Šaľa – Trnava B 1:2 (kon.) | Šamorín – Dubnica 0:1 (kon.) | Bardejov – L. Mikuláš 5:2 (kon.)
Podbrezová – Prešov 3:0 (kon.) | Michalovce – R. Sobota 3:1 (kon.)
konec
FC ŠTK 1914 Šamorín
0:1 (0:0)
FK Dubnica
sk Sobota 12.10.2013, 14:30MONACObet liga
     
    Dobojované, Dubnica si odváža tri body. Šamorín, ktorý sa stále hladá nenašiel zbraň na dobre organizovanú hru hostí. Urban bol autorom jediného gólu, ktorý znamená zisk bodov. Hostia zvíťazili celkom zaslúžene, dali o jeden gól viac a to sa ráta. (16:20:00)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Šmahajčík v dnešnom dueli končí, nahradil ho Ranko, ktorý sa dostal v závere duelu na trávnik
     
    90+
    Cmarko a jeho pokus na vyrovnanie z priameho kopu nestál za veľa.
     
    89
    Tréner hostí Peter Gergely chystá striedanie, ktoré je z hľadiska dôležitosti taktické. Dve minúty sa bude v druhom polčase nadstavovať.
     
    87
    Hostia majú hru pod kontrolou sú pri lopte a na polovičke súpera odkial góly nepadajú. Šamorínčania prežívajú ďalšie trápenie.
     
    85
    Šancáááá hostí, po pravej strane zbehol s loptou na kopačke Erik Liener, ktorého center o milimetre mihul nabiehajúci Urban, ktorému chýbali naozaj iba milimetre od druhého gólu.
     
    84
    Domáceho Vilkovského zastavil asistent rozhodcu, ktorý odmával ofsajd.
     
    81
    Sidibeho pokus vyriešil hosťujúci brankár, ktorý nemal so strelou žiaden problém.
     
    79
    Trener Fašiang využíva ďalšiu možnosť a strieda Stojanoviča, ktorého nahradil Denis Jančovič
     
    79
    Mezovský bol dnes neviditeľný nedostal sa na dostrel brány aj preto je striedaný SIDIBEM
     
    77
    Rohový kop hostí vybojoval Urban, sam ho bude zahrávať, hostia sa dostali k strele Zahranychny trafil iba niekoho nohy vo veľkom vápne.
     
    75
    Hostia na polovičke súpera a ďalší celkom dobrý pokus len tesne minul brvno Pentekovej brány.
     
    74
    ... a čas veľmi rýchlo letí.
     
    72
    Prvému pokusu z priameho kopu sa hostia ubránili, domáci kopú rohový kop, po ktorom mohla prísť zmena a vyrovnanie, no brankár Maťašovský bol proti. Opäť sa prejavila nemohúcnosť domácich zakončovateľov.
     
    69
    Nakladačka pre Dubnických futbalistov sa nekoná, vedú v stretnutí o jeden gól a vedú zaslúžene, či sa im to podarí ubetonovať je otázka dvadsať minút pred koncom duelu.
     
    66
    Aj v domácom mužstve sa rozhodol domáci tréner Fašiang pre zmenu z hry sťahuje Kanadaňa Klimenta a do hry naskočil Andrej Špánik
     
    62
    Aj napriek tomu, že v Šamoríne je nepriaznivý stav pre domácich fan klub ženie svojich tým povestným Somorja, Somorja.
     
    60
    Po nečakanom góle prišlo vystriedanie Popoviča prek torého duel skončil, nahradil ho Petar Bašič.
     
    59
    Z ničoho nič a hostia vedú o jediný gól. Do štatistiky sa zapísal kapitán mužstva ANDREJ URBAN, ktorý prekonal domáceho Penteka.
     
    58
    Domáci sú aktívnejší, tréner Peter Gergely, aby zabránil domácim v rozlete za úspechom bude striedať.
     
    56
    Čiernik, nedovolene zastavil domáceho Stojanoviča, ktorý sa ocitol na trávniku za čo bola žltá karta pre Čiernika.
     
    54
    Po rohovom kope sa domáci snažili no v ceste za gólom im stál opäť hosťujúci brankár. Zdá sa, že v úvode druhého polčasu sa vrátil futbal na hraciu ploch v Šamoríne.
     
    53
    Pekný pokus domáceho Vilkovského, ktorý z otočky vystrelil, no ešte krajší zákrok vytiahol hosťujúci brankár Maťašovský.
     
    49
    Chyba v hosťujúcej obrane, ktorú urobil Ivan Mejič, domáci útočník Kligoriev nepotrestal. Lopta bola príliš silná nato aby ju spracoval pred rukavicami Maťašovského.
     
    48
    Pokračuje sa v tom, čo sa hralo pred prestávkou, medzišestnástkový duel pokračuje...
     
    46
    Tríneri nevyužili možnosť vystriedať obe mužstva pokračujú v základných zostavách. Pri lopte hostia pred svojou bránou.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Priemerný futbalový duel v ktorom sme gól nevideli sa hral futbal naoko hore-dole, no bez šancí na jednej i druhej strane. Domáci sa hľadajú a chýba im a to citelne taký zakončovateľ akým bol Igor Ležaič. Na gól si budeme musieť počkať v druhom polčase – možno. Z predpokladanej "nakladačky" sotva niečo bude. Uvidíme v druhom polčase aké zmeny urobí tréner domácich Fašiang.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45
    Maťašovský sa pred hranicou velkého vápna zrazil s Vitkovským po slovnej výmene, hlavný rozhodca napomenul ŽK brankára hostí MAŤAŠOVSKÉHO.
     
    44
    Všetko čo malo ruky, nohy bolo v pokutovom území domácich, hostia zahrávali Popovičom priamy kop, z ktorého opäť nezapršalo.
     
    42
    Obraz hry počas prvého polčasu sa nemení, domáci ale aj hostia sa pohybujú medzi šestnástkami, gólova tutovka nebola ani na jednej strane. Obidve mužstvá majú najväčší problém v koncovke a vo finálnej prihárvke.
     
    40
    Tak ako včera v kvalifikačnom stretnutí Grécka s SVK videl Hubočan žltú kartu presne navlas za rovnaký "kúsok" videl domáci Gligorov.
     
    38
    Prvú žltú kartu videl v dnešnom stretnutí hosťujúci futbalista Dubnice Zahranychny
     
    37
    Priamy kop domácich a jeho exekútorom Ernest Fulmek, po jeho strele ktorá prešla do autu nenarobila hosťujúcej obrane žiaden problém.
     
    35
    Ďalší strelecký pokus Gligorova bol namierený vysoko nad bránu Maťašovského, zlá koncovka domácich má pokračovanie.
     
    34
    Maťašovský pri vybiehaní z brány sa stretol so súperom, zostal otrasený na trávniku, je však v poriadku a v hre pokračuje.
     
    30
    Domáci sa dostali do šance, nič z toho keď noha prišla neskôr ako mala aj preto je stav nerozhodný a bezgólový v týchto chvíľach hostia pôsobia futbalovejšie, ale musím upozornič, že koncovka je žalostná.
     
    27
    Šamorínu, nejde podľa predstáv. Mužstvo sa stále hľadá a zdá sa, že nahradiť Igora Ležaiča nie je až tak jednoduché, jeho góly chýbajú. To len na margo toho, že v SFM Senec včera dal jeden gól, no body si Senec nepripísal.
     
    25
    Cmarko poslal nedovolene Popoviča na trávnik, rozhodca videl odpískal, hostia majú výhodu priameho kopu, ktorý zahrával Urban a hostia získali iba rohový kop.
     
    24
    Druhá najderavejšia obrana v ligovej súťaži, zatial stojí na pevných nohách a domáci majú problém dostať sa na dostrel Maťašovského, ktorý dominuje v bráne hostí.
     
    21
    Gligorov, potiahol loptu po prevej strane, z hranice veľkého vápna odcentroval na loptu nik nenabehol.
     
    19
    Futbal sa v Šamoríne prelieva z jednej strany na druhú, gól sme nevideli, šance aké-také už boli. Stav je stále nerozhodný a bezgólový.
     
    18
    Domáci pred pokutovým územím hostí v náznaku šance, ktorá sa z nej nevykľuľa a hostia sa znovu ubránili.
     
    17
    V súboji o loptu si lepšie poradil hosťujúci Marcel Ondráš, ktorý odprevadil do autu a za bránkovú čiaru.
     
    15
    Gligorov poslal na trávnik jedného z obrancov, po ktorom ho rozhodca "iba" dôrazne napomenul.
     
    14
    Pončák rozohrával , loptu majú domáci na svojich kopčkách, už to nie je pravda hostia ju získali po nepresnej prihrávke Klimenta.
     
    11
    Hostia sa nezdajú, ale dostali sa znovu na dostrel brány dostali sa do náznaku šance, situáciu však vyriešil domáci brankár Pentek, aj preo je stav nerozhodný a bezgólový.
     
    9
    Marušín podporovaný Klimentom si vymenili loptu a Marušínov projektil z kopačky míňa branu hostí. Domáci sa snažia o rýchly gól ktorý by ukľudnil ich formácie.
     
    7
    Prvá strela pánu Bohu do okien išla z kopačky domáceho futbalistu Andrewa Klimenta. Kanaďan ju poslal bezhlavo vysoko nad hosťujúcu bránu.
     
    5
    Chvílu sa v Šamoríne nehralo, na ploche zasahovali obidva realižačné tímy ošetrovateľov, ktorí poskytli prvú pomoc zraneným hráčom.
     
    4
    Hostia v prvej šanci na zmenu stavu v stretnutí, v oslavách gólu ich zastavila zástavka 2 hého asistenta, ktorý odmával ofsajd.
     
    2
    Maťašovský ktorý hľadal výkopom Popoviča mieril presne na jeho hlavu, no lopta už bola za čiarou a hrať s ňou je proti pravidlám.
     
    1
    Výkop duelu 12 kola II. futbalovej ligy zariadili domáci futbalisti, lopta je však na kopačkách futbalistov v červených dresoch, teda hostia.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    Počasie priam fantastické, fúúúka slabučký vietor, ktorý však nebude dvanástym hráčom žiadneho mužstva.
     
    Hlavný rozhodca Jurenka spolu so svojími asitentmi je v útrobach štadióna onedlhu privedú aktérov dnešného duelu na trávnik v Pomlé, domáci v tradičných dresoch bielo-modrej farby hostia v červených dresoch, rozhodcovia v žlto-čiernej kombinácii.
     
    Slniečko v Šamoríne spríjemňuje náladu fanúšikov, ktorí sa už dostali do prevádzkovej teploty, ten slogan Somorja, Somorja majú už v kvi, ten nacvičovať nie je potrebné.
     
    Zostavy sú k dispozícii máte možnosť si pozrieť kto v ktorom mužstve nastupuje na duel v 13. kole II. futbalovej ligy.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Julius Pentek, 3 Vladimír Pončák, 4 Tomáš Marušín, 5 Michal Cmarko, 6 Lubomír Mezovský, 9 Miloš Javorina, 11 Filip Gligorov, 13 Andrew Kliment, 15 Michal Vilkovský, 17 Peter Stojanovič, 21 Ernest Fulmek.
    Náhradníci: 1 Lukáš Jmaroškovič, 2 Patrik Gregora, 7 Peter Vaško, 10 Denis Jančovič, 12 Seybou Sidibe, 16 Ladislav Horváth, 19 Andrej Špánik.

    MFK Dubnica nad Váhom: 30 Andrej Maťašovský, 3 Andriy Zahranychny, 9 Roland Šmajačík, 10 Ján Vaško, 11 Andrej Urban "K", 14 Ivan Mejič, 15 Ivan Múdry, 20 Mihajilo Popovič, 23 Erik Liener, Richard Čiernik
    Náhradníci: 2 Martin Janco, 8 Andrej Števček 13 Petar Bašič, 18 Michal Ranko, 25 Marek Púpala, 31 Matej SLávik

    Rozhodca: Róbert JURENKA, Hancko, Špivak.
     
    ˇVráťme sa na trávnik do Šamorína na ktorom sa začínajú rozcvičovať do prevádzkovej teploty, aktéri dnešného duelu 13. kola II. futbalovej ligy.
     
    No a včera sa hralo aj kvalifikačné stretnutie v Pireu, kde Grécka reprezentácia privítala reprezentaciu, tú našu. Komentáru k tomuto stretnutie sa zoširoka vyhnem, nech si každý urobí úsudok sám. Inkasovať gól do "šatne" a ešte k tomu vlastný, tak tomu sa povie gól.
     
    Včera sa hral jeden duel a to v SENCI, kde SFM SENEC nedokázal poslať domov z "nakladačkou" FK Pohronie Žiarn nad Hronom Dolná Žadaňa. Naopak hostia si urobili v Senci chuť do ďalších kôl, keď dokázali zvíťaziť nad súperom, ktorý si brúsi zuby na Corgoň ligu 3.1.
     
    Slnkom zaliaty Šamorín, privítal súpera z Považia. Mestský futbalový klub DUBNICA. Hodinu pred stretnutiím Ligy bez motívu sa dorazil do Šamorína a obzrel si hraciu plochu.
     
    Druhý najslabší útok a druhá najderavejšia obranná formácia to tu Šamoríne dávno nebolo. Dokážu domáci futbalisti dať v stretnutí poriadnu "nakladačku" to je otázka pred duelom s Dubnicou. Favoritom sú Fašiangoví zverenci, ktorých budú povzbudzovať fanúšikovia, tým svojským SOMORJA, SOMORJA. Pokiaľ sa v zostave Dubnice, niečo nezvrtne o stoosemdesiat stupňov, mali by si domáci pripísať body.
    Náš tip: 1
     
    Druhý najslabší útok evidujú v MFK Dubnica. V dvanastich kolách sa útočníci príliš neprekonávali, súperových brankárov sa im podarilo zaťažiť iba ôsmymi gólmi (!) a to je na Ligu bez motívu veľmi málo. V Dubnici sa však môžu pochváliť druhou najslabšou obranou po FK Pohronie. "Deravú" obranu dokázali zaťažiť útočníci 21 krát.
     
    Futbalisti Šamorína sa nemajú čím chváliť, ich útočná sila je vyjadrená "iba" pätnástimi gólmi. No ale aj obrana stojí na hlinených nohách keď doposial inkasovala ravnako pätnásť gólov. V Šamoríne sa nedarí nájsť náhradu za Igora Ležaiča, ktorý to na obranu súpera vedel, a brankárov prekonával jedna radosť.
     
    Futbalisti Šamorína neprekročili svoj tieň v meste chémie, kde si dovolili "kopnúť" do trénera Libu, ktorý po kopanci v Šali zaujal miesto v realizačnom tíme v Zlatých Moravciach. Je dobré, že gólovo sa zaskvel Mezovský, ktorého gól však nestačil na zisk čo i len bodu. Pokojných vodách plávajúci Šamorín hostí v 13. kole Dubnicu nad Váhom od ktorej ho delí päť bodový náskok. Aj napriek prehre Dubnice doma s Michalovciami (1:2) sa očákava v Šamoríne kvalitný duel.
     
    V druhej lige, nič nové pod slnkom. Na špici sa striedajú Podbrezová, Michalovce, Bardejov. Najvážnejší kandidát na postup do Corgoň ligy, Tatran Prešov má len "malú" stratu na špicu. Štvor bodová strata a vyárendovaná štvrtá priečka v Lige bez motívu. Poslednú priečku trvalo okupuje Liptovský Mikuláš, ktorý nedokázal v jesennej časti doma bodovať naplno. O poslednej nule sa bude rozhodovať v 14. kole, Liptáci hrajú 13. kole v Bardejove..
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 14:30.

    Jozef Fajták

    Branky: 59. Urban

    Karty:   40. Gligorov (SAM) – 38. Zahranychny (DUB), 45. Maťašovský (DUB), 56. Čiernik (DUB)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Julius Pentek, 3 Vladimír Pončák, 4 Tomáš Marušín, 5 Michal Cmarko, 6 Lubomír Mezovský, 9 Miloš Javorina, 11 Filip Gligorov, 13 Andrew Kliment, 15 Michal Vilkovský, 17 Peter Stojanovič, 21 Ernest Fulmek.
    Náhradníci: 1 Lukáš Jmaroškovič, 2 Patrik Gregora, 7 Peter Vaško, 10 Denis Jančovič, 12 Seybou Sidibe, 16 Ladislav Horváth, 19 Andrej Špánik.

    FK Dubnica: 30 Andrej Maťašovský, 3 Andriy Zahranychny, 9 Roland Šmajačík, 10 Ján Vaško, 11 Andrej Urban "K", 14 Ivan Mejič, 15 Ivan Múdry, 16 Marcel Ondráš, 20 Mihajilo Popovič, 23 Erik Liener, Richard Čiernik
    Náhradníci: 2 Martin Janco, 8 Andrej Števček 13 Petar Bašič, 18 Michal Ranko, 25 Marek Púpala, 31 Matej SLávik

    Rozhodčí: Róbert JURENKA, Hancko, Špivak
    bahis siteleri