Salzburg – Znojmo 2:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 13.09.2013, 19:15bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se dokázalo ubránit náporu soupeře a v samém závěru pojistilo svoji výhru trefou do prázdné brány, kterou obstaral JAN LATTNER.
    Bez asistence.
     
    55:22
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zpátky ve hře. Kdo by to řekl na začátku třetí části, kdy se Znojmo dostalo do třígólového vedení. MICHAEL BOIVIN napřáhl od modré čáry a zamířil do horního rohu branky. To bude ještě horký závěr pro Orly. Trochu mi to připomíná přípravný zápas se Slávií Praha.
    Asistence: Daniel Welser.
     
    46:13
    Salzburg právě vstřelil branku!
    První lajna Slazburgu zajišťuje snížení. MARK CULLEN si počkal na přihrávku a poté prudkou ranou pod horní tyč nedal Ullbergovi šanci.
    Asistence: Joe Motzko a Manuel Latusa.
     
    40:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je nejlepší možný vstup do třetí třetiny. ADAM HAVLÍK se po návratu z trestné lavice ihned zapojil do hry, opět dostal přihrávku od parťáka Šedy a podruhé v zápase skóruje. Svému mužstvu navíc dává velice slibný náskok.
    Asistence: Jan Šeda.
     
    35:32
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborně, znojemští hokejisté navyšují své vedení. Šeda si dobře všiml najíždějícího ADAMA HAVLÍKA, ten se dostal do samostatného nájezdu a nedal Brücklerovi nejmenší šanci.
    Asistence: Jan Šeda.
     
    14:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté ujeli do přečíslení tři na dva, po hezké kombinaci pálil PATRIK NOVÁK a prostřelil domácího brankáře, čímž si připsal první branku mezi muži.
    Asistence: David Bartoš a Jan Lattner.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 47. Cullen (Motzko, Latusa), 56. Boivin (Welser) – 15. Novák (Bartoš, Lattner), 36. Havlík (Šeda), 41. Havlík (Šeda), 60. Lattner


    EC Red Bull Salzburg: Brückler (Gračnar) – Lynch, Milam, Heinrich, Fahey, Mühlstein, Boivin – Latusa, Cullen, Motzko – Raffl, Wahl, Keith – Welser, Meckler, Brucker – Obrist, Hofer, Konradsheim.
    HC LERAM Orli Znojmo: Ullberg (Čech) – Štach, Thomas, Pavlikovský, Lattner, Sova, Bořuta, Magovac, Müller – Procházka, Fiala, Jarůšek – Podešva, Pucher, Havlík – Beroun, Šeda, Beránek – Kilnar, Bartoš, Novák.

    Rozhodčí: Igor Dremelj – Thomas Loicht, Damir Rakovic.

    Diváci: 2 850
    bahis siteleri