Třinec – Chomutov 6:4 (kon.) | Kladno – Mountfield HK 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:0 (kon.)
Pardubice – Zlín 1:2 (kon.) | K. Vary – Sparta 1:6 (kon.) | Slavia – Vítkovice 2:1 (kon.)
Litvínov – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 24.09.2013, 18:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Výhru Komety pečetí střelou do prázdné brány JAN KÁŇA. Asistence: Jakub Koreis, Leoš Čermák.
     
    58:46
    Liberec si bere oddechový čas, uvidíme, co ještě hosté vymyslí.
     
    56:44
    Liberec si komplikuje situaci. Na trestnou lavici totiž odchází Martin Čakajík (LIB), který byl vyloučen na dvě minuty za držení hole.
     
    54:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAKUB KOREIS pálil od pravého mantinelu na bránu a puk skončil v šibenici liberecké brány. Těžko říct, jestli dosud skvělý Schwarz neviděl, nebo střelu trochu podcenil. Asistence: Vilem Burian, Martin Dočekal.
     
    49:20
    Dnešní utkání sleduje 6432 diváků.
     
    48:19
    Teď si však Liberec zahraje přesilovou hru, což je dobrá možnost k vyrovnání. Vyloučen na dvě minuty Tomáš Žižka (KOM) za podražení.
     
    45:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se dostává do vedení a svůj první extraligový gól v kariéře může oslavit mladík PAVEL JENYŠ. Vilém Burian střílel od levého mantinelu, Schwarz jeho střelu pouze vyrazil a v brankovišti byl velmi pozorný Jenyš, který puk doklepl do prázdné brány, i když se mu v tom snažil zabránit Ulrych. Asistence: Vilem Burian, Jakub Koreis
     
    43:39
    Burian se dostal před bránou k vyraženému puku, ani nadvakrát však nedokázal v obrovské šanci Schwarze překonat, ten je dnes prostě fenomenální.
     
    41:12
    Vojtěch Němec pálil z mezikruží a Schwarz stihl jen tak, tak vyrazit puk vyrážečkou do bezpečí.
     
    39:20
    Pospíšil našel u protější tyče Bartka, který si ještě musel puk zpracovat bruslí. To stačilo Trvajovi k tomu, aby se přesunul a následující zakončení zlikvidoval.
     
    38:39
    Liberec bude hrát přesilovku čtyři na tři. Za hákování byl na dvě minuty vyloučen Jozef Kováčik (KOM).
     
    38:25
    Kometa jela do přečíslení dva na jednoho. Káňa se však rozhodl nepřihrávat Čermákovi a zakončoval sám bekhendem, proti Schwarzovi ale neuspěl. Poté ještě pálil od modré Hanzlík, ale i tentokrát byl liberecký gólman úspěšný.
     
    37:55
    Hostům ale přesilovka příliš dlouho nevydržela. Brněnský únik musel za cenu faulu zastavit Tomáš Filippi (LIB) a odsedí si dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    37:41
    Liberec bude hrát přesilovku. Vilem Burian (KOM) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    36:46
    Jakub Svoboda najížděl na bránu z levé strany. Jeho střela švihem však skončila pouze těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    34:44
    Koba Jass (LIB) se dostal do potyčky s Tomášem Svobodou (KOM) a oba odchází na dvě minuty na trestnou lavici za hrubost.
     
    32:49
    Kováčik tentokrát nestřílel od modré, zjevil se naopak přímo před Schwarzem a ze strany chtěl puk zasunout za jeho záda, nakonec puk skončil těsně vedle tyče. Brněnskému obránci dnes není gól prostě přán.
     
    30:44
    Pospíšil se z ničeho nic objevil naprosto sám před Trvajem. S pukem si ještě chvíli pohrál, ale nakonec se takovým řekněme poloblafákem neprosadil a puk poslal těsně vedle tyče.
     
    29:32
    Káňa se srdnatě prodral k puku a pak nalezl v dobré pozici Leoše Čermáka. Ten však bránu vysoko přestřelil a následně se chytá zoufale za hlavu, sám nevěří, jak to mohlo takhle skončit.
     
    28:24
    Síly na ledě se srovnají. Vyloučen David Nosek (KOM) na dvě minuty za sekání. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    27:20
    Kometa si zahraje přesilovku. Jiří Hunkes (LIB) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    27:20
    Tomáš Svoboda zpoza brány přihrával Jakubu Svobodovi, který ihned pálil. Velkou šanci ale zlikvidoval dnes nepřekonatelný Marek Schwarz, který se roztáhl přes celou bránu.
     
    19:47
    V závěru třetiny se bude ještě vylučovat. Na trestnou lavici odchází na dvě minuty Petr Vampola (LIB) za vysokou hůl.
     
    15:38
    Emoce nám pořádnou houstnou. Další vyloučení. Za Liberec vyloučen Martin Bartek (LIB) na dvě minuty za sekání. Za Kometu pak Jakub Svoboda (KOM) na dvě minuty za napadení.
     
    15:17
    Několik situací na hraně ještě pískáno nebylo. Teď už ale Petr Nedvěd (LIB) odchází na trestnou lavici za hákování. Tomáš Svoboda (KOM) celému zákroku ale pořádně pomohl a dostává dvě minuty za nafilmovaný pád.
     
    15:05
    Kováčik pálil od modré čáry a Schwarz musel předvést efektní rozštěp, kterým nebezpečnou střelu Kováčika zastavil. Liberecký gólman zatím podává velmi jistý výkon.
     
    13:05
    Tlak Kometě gól nepřinesl, zahraje si ale alespoň přesilovou hru. Vyloučen byl mladík Pavel Zacha (LIB) na dvě minuty za sekání.
     
    12:58
    První formace teď Liberec pořádně povozila na kolotoči. Trio Jenyš, Čermák, Káňa mělo několik nadějných možností. Žádná však neskončila zakončením. Některé situace byly hrány až příliš na krásu.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 46. Jenyš (Burian, Koreis), 55. Koreis (Burian, Dočekal), 60. Káňa (Koreis, Čermák)


    HC Kometa Brno: Trvaj (Falter) – Hanzlík, Kováčik, Kempný, Nosek, Žižka, Kuboš, Dujsík – Jenyš, Čermák (C), Káňa – T. Svoboda, Hruška, J. Svoboda – Dočekal, Koreis, Burian – Vondráček, Němec, Holec.
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Melicherčík) – Ulrych, Hunkes, Čakajík, Voráček, Výtisk, Kolmann, Říha – Pospíšil, Nedvěd (C), Valský – Bartek, Filippi, Bulíř – Jass, Vampola, Víšek – Zacha, Urban, Špaček.

    Rozhodčí: Martin Homola, – Milan Minář, Milan Jindra – Přemysl Skopal

    Diváci: 6432
    bahis siteleri