St. Louis – Chicago 3:2 (kon.) | Calgary – Montreal 3:2 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 4:3 (po pr.)
konec
Calgary Flames
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 10.10.2013, 02:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary, AB • NHL
Partner:
     
    59:08
    Glencross ze středního pásma netrefuje odkrytou branku Montrealu!
     
    58:11
    Domácí si berou oddechový čas!
     
    58:11
    P.K.Subban (MON) bere hostům velkou část nadějí na vyrovnání, za krosček inkasuje dvě minuty.
     
    57:23
    Stempniak ve velké šanci, když přebral kotouč v útočné třetině, obkroužil branku a málem se mu povedlo zasunout kotouč k pravé tyči Priceovy klece!
     
    50:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hostující tlak pokračoval, od modré vypálil Subban, kotouč se odrazil od zadního hrazení zpět před branku, kde na něj již číhal LARS ELLER a poslal jej do odkryté části domácí svatyně! Asistence: P.K.Subban, Alex Galchenyuk.
     
    46:49
    Hosté to přehnali s důrazem při napadání domácích hráčů a budou za to pykat. Vyloučen je P.K.Subban (MON), dvě minuty za držení protihráče.
     
    42:05
    K dorážce se dostal Baertschi a jen výborný zákrok Price, jenž se roztáhl přes celé brankoviště, uchránil hosty od další gólové pohromy.
     
    37:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Parádní rána P.K.SUBBANA od modré, která zapadla přesně k pravé tyči MacDonaldovy branky, vrací Montreal zpět do zápasu! Asistence: Max Pacioretty, Andrej Markov.
     
    36:38
    Hosté mohou korigovat skóre v početní výhodě, která se jim naskytla po faulu Marka Giordanna (CAL), dvě minuty za podražení.
     
    36:22
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Po sérii odrazů se kotouč dostal na levý kruh, odkud ho nahodil Wideman na branku, kde ještě puk před Pricem tečoval CURTIS GLENCROSS a zvýšil vedení domácích již na tři branky! Asistence: Denis Wideman, Jiří Hudler.
     
    25:30
    Subban ostře vypálil od modré, MacDonald vyrazil puk před sebe na hůl Markova, ten ale nedokázal trefit volné místo v domácí brance, neboť MacDonald se rychle přesunul a svými betony zabránil jistému gólu!
     
    24:35
    Domácí půjdou do čtyř, vyloučen TJ Galiardi (CAL) za podražení.
     
    22:07
    Giordano se opět dostal ke střele, tu brankář Canadiens vyrazil, k dorážce se dostal Glencross a měl před sebou zcela odkrytou branku, Price ale fantasticky lapačkou vyrazil kotouč mimo!
     
    18:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Opět se domácím vyplatil důraz při napadání, kotouč vybojoval Monahan, z první poslal pas doleva, kde stál volný STEVE BAERTSCHI, jenž získává pro domácí již dvoubrankový náskok! Asistence: Sean Monahan.
     
    17:50
    Pacioretty pálil od modré, MacDonald vyrazil pouze před sebe, kam si sjel Gionta a jen těsně přestřelil domácí branku!
     
    15:37
    První přesilová hra pro Montreal, vyloučen Lance Bouma (CAL) za vysokou hůl.
     
    09:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přečíslení dvou proti jednomu vyřešili domácí na výbornou, Monahan předal zadovkou na Stempniaka, jeho střelu Price ještě vyrazil avšak ke vší smůle hostů pouze na hůl SEANA MONAHANA, jemuž nezbývalo nic lehčího než trefit odkrytou branku Montrealu! Asistence: Lee Stempniak.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 10. Monahan (Stempniak), 19. Baertschi (Monahan), 37. Glencross (Wideman, Hudler) – 38. Subban (Pacioretty, Markov), 51. Eller (Subba, Galchenyuk)


    Calgary Flames: MacDonald (Ramo) – Brodie, Giordano – Wideman, Russell – O´Brien, Butler – Hudler, Backlund, Galiardi – Stempniak, Street, Glencross – Jones, Monahan, Baertschi – McGrattan, Colborne, Bouma.
    Montreal Canadiens: Price (Budaj) – Subban, Gorges – Diaz, Markov – Bouillon, Tinordi – Gionta, Plekanec, Pacioretty – Gallagher, Eller, Galchenyuk – Briere, Desharnais, Bourque – Prust, Moen, White.

    Rozhodčí: O´Halloran, Rehman – Henderson, Nelson
    bahis siteleri