Omsk – Dynamo Moskva 0:6 (kon.) | Barys – Viťaz 3:2 (1:0 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 3:4 (po pr.)
Jekatěrinburg – N.Novgorod 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Doněck 2:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
Barys Nur-Sultan
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 08.10.2013, 15:00 • Kazakhstan Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Barys Astana. Rozhodující nájezd proměnil ROMAN STARČENKO, a tak tým domácích může slavit.
     
    61:15
    Tak to je škoda pro domácí. Upper společně s Antropovem se řítili na golmana hostů, ale první jmenovaný volil střelu před přihrávkou a golman Lisutin vytáhl dobrý zákrok.
     
    55:02
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana využívá přesilovky pět na tři. Starčenko nabil Rudenkovi, ten však puk ještě posunul na ROMANA SAVČENKA, který krásnou střelou pod víko upravuje stav na 2:2. Asistence: Roman Starčenko, Konstantin Rudenkov
     
    54:29
    Astana teď bude hrát přesilovku 5 na 3. Seleznjev si pujde sednout za hákování. Tak to je dobrá příležitost pro domácí.
     
    53:56
    A bude se vylučovat. Tak teď mají domácí dobrou příležitost upravit stav. Na trestnou lavici si půjde sednout Mezei. Za utok na krk 10+2 minuty.
     
    48:11
    A bude se vylučovat na obou stranách. Za domácí si půjde sednout Dawes za simulovaní a za hosty Henessey za podražení
     
    45:20
    Čechov právě vstřelil branku!
    Perfektní práce SERGEJE TOPOLA končí radostí hostů. Topol obešel tři domácí obránce, objel si bránu Ahonena a perfektně zakončil. Asistence: Jakov Seleznjov
     
    43:50
    Krásný průnik Boyda. Boyd vzal odpovědnost na sebe, udělal kličku dvěma obráncům hostů a pak vystřelil.Jeho střelu, však likviduje připravený Lisutin.
     
    37:57
    Čechov právě vstřelil branku!
    Nenápadná střela JAKOVA SELEZNJOVA teď končí za zády domácího brankaře Ahonena a Čechov tak využívá početní výhody. Tak to je opravdu nečekané. Asistence: Josh Henessey, Dimitrij Šitkov
     
    36:52
    A mohl být gól v oslabení. Dustin Boyd se teď řítil sám na Ahonena. Zkusil blafák, ale ten se mu nepovedl a Lisutin vyráží puk za branku.
     
    35:50
    A bude se hrát přesilovka pět na tři. Alexej Litviněnko podrazil rozjetého Afinogenova, a tak rozhodčí uděluje 2 minuty za podražení.
     
    34:55
    Čechov teď bude hrát přesilovku. Na trestnou lavici si půjde sednout Poliščuk za sekání
     
    31:09
    Astana právě vstřelila branku!
    Semjonov přihrál Žajlauovi ten v dobré pozici ještě posunul JEVGENIJI BLOCHINOVI, který od modré vyslal svůj projektil přesně pod horní tyč Lisutinovi brány. Asistence: Maxim Semjonov, Talgat Žajlauov
     
    29:10
    A hosté teď budou hrát půl minuty ve třech. Rozin 2 minuty za hákování.
     
    27:45
    A bude se vylučovat na obou stranách za hrubost. Na straně jedné si pujde sednout na trestnou lavici Kokšarov a na druhé straně si odsedí trest Gratton.
     
    27:14
    Barys teď mohli jít do vedení. Poliščuk přihrával osamocenému Starčenkovi, ten ale z dobré pozice minul branku Lisutina.
     
    24:08
    Z chyby domácích obránců teď mohl těžit Starčenko, ale ten ve stoprocentní příležitosti selhal. Obrovská škoda pro domácí.
     
    18:16
    2 minuty za podražení dostane hráč domácích Fjodor Poliščuk.
     
    18:15
    Afinogenov se řítil sám na domácího Ahonena. Afinogenov se pokusil o blafák, ale brankař domácích se nenechal oklamat a puk vyráží.
     
    14:05
    Velká příležitost pro domácí, sám na brankaře se teď řítil Ruděnko, ale skvělý Lisutin chytá.
     
    13:15
    A je tu další vyloučení. Tentokrát pro hráče hostů Antona Koroljova. Ten si půjde sednout na trestnou lavici za sekání.
     
    11:01
    Tak přesilovku si vyzkouší i hosté. Nikolaj Antropov 2 minuty za sekání.
     
    08:50
    Obrovská příležitost pro domácí. Bochenski s Dawes teď jeli sami na brankaře hostů, ale ten dokázal skvělým zákrokem puk vyrazit.
     
    05:43
    Obrovská příležitost pro domácího Bochenskiho ten dostal puk před bránu kde byl osamocen, ale jeho následnou střelu dokázal Lisutin ramenem vytěsnit mimo tři tyče.
     
    03:47
    A máme tu první vyloučení Branislav Mezei (ČEC) 2 minuty za sekání.

    Jan Franek

    Branky a nahrávky: 32. Blochin (Semjonov, Žajlauov), 56. Savčenko (Starčenko, Rudenkov), rozh. náj. Starčenko – 38. Seleznjov (Šitkov), 46. Topol (Seleznjov)


    Barys Nur-Sultan: Ahonen – Lundin, Blochin, Savčenko, Litviněnko, Semjonov, Grebenščikov, Lakiza – Dawes, Bohcenski, Boyd – Rudenko, Upper (C), Antropov – Žajlauov, Poliščuk, Starčenko – Gavrilin, Panšin, Rachmanov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin – Golovkov, Korovkin, Kudinov, Buchanko, Malevič, Chafizullin , Seleznjov, – Vasiljev, Afinogenov, Iggulden – Koroljov, Soloduchin, Bělousov – Makejev, Hennessy, Topol – Černov, Mamin, Kudreman

    Rozhodčí: Alexej Vasiljev, Denis Cooper – Jevgenij Petrov, Ivan Fatějev
    bahis siteleri