Jaroslavl – Vladivostok 4:0 (kon.) | Čerepovec – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Mytišči – Novokuzněck 2:1 (kon.)
Petrohrad – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Minsk – Záhřeb 2:3 (po pr.)
Riga – Ufa 2:5 (kon.) | HC Slovan – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Lev – Nižněkamsk 2:0 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
4:3 (2:1, 1:1, 0:1 - 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 09.10.2013, 19:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:56
    Slovan právě vstřelil branku!
    Po šestapadesáti vteřinách rozhodl český útočník ve službách Slovanu, MICHAL VONDRKA, který zakončuje přečíslení dva na jednoho přesnou střelou nad vyrážečku Košečkina z levé strany a dva body získává Slovan, Metallurg si z Bratislavy odveze alespoň bod. Asistence: Michel Miklík, Michal Sersen.
     
    55:35
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ale ani to nyní nezabránilo DANISU ZARIPOVI ve skórování střelou z mezikruží a je vyrovnáno! Asistence: Jan Kovář, Jevgenij Birjukov.
     
    35:09
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale snižuje opět na rozdíl jediného gólu CHRIS LEE, který střílí z levé strany, ze stejného místa, jako Vondrka při třetím gólu Slovanu a Kopřivovi tato dělovka z voleje prošla do branky. Asistence: Jan Kovář, Danis Zaripov.
     
    34:39
    Slovan právě vstřelil branku!
    MICHAL VONDRKA využívá přesilovou hru, když překonává Košečkina skvělou střelou zápěstím z levého kruhu pro vhazování. Asistence: Peter Ölvecký, Michel Miklík.
     
    07:40
    Slovan právě vstřelil branku!
    Je to jasné – Slovan se spoléhá na rychlé brejky, po jednom takovém se prosazuje z pravé strany MICHEL MIKLÍK a Slovan vede 2:1! Asistence: Libor Hudáček, Michal Sersen.
     
    04:09
    Slovan právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! MILAN BARTOVIČ srovnává na 1:1, když prostřeluje Košečkina střelou od mantinelu, z levé strany. Asistence: Tomáš Netík, Jonathan Sigalet.
     
    00:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! DANIS ZARIPOV překonává Kopřivu v brance Slovanu hned při prvním útoku Metallurgu, parádní souhra hostů a střela z levé strany prošla českému gólmanovi mezi betony do branky. Asistence: Sergej Mozjakin, Jan Kovář.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 5. Bartovič (Netík, Sigalet), 8. Miklík (Hudáček, Sersen), 35. Vondrka (Ölvecký, Miklík), 61. Vondrka (Miklík, Sersen) – 1. Zaripov (Mozjakin, Kovář), 36. Lee (Kovář, Zaripov), 56. Zaripov (Kovář, Birjukov)


    HC Slovan Bratislava: Kopřiva (Janus) – Škoula, Kutlák, Mojžíš, Sersen, Stajnoch, Sigalet, Mihálik – Miklík, Vondrka, Ölvecký – J. Mikuš, Netík, Bartovič – Kukumberg, Matoušek, Hudáček – T. Mikuš, Mráz, Šťastný, Daňo
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Ustinskij) – Birjukov, Ibragimov, Lee, Těreščenko, Chabarov, Maleňkich, Metljuk – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Kazjonov, Gulaš, Šenfeld – Hodgman, Timkin, Potěchin – Grigorenko, Platonov, Malinovskij

    Rozhodčí: Běljajev, Sojn – Aljošin, Něstěrov
    bahis siteleri