Toronto – Colorado 1:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 5:2 (kon.)
NY Islanders – Arizona 6:1 (kon.) | Buffalo – Tampa 2:3 (po pr.) | Nashville – Minnesota 3:2 (kon.)
Vancouver – New Jersey 3:2 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 9:2 (kon.)
po prodl.
Buffalo Sabres
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:1)
Tampa Bay Lightning
Středa 09.10.2013, 01:45 • HSBC Arena Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po obkroužení branky a přihrávce před bránu nejprve nezpracoval puk Eric Brewer, ale následně se jej ujal ALEX KILLORN, který se neukvapil, udělal kličku a bekhendem krásně prostřelil Enrotha. Asistence: Eric Brewer, Valtteri Fillpula.
     
    45:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to byla velmi hořká chvilka pro domácí. Nejprve jim hlavní sudí upřeli branku a následně v oslabení inkasovali po trefě TEDDYHO PURCELLA. Je vyrovnáno 2:2. Asistence: Ryan Malone, Martin St. Louis.
     
    38:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    A domácí se znovu ujímají vedení. Přihrávka na pravou stranu ještě neprošla, ale odražený kotouč se dostal k JAMIEMU MCBAINOVI, jehož střela zápěstím byla naprosto přesná. Asistence: Cody Hodgson, Thomas Vanek.
     
    33:35
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácím vedení dlouho nevydrželo. Pavučinku v Enrothovo brance totiž vymetl TYLER JOHNSON. Asistence: Victor Hedman, Ondřej Palát.
     
    31:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    A máme tady první branku dnešního utkání, kterou i přes podstatně větší aktivitu hostů v dnešním utkání nakonec dávají domácí hráči při přesilovce. Tečovaný kotouč se dostal k volnému CODYMU HODGSONOVI, který dává domácím vedení. Asistence: Thomas Vanek, Jamie McBain.

    Dušan Šitner

    Branky a nahrávky: 32. Vanek (McBain), 39. McBain (Hodgson, Vanek) – 34. Johnson (Hedman, Palát), 46. Purcell (Malone, Louis), 62. Killorn (Brewer, Fillipula)


    Buffalo Sabres: Enroth (Miller) – Pysyk, Ehrhoff, Myers, McBain, Ristolainen, Weber – Stafford, Hodgson, Vanek – Ott, Larsson, Ennis – Flynn, Grigorenko, Girgensons.
    Trenér: Ron Rolston.

    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindback) – Gudas, Carle, Hedman, Salo, Brewer, Šustr, Pysyk – St. Louis, Stamkos, Malone – Purcell, Filppula, Killorn – Pánik, Johnson, Palát – Crombeen, Thompson, Labrie.
    bahis siteleri