Poprad – Orange 20 7:3 (kon.)
konec
HK Poprad
7:3 (3:1, 2:2, 2:0)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 26.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    Úvod tretej dvadsaťminútovky ofenzívne patril slovenským mladíkom, no tí nedokázali nájsť ten správny recept na gólmana Srnca. Následne si Popradčania gólmi Matúša Paločka v 56. minúte počas presilovej hry a Martina Belluša po delovke od modrej čiary zabezpečili jasné víťazstvo v tejto "povinnej jazde".

    Popradskí hokejisti si po jasnej výhre nad slovenskými mladíkmi pripisujú do tabuľky tri body, zatiaľčo HK Orange SR 20 ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:07:09)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Poprad dal gól!
    Popradčania pridávajú do siete slovenských mladíkov aj siedmy gól! Po peknej prienikovej prihrávke od Fabiana sa k puku na útočnej modrej čiare dostal MARTIN BELLUŠ, ktorý svojou delovkou vymietol pavučinku medzi betónmi gólmana Pajpacha. Asistenciu si pripisuje Štefan Fabian.
     
    59:20
    Po dobrej prihrávke od Belluša z hranice ľavého kruhu tvrdo pálil Takáč, no jeho delovka skončila len tesne mimo brány gólmana Pajpacha. Následne sa slovenskí mladíci oslobodili.
     
    58:55
    Popradskí hokejisti sú pri puku a snažia sa niečo vymyslieť na slovenských dvadsiatkárov. Tí sa však v závere zápasu bránia veľmi dobre.
     
    58:21
    Hokejisti slovenskej dvadsiatky hrajú už v plnom počte a snažia sa dôstojne ubrániť tento zápas. Popradčania sú však aktívnejší, a tak uvidíme, či sa im to podarí.
     
    57:47
    Tomáš Sýkora sa dostal do skvelej gólovej šance na pravom krídle, no svojim lobovým zakončením napokon puk umiestnil až na ochrannú sieť!
     
    57:18
    Lapšanský hľadal spoza slovenskej brány v medzikruží Krotáka, no napokon sa mu to nepodarilo. Slovenskí mladíci puk zachytili a s prehľadom sa oslobodili.
     
    56:53
    Lapšanský poslal puk na modrú, no tam to Suchý veľmi nečakal a následne domáci stratili útočné pásmo a musia sa vrátiť.
     
    56:20
    Je tu ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Pavol Skalický.
     
    55:51
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti podľa všetkého spečatili svoje víťazstvo v tomto zápase už po 11 sekundách presilovej hry! Po peknom nahodení puku na slovenskú bránu od Fabiana sa k odrazenému puku dostal Belluš, ktorý ho posunul na MATÚŠA PALOČKA! Ten už neváhal a bekhendovou dorážkou prekonal bezmocného Pajpacha. Asistencie si pripisujú hráči Martin Belluš a Štefan Fabian.
     
    55:40
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie na Kasíka odchádza sadnúť Horanský.
     
    55:23
    Kasík tvrdo pálil spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa slovenskej brány. Gólman Pajpach teda zasahovať nemusel.
     
    54:55
    Hokejisti slovenskej dvadsiatky sa nedokázali dostať pred gólmana Srnca legálnym spôsobom. Napokon si vybrali postavenie mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    54:24
    Radoslav Suchý sa dostal k puku na ľavom krídle a následne ho oblúčikom nahodil do útočného pásma. Tento oblúčik bol však poriadne vysoký, a tak korčuľujúci Drábek už puk nestihol zachytiť.
     
    53:36
    Brankár Srnec si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď svojou výstrojou zblokoval do bezpečia strelu z medzikružia od Koyša.
     
    53:09
    Po dobrej prihrávke od Belluša z pravej strany sa k zakončeniu na ľavom krídle dostal Samuel Takáč, ktorý tvrdo pálil, no napokon trafil len gólmana Pajpacha. Následne sa hra prerušuje kvôli posunutej bráne hostí.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 578 divákov.
     
    52:37
    McNamara zaviezol puk do útočného pásma a poriadne potrápil slovenských mladíkov v defenzíve. Tí ho však v trojici napokon od puku odstavili a následne ho poslali do stredného pásma.
     
    51:55
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu, no obom tímom sa zatiaľ veľmi nedarí. Aktívnejší sú však stále Popradčania.

    Branky a nahrávky: 5. Drábek (Sýkora, McNamara), 10. Jabrocký (Sýkora, Drábek), 18. S. Takáč (Belluš, Paločko), 21. Kroták, 32. Paukovček (Nagy, McNamara), 56. Paločko (Belluš, Fabian), 60. Belluš (Fabian) – 9. Skalický (Šimun, Tibenský), 36. Valjent (Horanský), 40. Minárik (Gachulinec, Koyš)


    HK Poprad: Srnec (Sidor) – Gaborčík, Suchý ("A"), Kasík ("A"), McNamara, Fabian, Kurali, Nitriansky, Vojsovič – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, Jabrocký, Sýkora – Paločko, S. Takáč, M. Nagy – Belluš, Paukovček, Gápa.
    HK Orange 20: Pajpach (Sabol) – Luža, Gachulinec ("C"), Bačik, M. Mikuš, Palovič, Rusina ("A"), Valjent, Černák – Šimun ("A"), Skalický, Tibenský – Minárik, Mlynčár, Koyš – Schroner, Rehák, Trenčan – Horanský, Gašpar, Rzavský.

    Rozhodčí: Peter Lokšík – Roman Bednár, Vladimír Snášel

    Diváci: 578
    bahis siteleri