Augsburg – Mönchengladbach 2:2 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:2 (1:1)
Borussia Mönchengladbach
Pátek 27.09.2013, 20:30 • SGL Arena, Augsburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Domácí vytrvali až do konce a jsou za svou snahu odměněni. Hahn nic v šestnáctce nevypustil a na poslední chvíli skluzem poslal míč na zadní tyč, kde měl střídající ARKADIUSZ MILIK jednoduchou práci.
     
    71
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia nakonec Augsburg uspala natolik, že dokonce jde do vedení. Kruse skvěle předložil míč pod sebe na šestnáctku, kde BRANIMIR HRGOTA trefil míč z první tak dobře, že na něj Manninger nedosáhl.
     
    33
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Toto ovšem byla fotbalová paráda, která hraničila s genialitou. Nordtveit prvně našel Raffaela, jenž se zády k brance skvěle otočil a míč mu vrátil, stoperská dvojice Augsburgu se tak rozestoupila a nechala prostor MAXI KRUSEMU, jenž po pohledně kličce trefil přesně pravou část branky, kam neměl Manninger šanci dosáhnout.
     
    27
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Werner skvěle podržel míč, navázal na sebe pár protihráčů, využil špatného Domínguezova postavení a vyslal samotného na branku ANDRÉHO HAHNA, jenž na zadní tyč překonal ter Stegena a vstřelil tak svůj vůbec první bundesligový gól.

    Daniel Polách

    Branky: 27. Hahn (Werner), 88. Milik (Hahn) – 33. M. Kruse (Nordtveit), 71. Hrgota (M. Kruse)

    Karty:   29. Verhaegh (AUG), 65. Hahn (AUG) – 5. Stranzl (MNC), 73. Hrgota (MNC), 82. Jantschke (MNC), 86. ter Stegen (MNC)


    FC Augsburg: Manninger – Verhaegh (C), Callsen-Bracker, Klavan, Ostrzolek – Hahn, Morávek (76. Holzhauser), Baier, Altintop (76. Milik), Werner (86. Vogt) – Mölders.
    Náhradníci: Hitz – Philp, Reinhardt, Vogt, Holzhauser, de Jong, Milik.

    Borussia Mönchengladbach: ter Stegen – Jantschke, Stranzl (C), Domínguez, Wendt – Herrmann (68. Hrgota), Kramer, Nordtveit, Arango (89. de Jong) – Raffael (90+3. Brouwers), M. Kruse.
    Náhradníci: Heimeroth – Brouwers, Rupp, Marx, Korb, de Jong, Hrgota.

    Rozhodčí: Weiner – Henschel, Anklam
    bahis siteleri