Kometa Brno – Olomouc 8:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 13:2 (kon.)
Letňany – Kladno 6:5 (kon.) | Ústí n/L – HC Litvínov 1:5 (kon.) | Jihlava – Liberec 1:2 (0:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – Slavia 2:1 (kon.) | Písek – Pardubice 3:4 (kon.) | Havířov – Třinec 5:6 (kon.)
Sparta – K. Vary 6:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
8:0 (1:0, 3:0, 4:0)
HC Olomouc
Pátek 13.09.2013, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    52:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    To už je rozklad hostujícího mančaftu, osmá branka v síti Olomouce. Nohel našel křižným pasem na pravém křídle volného MARTINA BIOLKA, který pod padajícím Šoustalou dopravil další puk do hostující brány. Asistence: Michal Nohel, Daniel Hroudný.
     
    51:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru rychle využívají, když se na pravém křídle do puku opřel RICHARD GARČIC a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí kapitán tak kompletuje hattrick. Asistence: Rostislav Šnajnar.
     
    45:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dvě vteřiny po návratu vyloučeného hráče přidávají domácí další branku. Z rychlého protiútoku se prosadil MARTIN BIOLEK, který se trefil přesně k tyči. Asistence: David Sedláček, Daniel Hroudný.
     
    41:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěkná přesilovková akce domácích končí pátou brankou v síti hostující brankáře. Po ráně Švejdy od modré se k volnému puku v mezikruží dostal Biolek, který ho ještě přeposlal RICHARDU GARČICOVI. Ten se z pravé strany nemýlil a poslal puk přesně pod víko hostující brány. Asistence: Martin Biolek, Jan Švejda.
     
    31:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Čtvrtá branka v síti Pospíšila, ke střele z levého kruhu se dostal MICHAL NOHEL a trefil se přesně k tyči.
    Asistence: Martin Biolek, Daniel Hroudný.
     
    29:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Pěkná přesilovková souhra domácího týmu končí třetí brankou v síti hostujícího brankáře. Dvořák našel křižným pasem ROMANA DYMÁČKA, který z ostrého úhlu trefil do poloodkyrté brány. Asistence: Filip Dvořák, Robert Havlát.
     
    24:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí Kometa se usadila na delší dobu v útočném pásmu a po několika šancích přidává druhou branku v dnešním utkání. RICHARD GARČIC se vymotal zpoza brány a poslal puk mezi tyčkou a tělem hostujícího brankáře Pospíšila. Bez asistence.
     
    14:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnská Komety přesilovou hru pěti proti třem využívá. Svůj důraz v předbrankovém prostoru využil FILIP DOVŘÁK a poprvé překonal hostujícího brankáře. Asistence: Rostislav Šnajnar, Libor Hájek.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 15. Dvořák (Šnajnar, Hájek), 25. Garčic, 30. Dymáček (Dvořák, Havlát), 32. Nohel (Biolek, Hroudný), 42. Garčic (Biolek, Švejda), 46. Biolek (Sedláček, Hroudný), 52. Garčic (Šnajnar), 53. Biolek (Nohel, Hroudný)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Hájek, Sedláček, Marcello, Štancl, Kratochvíl, Šnajnar, Gotthard – Nohel, Kališ, Dvořák, Hasoň, Denk, Dymáček, Garčic (C), Biolek, Hroudný, Havlát.
    HC Olomouc: Pospíšil (od 46. Šoustal M.) – Spurný, Hes M., Kolovratník, Tomek, Marek, Horák R., Škoda, Nesvadba, Zelený – Kropáč, Melichárek, Kuba, Heža, Janás, Dittrich, Holibka, Horák J., Malý, Ministr.
    bahis siteleri