Omsk – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Atlant 4:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Petrohrad 4:6 (kon.)
Barys – Čerepovec 10:1 (kon.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 4:3 (1:0 po s.n.)
Viťaz – Magnitogorsk 4:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Nižněkamsk 4:0 (kon.) | Spartak Moskva – HC Slovan 5:0 (kon.)
Minsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Doněck – Lev 3:2 (po pr.) | Záhřeb – Riga 1:5 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
4:5 (3:2, 1:1, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 08.09.2013, 15:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Aktivita hostí přináší kýžené ovoce. Hosté se sedm minut před třetí sirénou ujímají vedení, když puk za záda švédského Backlunda dopravil člen čtvrté hostující formace JAROSLAV KOSOV. Ten uspěl v souboji jeden na jednoho nízkou technickou střelou. Asistence: Jaroslav Chabarov.
     
    45:01
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá své herní převahy a vrací zápasu vyrovnané skóre, můžeme začínat prakticky od začátku. SERGEJ MOZJAKIN bez většího rozmýšlení poslal volný puk do domácí branky, hosté přichází o svůj slibný tříbrankový náskok. Bez asistence.
     
    35:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté z přesilové hry snižují skóre dnešního zápasu, opět jim v přesilové hře stačilo jen několik vteřin. Po dvaceti sekundách se k puku dostal JUSTIN HODGMAN, který z levého křídla mířil přesně. Asistence: Jevgenij Timkin.
     
    27:20
    Čechov právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přesilovou hru využít nestihli, přesto čtyři vteřiny po návratu vyloučeného Kazionova přidávají svoji čtvrtou branku v zápase! Úspěšným střelcem je podruhé v zápase ALEXANDER KOROLJUK. Bez asistence.
     
    18:23
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují v pětiminutové přesilové hře a snižují skóre utkání. Mozjakin přihrál DANISU ZARIPOVI, který nekompromisní ranou trefil přesně pod břevno domácí brány. Asistence: Sergej Mozjakin, Jan Kovář.
     
    12:13
    Čechov právě vstřelil branku!
    Tak to jsou minuty snů pro domácí celek, Čechovští přidávají v krátkém sledu hned třetí branku. Pěknou individuální akcí se prosadil ALEXANDER KOROLJUK, který si nabruslil na levý kruh, přibrzdil a nekompromisní ránou poslal puk k tyči. Košečkin se natahoval marně. Asistence: Vjačeslav Soloduchin.
     
    09:35
    Čechov právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou rychlou branku v krátkém sledu a dokonávají obrat v utkání. Přečíslení tři na dva zakončil pěknou střelou JOSH HENNESSY, kterého ideálně našel Afinogenov. Košečkin byl bez šance. Asistence: Maxim Afinogenov, Vladimir Malevich.
     
    08:44
    Čechov právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají stav utkání. První ránu od levého mantinelu dokázal Košečkin ještě vyrazit. Puku se však zmocnil MAXIM RYBIN, nabruslil si před hostujícího strážce brány a bekhendem ho překonal. Bez asistence.
     
    04:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru rychle využívají a ujímají se vedení v zápase již v první pětiminutovce hry. A hned v tom měl prsty český útočník Jan Kovář! Puk se po ose Kovář, Mozjakin dostal až k osamocenému VIKTORU ANTIPINOVI, který měl před poloprázdnou bránou již velmi snadný úkol. Pěkná úvodní trefa hostujícího celku. Asistence: Sergej Mozjakin, Jan Kovář.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 9. Rybin, 10. Hennessy (Afinogenov, Malevich), 13. Koroljuk (Soloduchin), 28. Koroljuk – 5. Antipin (Mozjakin, Kovář), 19. Zaripov (Mozjakin, Kovář), 36. Hodgman (Timkin), 46. Mozjakin, 53. Kosov (Chabarov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Backlund (Saprykin) – Chafizulin, Malevič, Mezei, Korovkin, Rozin, Golovkov, Seleznjov – Hennessy , Rybin, Afinogenov – Šitikov, Iggulden Koroljuk – Soloduchin, Koroljov, Rybakov – Mamin, Kudreman, Podzinš.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (od 13. Pechurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Teresčenko, Metljuk, Chabarov, Malenkich, Ibragimov – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Šenfeld, Kazionov, Grigorenko – Hodgman, O'Reilly , Potěchin – Timkin, Kosov, Malinovskij.

    Rozhodčí: Bulanov, Olenin – Šeljanin, Golovljov
    bahis siteleri