Liberec – Jihlava 4:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Úterý 15.10.2013, 15:00 • Svijanská aréna, Liberec. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (17:03:28)
     
    59:46
    Bitva o kotouč ve středu pole. Jihlava se nemůže usadit v útočném pásmu a zkusit případnou hru bez gólmana. Vacek je připravený svojí klec opustit, už stojí dva metry před brankovištěm. Pokyn však zatím nepřichází.
     
    59:02
    Liberec je v plném počtu, klíčové oslabení zvládli Tygři na výbornou. Protivníka k ničemu nepustili a s pukem na holi šetřili cenné vteřiny.
     
    58:27
    Gecko se vydal na útočný výlet a zleva trefil jen brankářovu lapačku. Kotouč už je ale v opět v útočném pásmu Dukly, jenže hraje se v rohu.
     
    57:53
    Nováček nejprve slabě tečoval spoluhráčovo nahození a o pár vteřin později se drze natlačil až do Stezky. Oba borci se skáceli k zemi, ale pokračuje se ve hře.
     
    57:01
    Teď mají hosté dobrou příležitost k vyrovnání! Petr Sviták totiž za pád pod nohy odjel na dvě minuty za katr, Dukla má k dispozici přesilovou hru.
     
    56:54
    Zakázané uvolnění Bílých Tygrů, Jihlava donutila svým dobrým pohybem protivníka k nepřesné rozehrávce.
     
    55:39
    Nováček nestačil v bruslařském souboji na Běhulu. Domácí bek měl náskok jednoho metru a u puku byl dřív. V opačném případě by se Jihlava dostala do přečíslení.
     
    54:00
    Balaštík vybojoval alespoň vhazování před gólmanem Stezkou. Svým pokusem totiž orazítkoval brankářovu hruď a domácí muž s maskou hru přerušil.
     
    52:36
    Oba týmy už jsou na ledové ploše v plném počtu. Do konce základní hrací doby zbývá osm minut a Dukla začíná zvyšovat své útočné úsilí. Domácí však pečlivě brání střed hřiště.
     
    52:03
    Kolouch se snažil prosadit individuálně, vnikl až do pásma a snažil se obhodit protihráče Divilu. Při svém manévru ale o černou pryž přišel a ta už je nyní na opačné straně ledové plochy.
     
    50:35
    Jenže počet sil na ledové ploše se na čas vyrovná. Pilař jde pykat za hru vysokou holí, bude se pokračovat ve čtyřech. Poté začne zkrácená početní výhoda Jihlavy.
     
    49:25
    Už to mohlo být znovu o dvě branky! Hostující zadáky přebruslil Zachar a vleže i zakončil, ovšem na Vacka nevyzrál. Při zakončení byl ale faulovaný, za sekání míří na trestnou lavici Pospíchal.
     
    48:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští mladíci bleskově odpovídají. VOJTĚCH BALAŠTÍK ustál mezi kruhy několik těžkých soubojů a Stezku následně zaskočil střelou do horní poloviny branky. Po hostujícího kapitána je to druhý gól v zápase. Asistence: Lukáš Vala, Michal Mandát – 4:3.
     
    47:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Parádní akce domácích, po které Vacek počtvrté kapituluje. Rychlou souhru zakončil MATOUŠ BĚLOHORSKÝ, jenž těžil z Lakatošovy přesné přihrávky. Ten se mezi kruhy neukvapil a viděl ještě lépe postaveného spoluhráče. Bělohorský už měl jednoduchou úlohu. Asistence: Dominik Lakatoš, Radek Šír – 4:2.
     
    47:14
    Zajímavá střela Pilaře, Vacek má v těchto minutách plné ruce práce. Liberecký útočník se opřel do černé pryže z levého kruhu a hostující strážce svatyně musel zasáhnout vyrážečkou.
     
    46:47
    Bělohorský čekal na odražený puk, ovšem z nevýhodného úhlu trefil jen gólmanovy betony. Kotouč už je ale zase u Stezky. Hosté hrají v plném počtu.
     
    45:20
    Pokus Klingera se s úspěchem nesetkal, kotouč trefil jen jihlavského hráče a hokejisté z Vysočiny vzápětí poslali puk přes všechny čáry až ke Stezkovi.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 9. Lakatoš, 17. Havlín (Klinger, Král), 21. Král (TS), 48. Bělohorský (Lakatoš, R. Šír) – 20. Mandát (Balaštík, Klofáč), 36. Balaštík (Nováček, Vala), 49. Balaštík (Vala, Mandát)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Hosnedl) – Běhula, Klinger, Havlín, Tržický, Suchý, Husa, Mečíř, Němeček, Divila – Babec, Janele, R. Šír, Sviták, Král, Gecko "C", Lakatoš, Zachar, Chlum, Pilař, Bělohorský.
    HC Dukla Jihlava: Vacek (Brož) – Pospíchal, Pražák, Dörrer, Půža, Mandát, Klofáč, Kochánek – Kolouch, Hubert, Kousal, Najman, Balaštík "C", Ondráček, Oščádal, Bambula, Hoskovec, Peschout, Vala, Nováček.

    Rozhodčí: Hrubý – Podrazil, Zavřel.
    bahis siteleri