Sparta – Slovácko 4:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
4:1 (2:0)
1.FC Slovácko
Pátek 20.09.2013, 20:30 • Generali Arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle střídání se trenérovi Lavičkovi opravdu vyplatilo! Žolík ROMAN BEDNÁŘ byl na hrací ploše sotva pět minut a už se dočkal branky! Sparťanský forvard využil zaváhání hostujícího brankáře a bývalý reprezentant střílel do prázdné brány!
     
    81
    Sparta právě vstřelila branku!
    Matějovský prokázal obrovský přehled ve hře! Přesně rozehrál na Krejčího, který předložil míč jako nad zlatém podnose na vzdálenější tyč, kde byl volný JAKUB BRABEC, kterému stačilo pouze nastavit nohu, aby usměrnil přihrávku Krejčího za brankovou čáru.
     
    51
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A to se mu i nakonec podařilo. Vaclík sice první pokus s pořádnou dávkou vytěsnil, ale na následnou dorážku MILANA KERBRA už byl krátký, prakticky ani nemohl zasáhnout, neboť se nestihl vrátit. Autor kontaktní branky tak střílel do prázdné branky.
     
    14
    Sparta právě vstřelila branku!
    "Už je tam." Ozývá se stadionem. Domácí jdou do dvoubrankového vedení. Kadeřábek obdržel přihrávku od Dočkala, kterou mu do běhu hlavičkou prodloužil Lafata. Kadeřábek se s tím nepáral a okamžitě hledal nabíhajícího si LADISLAVA KREJČÍHO, který hlavou zvyšuje na dvoubrankový rozdíl.
     
    5
    Sparta právě vstřelila branku!
    Skvěle to teď provedl JOSEF HUŠBAUER, který otevírá skóre dnešního utkání. Obdržel geniální přízemní přihrávku od mladého stopera Brabce a lišácky si počkal, až se Melichárek pohne a zkušeně poslal míč do sítě.

    Petr Horčička

    Branky: 5. Hušbauer (Brabec), 14. Krejčí (Kadeřábek), 81. Brabec, 88. Bednář – 51. Kerbr

    Karty:   78. Hušbauer (SPA) – 28. Daníček (SLO), 69. Rada (SLO)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 12:7. Střely mimo: 3:4.
    AC Sparta Praha: Vaclík – Kadeřábek, Brabec, Holek, Nhamoinesu – Vácha, Hušbauer, Dočkal (80. Matějovský), Vacek (86. Konaté), Krejčí – Lafata (C) (83. Bednář).
    Náhradníci: Čech – Švejdík, Pauschek, Přikryl, Matějovský, Konaté, Bednář.

    1.FC Slovácko: Melichárek (C) – Mezlík, Košút, Rada, Reinberk – Daníček, Volešák, Valenta, Havlík (71. Trávník), Kerbr – Ondřejka.
    Náhradníci: Heča – Šimko, Martan, Biolek, Trávník, Haša, Šumulikoski.

    Rozhodčí: Jech – Urban, Pilný

    Diváci: 6612
    bahis siteleri