Lipt. Mikuláš – Prešov 0:2 (kon.) | SR 18 – Senica 0:6 (kon.) | Prievidza – Bardejov 1:4 (kon.)
Topoľčany – Trnava 3:1 (kon.) | Detva – Michalovce 4:0 (kon.) | Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 3:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
HC Prešov 07
sk Pátek 13.09.2013, 17:00 • ZŠ LIptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Práve sa nám tak skončil prvý zápas druhej najvyššej súťaže medzi Liptovský Mikulášom a Prešovom výsledkom 0:2. (19:06:49)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    02:47
    Prešov dal gól!
    Pár sekúnd pred koncom zápasu je rozhodnuté. Do útoku sa dostal JOZEF TOMČÁK, ktorý pred Palkom nezaváhal a rozhodol tak o dnešnom osude zápasu. Bez asistencie.
     
    52:37
    Po vyhratom buly v útočnom pásme sa dostal do zakončenia Bartík, ktorý mieril dobre, ale jeho pokus preletel niečo nad pravým horným rohom, brankár Marton však situáciu kontroloval.
     
    49:57
    Tento zápas bude ešte zaujímavý. Domáci hráči sa v poslednom čase viac snažia útočiť, takže uvidíme či sa zápas posunie do predĺženia. V tejto sekunde to skúsil Bača od modrej, ale jeho strelu zablokoval obranca.
     
    47:28
    V poslednom čase sme nevideli žiadnu väčšiu šancu ani na jednej strane. Hokej je opatrný na oboch stranách, takže uvidíme či sa podarí Liptákom vyrovnať, alebo Prešovu navýšiť stav stretnutia.
     
    43:33
    Liptovský Mikuláš sa pomaly sa dostáva do útočného pásma, ale vo väčšine prípadov to nekončí ani strelou a ani nejakou lepšou kombináciou.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:21
    Záver druhej tretiny mohol byť pre hostí krajší, resp. gólový, keby pred bránou nezaváhal Prokop, ktorému nesadol puk na hokejku a pred odkrytou časťou brány namieril iba do Palkového betónu.
     
    35:53
    V poslednom čase tu máme viac vylúčení ako priamej hry. Na trestnú odchádza Vartovník za seknutie, pokračuje sa v hre 4 na 4.
     
    34:19
    Dlhší čas počas presilovky hostí boli Liptáci zatlačení v ich obrannom pásme, avšak pri tom ako sa Kuric značil vyhodiť puk prišiel faul Tkáča, ktorý dostáva 2 + 10 minú.
     
    33:27
    Máme tu vylúčenie aj na strane domácich. Galko odchádza za hákovanie.
     
    32:56
    Liptovský Mikuláš síce zahrával presilovku o jedného hráča, ale ani tá im nepomohla ku gólu na 1:1. Liptáci sa síce točili v útočnom pásme, lenže žiadna vážnejšia strela neprišla zo žiadnej hokejky.
     
    30:28
    Ružička sa previnil faulom pred vlastnou bránou a rozhodcovi to neušlo – seknutie.
     
    29:24
    V posledných sekundách sa domáci dostavajú viac do útoku, ale v málo prípadoch to končí strelou na bránu. Viackrát sú to iba súboje v okolí mantinelov.
     
    23:08
    Prešov dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia po akcii, ktorú by sme mohli nazvať aj rýchlou smrťou. ĽUBOMÍR SABOL sa dostal do útočného pásma, kde spomedzi kruhov poslal puk k pravej tyči a otvára gólovo dnenšý zápas. Asistencia: Martin Tkáč.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:50.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 24. Sabol (Tkáč), 3. Tomčák


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Duchoň) – Bakoš, Mezovský, Mach, Janči, Kuric, Bokroš, Vartovník, Matejka, Klepáč, Poliaček, Špila, Sajko, Haščák, Čáni, Piatka, Bartík, Galko, Bača, Laco, Lskovjanský.
    HC Prešov 07: Marton (Kmeť) – Tartaľ, Tkáč, Sabol, Malina, Ružička, Ivančo, Tomko, Kivader, Tomčák, Horvát, Kremaský, Sabol Ľ, Kohutiar, Renčok, Prokop, Tahotný, Chalupa.
    bahis siteleri