Warriors Brno – Uh. Hradiště 7:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 1:1, 2:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 06.10.2013, 13:15 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    59:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Tři vteřiny před koncem rozhodují Rebelové o svém úspěchu! Rebelové bleskově přejeli hřiště, Jakub Abbrent nahodil puk před branku, kde jej doklepl ROSTISLAV KLOFÁČ a spustil salvu radosti! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    52:03
    Adam Němec (ZNS) dostal dvě minuty za krosček. Je tak vůbec prvním potrestaným hráčem Plamenů v tomto zápase.
     
    51:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Výstavní kombinace znamená vyrovnání na 2:2! Jakub Kraučuk se skvěle proháčkoval kolem mantinelu, projel za bránou a na levém křídle přenechal puk Danielu Kolouchovi, který z první našel hůl JAKUBA ABBRENTA, jenž zamíchal s kotoučem a zakončil přesně k levé tyči! Asistence: Daniel Kolouch a Jakub Kraučuk.
     
    47:32
    Martin Polák (HBR) frustrován z toho, že předtím nedal gól, podrazil soupeře a jde na trestnou lavici.
     
    35:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové dokázali snížit. Rostislav Klofáč projel po levém křídle, zbavil se obránce a nahodil před bránu. Tam tečoval kotouč TOMÁŠ CEJPEK a překonal přesouvajícího se brankáře Radka Vítešníka. Asistence: Rostislav Klofáč.
     
    27:18
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny odskakují a vedou o dva góly. Tato branka jde na vrub brankáři Kekulovi, jenž propustil pokus RADIMA NĚMCE z velkého úhlu. Rebelové tak musí dotahovat již dvě branky ztráty. Asistence: Tomáš Machovec.
     
    23:57
    Jakub Kraučuk nyní těžil z dobré práce Daniela Koloucha. Před kasou si sklepl kotouč, obhodil beton Vítešníka, ale nezakončil do prázdné brány! O milimetry minul tyč!
     
    16:44
    Žďár právě vstřelil branku!
    Plameny dávají gól a vedou. Nicméně nelze říci, že zaslouženě. Havlíčkobrodští propadli v přesilovce a na levém kruhu pálil tvrdou ranou ADAM NĚMEC, jemuž nabil Matias Mäki. Vít Kekula neměl proti jeho střele na zadní tyč šanci zasáhnout. Asistence: Matias Mäki.
     
    16:24
    Jan Krajcigr (HBR) míří na trestnou lavici za faul loktem.
     
    15:58
    Hezky se ke střele prokličkoval agilní Daniel Kolouch, ale jeho pokus byl sražen jedním z obránců Plamenů.
     
    09:59
    Po nahrávce Michala Kořenáře zpoza brány se na brankovišti dostal ke kotouči Lukáš Křížek. Agilní jihlavské duo ale svou práci gólem nezúročilo. Radek Vítešník puk vyrazil betonem a následně jej podržel.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 36. Cejpek (Klofáč), 52. Abbrent (Kolouch, Kraučuk), 60. Klofáč (Abbrent) – 17. A. Němec (Mäki), 28. R. Němec (Machovec)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Adam) – Gažák, Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl "C", Klofáč, Suchý – Jelínek "A", Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Málek, Cejpek, Polák, Petržílek, Přibyl, Kolouch
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vítešník (Peška) – A. Němec, Machovec, Klíma, Hacek, Dörrer, Mareček – Prchal, Mäki "C", R. Němec, Šimák, Šmída, Šlégl, Vlček, Rozmarín

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk – Lukáš Rampír, Gabriela Šťastná

    Diváci: 28
    bahis siteleri