Třinec – Liberec 1:4 (kon.) | Kladno – Slavia 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 4:3 (po pr.)
K. Vary – Chomutov 3:2 (1:0 po s.n.) | Sparta – Mountfield HK 5:1 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 13.09.2013, 18:00 • KAJOT ARENA • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodunto! Kometa využívá přesilovou hru čtyř proti třem, když se z levého křídla prezentoval nekompromisní ránou obránce MICHAL KEMPNÝ. Asistence: Petr Kuboš.
     
    59:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné se stalo skutečností, Pardubice pouhou vteřinu před závěrečnou sirénou vyrovnávají na 3:3. Ze skrumáže před bránou se prosadil VÁCLAV BENÁK, videorozhodčí branku potvrzuje. Asistence: Petr Sýkora, Robert Kousal.
     
    51:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se znovu vrací do vedení. Libor Pivko unikl všem hostujícím hráčům, jeho pokus vša dokázal Růžička zlikvidovat. Na následnou dorářku HYNKA ZOHORNY ale byl již krátký, brněnský mladík s poklidem doklepl puk za záda již překonaného pardubického brankáře. Asistence: Libor Pivko.
     
    38:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice rychle vyrovnávají gólový stav dnešního zápasu. Trvaj puk po Píšově ráně vyrazil jen před sebe, kde se po něm jako první natáhl PETR SÝKORA a poslal ho za rozhozeného Trvaje do poloprázdné brány. Asistence: Aleš Píša, Robert Kousal.
     
    37:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhá branka v síti pardubického Růžičky. JAKUB SVOBODA rozjel po pravém křídle svůj rychlý průnik, natlačil se ke střele z pravého křídla a vyzkoušel pozornost Růžičky, ten puk sice dokázal vykrýt, nakonec mu ale propadl za brankovou čáru. Šťastný gól pro domácí, kteří se tak dostávají poprvé v zápase do vedení. Bez asistence.
     
    33:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velká radost v brněnské KAJOT ARENĚ, Kometa po zásluze vyrovnává stav utkání. Dočekal odvedl za bránou černou práci, natáhl na sebe dva obránce a následně přenechal zadovkou puk před bránou volnému JAKUBU KOREISOVI, který si počínal zkušeně. Asistence: Matin Dočekal, Libor Pivko.
     
    13:22
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a ujímají se vedení v zápase. Petr Sýkora vyslal od modré čáry jeden ze svých projektilů, který se odrazil přesně na hůl ROBERTA KOUSALA a ten měl již práci jednoduchou. Asistence: Petr Sýkora.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 34. Koreis (Dočekal, Pivko), 38. Svoboda J., 52. Zohorna H. (Pivko), 64. Kempný (Kuboš) – 14. Kousal (Sýkora), 39. Sýkora (Píša, Kousal), 60. Benák (Sýkora, Kousal)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Čiliak) – Hanzlík, Kováčik, Kempný, Nosek, Žižka, Kuboš, Dujsík – Pivko, Čermák (C), Zohorna H. – Svoboda J., Hruška J., Svoboda T. – Burian, Koreis, Dočekal – Káňa, Raška, Jenyš.
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Kočí (C), Píša, Ďaloga, Benák, Vašíček, Gregorc, Zdráhal, Špaček – Somík, Kousal, Sýkora – Zohorna T., Nosek, Cetkovský – Starý, Marha, Kolář – Tybor, Číp, Veselý.

    Rozhodčí: Hribik, Pešina – Hejl, Kájínek

    Diváci: 7200 (vyprodáno)
    bahis siteleri