Sassuolo – Inter 0:7 (kon.) | Atalanta BC – Fiorentina 0:2 (kon.) | Bologna – Turín 1:2 (kon.)
Catania – Parma 0:0 (kon.) | Juventus – Hellas Verona 2:1 (kon.) | AS Řím – Lazio 2:0 (kon.)
AC Milán – Neapol 1:2 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
0:7 (0:3)
Inter Milán
Neděle 22.09.2013, 12:30 • Stadio Città del Tricolore • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    83
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté dlouho kombinovali, ale nakonec je z toho další branka. Taïder utekl po pravé straně, přihrál před branku domácích, kde byl DIEGO MILITO, který z malého vápna uklidil míč za záda Pominiho.
     
    75
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak to už je debakl, protože Sassuolo prohrává doma s Interem už 0:6! Po rychlé akci vystřelil z hranice velkého vápna ESTEBAN CAMBIASSO, který krásnou technickou střelou překonal Pominiho.
     
    64
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Nyní se to hostům ale povedlo a vedou už 5:0! Po krásné přihrávce se k míči na malém vápně dostal DIEGO MILITO, který zkušeně usměrnil míč za záda domácího brankáře.
     
    53
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Domácí pokračovali v kombinaci, ale přišli o míč a po bleskové akci Interu je tu čtvrtý gól. Do šance se dostal opět Palacio, ale i tentokrát ho Pomini vychytal, jenže vyrazil míč pouze před sebe, kde byl RICARDO ÁLVAREZ, který míč uklidil do prázdné branky.
     
    34
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    A vypadá to, že je rozhodnuto, protože Inter už vede 3:0. Po skvělém centru z pravé strany si míč srazil do vlastní branky RAFFAELE PUCINO. Domácí zadák trefil míč hlavou a parádně přehodil svého brankáře.
     
    23
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    A po bleskové akci jde Inter do vedení o dvě branky. Do skvělé pozice se dostal Palacio, kterého Pomini ještě vychytal, jenže vyrazil míč pouze nad sebe a jako první se k němu dostal SAPHIR TAIDER, který ho poslal do prázdné branky.
     
    8
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    A hosté jdou nakonec do vedení, a nutno dodat, že zcela zaslouženě. Nagatomo utekl po levé straně, přihrál na malé vápno, kde byl zcela volný RODRIGO PALACIO, který neměl problém překonat Pominiho.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 8. Palacio, 23. Taïder, 34. Pucino (vla.), 53. Álvarez, 64. Milito, 75. Cambiasso, 83. Milito

    Karty:   14. Magnanelli (SAS), 22. Missiroli (SAS), 24. Missiroli (SAS), 90. Bianco (SAS) – 17. Taïder (INM)


    US Sassuolo Calcio: Pomini – Gazzola (24. Pucino, 78. Antei), Acerbi, Rossini (60. Bianco), R. Ziegler – Kurtić, Chibsah (38. Zaza), Missiroli, Magnanelli (C) – Schelotto, Floro Flores.
    Náhradníci: Rosati, Pegolo – Pucino, Longhi, Antei, Bianco, Laribi, Pavoletti, Zaza, Alexe, Masucci.

    Inter Milán: Handanovič – Campagnaro, Ranocchia, Jonathan (67. Wallace), Guarín – Cambiasso (C), Taïder (57. Kovačić), Jesus, Nagatomo – Álvarez, Palacio (55. Milito).
    Náhradníci: Castellazzi – Andreolli, Wallace, Samuel, Pereira, Rolando, Kovačić, Kuzmanović, Olsen, Belfodil, Icardi, Milito.

    Rozhodčí: Russo – Petrella, Vivenzi
    bahis siteleri