Toronto – Ottawa 5:4 (2:0 po s.n.) | Montreal – Philadelphia 4:1 (kon.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Buffalo 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 2:3 (1:2 po s.n.) | Chicago – Tampa 2:3 (0:1 po s.n.)
St. Louis – Florida 7:0 (kon.) | Dallas – Washington 2:1 (kon.) | Minnesota – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Edmonton 6:2 (kon.) | San Jose – Arizona 4:1 (kon.) | Carolina – Philadelphia 2:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
6:2 (3:1, 2:1, 1:0)
Edmonton Oilers
Neděle 06.10.2013, 04:15 • Rogers Arena, Vancouver, BC • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají šestý zásah, když z vlastního pásma poslal puk ven z třetiny JASON GARRISON a ten i s pomocí odrazu o mantinel končí v opuštěné brance Edmontonu! Bez asistence.
     
    35:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přečíslení tří proti dvěma zkušeně vyřešil Aleš Henský, jenž si počkal na z druhé vlny najíždějícího BOYDA GORDONA a ten poslal puk nad levý Luongův beton do branky! Asistence: Aleš Hemský.
     
    33:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí se hnali za nahozeným kotoučem, ten se odrazil od zadního hrazení na levý kruh, odkud ho poslal z první švihem na branku RYAN KESLER a puk zapadl přesně k pravé tyči branky Edmontonu! Bez asistence.
     
    27:21
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Dvojčata Sedinova teď předvedla pěknou kombinaci, když si vyměnila puk na kruzích, Henrik poslal kotouč backhandem a zády do hry zpět na DANIELA SEDINA a ten už bez potíží překonává Dubnyka! Asistence: Henrik Sedin, Alex Edler.
     
    18:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí vybojovali puk v útočné třetině, kotouč se po několika přihrávkách dostal až na hůl JANNIKA HANSENA, který z levého kruhu posílá puk opět za Dubnykova záda! Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
     
    18:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Velká minela Dubnyka, jenž pouští za záda projektil z hole DANA HAMHUISE, jenž střílel kus za modrou čarou! Asistence: Henrik Sedin.
     
    03:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver srovnává stav zápasu při vlastním oslabení, když hostující obraně pláchl BRAD RICHARDSON, zamíchal s kotoučem a puk poslal mezi Dubnykovy betony! Asistence: Jason Garrison.
     
    01:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hostí jdou do brzkého vedení, když se JEFF PETRY prodral s kotoučem až před Luonga a dotlačil kotouč až za brankovou čáru! Asistence: David Perron, Ladislav Šmíd.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 4. Richardson (Garrison), 19. Hamhuis (Sedin H.), 19. Hansen (Sedin D., Sedin H.), 28. Sedin D. (Sedin H., Edler), 34. Kesler, 59. Garrison – 2. Petry (Perron, Šmíd), 36. Gordon (Hemský)


    Vancouver Canucks: Luongo (Lack) – Hamhuis, Bieksa (A) – Edler, Garrison – Tanev, Stanton – Weber – Sedin D. (A), Sedin H. (C), Jansen – Booth, Kesler, Higgins – Weise, Richardson, Santorelli – Sestito, Dalpe, Alberts.
    Edmonton Oilers: Dubnyk (LaBarbera) – Schultz J., Ference (C)– Šmíd, Petry – Schultz N., Bělov – Smyth, Hall (A), Hemský – Perron, Arcobello, Eberle – Joenssu, Gordon, Jakupov – Gazdic, Acton, Brown.

    Rozhodčí: Dwyer, Lee – Sharrers, Heyer

    Diváci: 18.910
    bahis siteleri