Salzburg – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 13.09.2013, 19:15bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se loučím, děkuji za pozornost, přeji příjemný zbytek večera a hezký víkend. (21:46:17)
     
    Velké drama je u konce a z bodů se nakonec radují Orli ze Znojma. Ti se na na začátku třetí třetiny dostali po druhém Havlíkově gólu už do tříbrankového vedení. Jenže domácí nic nevzdali, snížili na jednogólový rozdíl a v posledních minutách hráli dokonce přesilovku v šesti proti čtyřem. Na vyrovnání už ale nedosáhli, také díky výbornému Ullbergovi. Těžko říct, koho trenér Režnar nasadí v neděli proti velice neoblíbenému Grazu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se dokázalo ubránit náporu soupeře a v samém závěru pojistilo svoji výhru trefou do prázdné brány, kterou obstaral JAN LATTNER.
    Bez asistence.
     
    59:03
    Thomas je zpátky na ledě, necelá minuta do konce třetí třetiny.
     
    58:46
    Brückler je na střídačce a domácí to zkouší v šesti pro čtyřem.
     
    57:03
    Bude ještě hůř. Za držení je na dvě minuty vyloučen Thomas (ZNO).
     
    55:22
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zpátky ve hře. Kdo by to řekl na začátku třetí části, kdy se Znojmo dostalo do třígólového vedení. MICHAEL BOIVIN napřáhl od modré čáry a zamířil do horního rohu branky. To bude ještě horký závěr pro Orly. Trochu mi to připomíná přípravný zápas se Slávií Praha.
    Asistence: Daniel Welser.
     
    51:56
    Domácí odehráli přesilovku velice slušně, ale kotouč se jim za záda Ullberga dostat nepodařilo. Havlík je zpátky na ledě a začíná posledních osm minut třetí části.
     
    49:56
    Thomas a Keith už byli na ledě, když přišel prohřešek hostující střídačky, jenž se provinila příliš mnoha hráči na ledě. Trest odsedí Havlík (ZNO).
     
    47:50
    Bude se vylučovat, a to na obou stranách. Za domácí je za sekání vyloučen na dvě minuty Keith (SLZ), za hosty za hrubost Thomas (ZNO).
     
    46:13
    Salzburg právě vstřelil branku!
    První lajna Slazburgu zajišťuje snížení. MARK CULLEN si počkal na přihrávku a poté prudkou ranou pod horní tyč nedal Ullbergovi šanci.
    Asistence: Joe Motzko a Manuel Latusa.
     
    43:25
    Domácí se nechtějí jen tak vzdát a snaží se střílet co to jen jde. Žádný z pokusů ale není pro Ullberga nebezpečný, hodně střel jde mimo branku.
     
    40:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je nejlepší možný vstup do třetí třetiny. ADAM HAVLÍK se po návratu z trestné lavice ihned zapojil do hry, opět dostal přihrávku od parťáka Šedy a podruhé v zápase skóruje. Svému mužstvu navíc dává velice slibný náskok.
    Asistence: Jan Šeda.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:49.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:24
    Ovšem střelec druhé branky Znojma se nyní provinil hákováním a Orly čekají ještě těžké chvíle. Byla by velká škoda dostat gól do šatny.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 47. Cullen (Motzko, Latusa), 56. Boivin (Welser) – 15. Novák (Bartoš, Lattner), 36. Havlík (Šeda), 41. Havlík (Šeda), 60. Lattner


    EC Red Bull Salzburg: Brückler (Gračnar) – Lynch, Milam, Heinrich, Fahey, Mühlstein, Boivin – Latusa, Cullen, Motzko – Raffl, Wahl, Keith – Welser, Meckler, Brucker – Obrist, Hofer, Konradsheim.
    HC LERAM Orli Znojmo: Ullberg (Čech) – Štach, Thomas, Pavlikovský, Lattner, Sova, Bořuta, Magovac, Müller – Procházka, Fiala, Jarůšek – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Beránek – Kilnar, Bartoš, Novák.

    Rozhodčí: Igor Dremelj – Thomas Loicht, Damir Rakovic.

    Diváci: 2 850
    bahis siteleri