Villarreal – Granada 3:0 (kon.) | Malaga – Osasuna 0:1 (kon.)
konec
Malaga CF
0:1 (0:1)
CA Osasuna
Pátek 04.10.2013, 22:00 • La Rosaleda, Málaga • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Eliseu minul bránu Osasuny. Fernández se postará o odkop.
     
    90+4
    Domácí stále drží míč na půlce Osasuny; drtivý tlak v podání Málagy. Nyní navíc domácí vyválčili přímý kop z nadějné situace z téměř 20 metrů před bránou Osasuny po faulu Riery na Portilla. Ten za trest vidí žlutou kartu.
     
    90+1
    Nyní se dožaduje domácí tým penalty poté, co střílel Santa Cruz a zablokovanou střelu dorážel z hranice pár metrů El hamdaoui. Rána však byla zřejmě zablokována rukou.
     
    86
    Málaga CF střídá: Dardera nahradí Eliseu.
     
    83
    CA Osasuna střídá: Sisi má dohráno, jeho místo nahradí Oriol.
     
    75
    CA Osasuna střídá: S Lolem to budeš vážné, střídá jej Punal.
     
    74
    Caballero si došel k rozhodčímu a od plic mu tam cosi řekl. Sudí mu tak dává žlutou kartu.
     
    71
    Hráč hostů Bertrán vidí žlutou kartu po jeho ošklivém zákroku na Dardera.
     
    70
    CA Osasuna střídá: de las Cuevas jde ze hry, místo něj se na trávník podívá Oier.
     
    63
    K hlavičce se po centru z hloubi pole dostal Sanchez, který jen líznul míč a ten div, že neskončil v bráně. Následuje odkop od brankáře Fernándeze.
     
    62
    Sisi ztratil míč na půlce Málagy. Z toho mohl těžit Santa Cruz, který se dostal do úprku a na hranici 35 metrů před bránou byl sestřelen k zemi kapitánem hostů Damiou. Ten vidí za trest žlutou kartu.
     
    61
    Silva zatáhnul ve středu hrací plochy Dardera za dres a za to také vidí žlutou kartu od sudího Manzana.
     
    55
    Kuriózní situace se nyní stala Arribasovi, který zcela jistě zatáhnul za dres před svojí 16kou El Hamdaouiho. Sudí následně vytáhl z kapsičky kartu červenou, ale ukázal hráčovi kartu žlutou. Obránce Osasuny si jen oddechl a poplácal sudího.
     
    46
    Málaga CF podruhé střídá: Dudu vystřídá Pawlowski.
     
    46
    Málaga CF o poločase vystřídala: Moralese narhadí útočník El Hamdaoui.
     
    33
    Neskutečné! Brankář Málagy znovu vytáhl parádní zákrok a odvrátil tak další gól, když zlikvidoval po přihrávce z pravé strany střelu z 12 metrů od Bertrana.
     
    26
    Sisi se dostal k odražené střele, před prázdnou bránou mu stál pouze obránce Gámez, jehož také trefil a vybojoval tak alespoň rohový kop pro svůj celek.
     
    23
    Osasuna právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Sisi poslal z levé strany výborný centr, který se stočil až k hráči jménem ORIOL RIERA. Tomu Caballero první ránu chytil, následnou dorážku už ale vidí v bráně! 0:1!
     
    22
    Duda poslal krásný pozemní pas před bránu Osasuny, tam se zjevil Roque Santa Cruz, který pohotově z pár metrů dorážel. Jemu ránu zmařil brankář Fernández a následně obránce odkopl míč před dotírajícím Portillem.
     
    18
    Duda opět aktivní po levé straně, kde se kličkou zbavil bránícího obránce. Následně mu míč odkopl ležící hráč, ale pouze k Gámezovi! Ten z hranice 16 metrů svou slabší nohou minul bránu Osasuny.
     
    16
    Do šance se dostal Bertran, který se s tím nepáral a poslal míč ze 30 metrů na bránu domácích. Tam jen těsně minul pravou tyčku!
     
    2
    Riera se řítil po chybě domácí obrany do útoku, který se dostal do úprku. Před bránou ale svoji střelou zpoza 16ky mířil jen do připraveného brankáře Caballera, který předvedl dobrý zákrok.

    Jakub Martiňák

    Branky: 23. Riera

    Karty:   74. Caballero (MLG) – 55. Arribas (OSS), 61. F. Silva (OSS), 62. Damià (OSS), 71. Bertrán (OSS), 90+4. Riera (OSS)


    Malaga CF: Caballero (C) – Gámez, Sergio Sánchez, Angeleri, Antunes – Portillo, Darder (86. Eliseu), Morales (46. El Hamdaoui), Tissone, Duda (C) (46. Pawlowski) – Santa Cruz.
    Náhradníci: Kameni – Chen, Camacho, Eliseu, El Hamdaoui, Juanmi, Pawlowski.

    CA Osasuna: Andrés Fernández – Bertrán, Lotiès, Arribas, Damià (C) – de las Cuevas (70. Oier), Lolo (75. Puñal), Armenteros, F. Silva, Sisi (83. Oriol) – Riera.
    Náhradníci: Riesgo – Oriol, Satrústegui, Oier, Puñal, Núñez, Onwu.

    Rozhodčí: Gil Manzano
    bahis siteleri