Omsk – Dynamo Moskva 0:6 (kon.) | Barys – Viťaz 3:2 (1:0 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 3:4 (po pr.)
Jekatěrinburg – N.Novgorod 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Doněck 2:1 (kon.)
konec
Spartak Moskva
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC Donbass Doněck
Úterý 08.10.2013, 17:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Doněck právě vstřelil branku!
    RUSLAN FEDOTĚNKO vykřesal naději hostům, když překonává Glasse skvělou tečí nahozeného puku a je to již pouze o gól! Asistence: Teemu Laine, Oleg Piganovič.
     
    42:41
    Spartak právě vstřelil branku!
    Jenže ke střele se hosté nedostali a z protiútoku se po individuální akci prosazuje ALEXEJ KRUTOV, který s obránce Razina udělal dokonalého statistu a parádní střelou z těsné blízkosti překonává Leightona. Asistence: Alexander Nestěrov, Michajl Junkov.
     
    39:24
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ale nakonec domácí přece jenom svého tlaku využívají ke vstřelení prvního gólu v zápase, MATT ANDERSON se prosadil svým důrazem na brankovišti, kdy "zametl" puk pod klečícím Leightonem do branky. Asistence: Andrej Sergejev, Rastislav Špirko.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 40. Anderson (Sergejev, Špirko), 43. Krutov (Nestěrov, Junkov) – 59. Fedotěnko (Laine, Piganovič)


    Spartak Moskva: Glass (Šesťjorkin) – Quint, Sergejev, Vasiljev, Bodrov, Megalinskij, Kulik, Mamkin, Několenko – Špirko, Anderson, Wandell – Nikulin, Něstěrov, Žerděv – Kozlov, Junkov, Krutov – Osipenko, Voronin, Bobrov
    HC Donbass Doněck: Leighton (Ševčuk) – Wilson, Podhradský, Bartulis, Piganovič, Kolář, Razin, Silnickij – Jakucenja, Dadonov, Nedorost – Wirtanen, Fedotěnko, Laine – Varlamov, Běluchin, Kašpar – Kvitčenko, Blagoj, Šalimov

    Rozhodčí: Kiseljov, Safjullov – Medvěděv, Lazarev
    bahis siteleri