Michalovce – Spišská N. Ves 6:3 (kon.) | Prešov – Prievidza 1:2 (kon.) | Trnava – Detva 1:3 (kon.)
Lipt. Mikuláš – SR 18 2:5 (kon.) | Bardejov – Topoľčany 8:1 (kon.) | Senica – Pov. Bystrica 1:0 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:5 (0:2, 2:2, 0:1)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Středa 25.09.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:11:27)
     
    04:10
    Pomaly sa nám blíži záver zápasu. Liptovský Mikuláš naďalej prehráva o tri góly. Posledné sekundy však patrili jasne výberu do 18-rokou, ktorý si kontroluje celú situáciu.
     
    06:42
    Posledné sekundy sa hrá hokej zo strany na stranu. Liptovský Mikuláš, však vošiel do pásma, ale ani po strele Kurica sa mu nepodarilo znížiť. Hostia preferujú vysoké napádanie na vlastnej modrej.
     
    10:20
    Veľký piskot na domácom štadióne, kedže domáci hráči nevyužili presilovku 5 na 3 a v podstate ani nezakončili na bránu.
     
    11:02
    Devečka vystrelil od modrej, ale zdalo by sa že to bol gól, lenže rozhodca rozpažil rukami.
     
    40:44
    Slovensko U18 dalo gól!
    V úvode poslednej tretiny sa prihlásil o slovo aj MATÚŠ SUKEĽ odchovanec práve Liptovského Mikuláša, ktorý tak pozdravil všetkých hráčov na striedačke domácich a k prvotnej asistencii si pripisuje aj gól. Asistencia: Jakub Mendrej.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    37:12
    Slovensko U18 dalo gól!
    Vyzeralo to na drámu, ale hostia si poisťujú vedenie ďalším gólom, tentokrát strela kapitána PATRIKA MAIERA z pravej strany zamierila presne k ľavej tyči, kde Palko nemal absolútnu šancu. Asistencie: Ladislav Romančík, Matej Poločko.
     
    35:13
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Pomaly sa nám tu začína dráma. Domáci využili presilovku a skórujú po presnom zásahu TOMÁŠA ŠPILU. Asistencie si pripisujú Tomáš Devečka a Peter Bartík.
     
    34:49
    Šance na zníženie prišli, lenže domáci sa ich neujali. Viaceré zakončenia od modrej pokryli obrancovia.
     
    33:40
    Posledné sekundy hry sú bez vážnych šancí. Do útočného pásma sa častejšie dostávajú hráči hostí, avšak je to bez zakončenia.
     
    29:54
    Moravčík spravil chybu vo vlastnom pásme a Bartík sa následne dostal do zakončenia, avšak jeho pokus pokryla lapačka Tomeka, ktorý zasiahol úspešne.
     
    27:12
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci predsa znižujú a to po trestnom nájazde v podaní FRANTIŠKA POLIAČEKA, ktorý blafákom na backhanf prekonal Tomeka.
     
    21:26
    Slovensko U18 dalo gól!
    Ďalší gól hostí! Slovenská reprezentácia opäť ťaží z chyby domáceho brankára, ktorý po tejto chybe už opúšťa bránu. Prihrávka z pravej strany našla voľného LUKÁŠA HRUŠÍKA, ktorý sa po druhýkrát presadil v zápase. Asistencia: Matúš Sukeľ.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Pred pár sekudnami sa nám skončila prvá tretina zápasu medzi Liptovským Mikulášom a SVK18 výsledkom 0:2. V úvode tretiny sa dostali hostia do vedenia, keď chybu domáceho brankára Sedláčka využil pohotový Hrušík, ktorý otvoril skóre. Druhý gól v závere prvej časti pridal Kundrát, po ktorom vyhrávajú mladíci 0:2.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    18:29
    Slovensko U18 dalo gól!
    v závere prvej tretiny sa nám stav opäť mení a hostia poisťujú svoj náskok vedenia z čoho je aj mikulášsky tím patrične prekvapený. Skvelá akcia reprezentácie, keď po pravej strane prenikol Marco Halama, našiel voľného FILIPA KUNDRÁTA, ktorý už pred bránou a voľným priestorom nemohol zaváhať. Asistencia: Marco Halama, Jakub Tatar.
     
    16:51
    Uvidíme ako sa skončí prvá tretina. Hostia prekvapili úvodným gólom, Liptovský Mikukáš aktuálne v útočnom pásme.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 28. Poliaček (TS), 36. Špila (Devečka, Bartík) – 1. Hrušík, 19. Kundrát (Halama, Tatar), 22. Hrušík (Sukeľ), 38. Maier (Paločko, Romančík), 41. Sukeľ (Mendrej)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Sedlačko (Palko) – Bakoš, Mezovský, Devečka, Janči, Kuric, Bokroš, Matejka, Poliaček, Špila, Haščák, Čáni, Bartík, Nitrianský, Bača, Roháč, Leskovjanský.
    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Tomek (Slivka) – Garay, Romančík, Moravčík, Halama, Maier, Paločko, Bílik, Milý, Kolesár, Ferleťák, Krajňák, Kundrát, Grman, Konig, Sukeľ, Klenko, Tatar, Hrušík, Mendrej, Berák.
    bahis siteleri