AS Řím – Neapol 2:0 (kon.)
konec
AS Řím
2:0 (1:0)
SSC Neapol
Pátek 18.10.2013, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    70
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    Je tam i druhý! Řím pojistil své vedení druhou brankou v zápase. Z penalty se prosadil MIRALEM PJANIĆ, který nechtěl riskovat, dal na tvrdost a rychlost a vyplatilo se. Míč zapadl do horního rohu, Reina nevystihl směr střely.
     
    45+3
    AS Řím právě vstřelilo branku!
    A je tam! Už teď je jasné, že tento šlágr nezůstane bezbrankový. K volnému přímému kopu z levé strany se postavil MIRALEM PJANIĆ, položil si míč, odstoupil a jen vyčkal na hvizd sudího. Rozběhl se a prásk! Pravačkou zakroutil míč na bližší tyč, kam Pepe Reina nedosáhl. Římští fotbalisté se tak ujímají vedení.

    Dario Becci

    Branky: 45+3. Pjanić, 70. Pjanić (pen.)

    Karty:   74. Pjanić (ASR), 90+2. Benatia (ASR) – 25. Pandev (NEA), 45+1. Cannavaro (NEA), 74. Inler (NEA)   70. Cannavaro (NEA)


    AS Řím: De Sanctis – Dodô, Castán, Benatia, Maicon – Strootman, De Rossi, Pjanić – Florenzi (81. Marquinho), Totti (C) (33. Borriello), Gervinho (57. Ljajić).
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Burdisso, Torosidis, Romagnoli, Bradley, Marquinho, Taddei, Ricci, Caprari, Ljajić, Borriello.

    SSC Neapol: Reina – Maggio, Albiol, Britos (44. Cannavaro), Mesto – Inler (83. Dzemaili), Behrami, Hamšík (C) – Callejón, Insigne, Pandev (68. Higuaín).
    Náhradníci: Cabral, Colombo – Fernández, Cannavaro, Dzemaili, Radošević, Armero, Higuaín, Mertens, Zapata.

    Rozhodčí: Orsato – Tonolini, Padovan
    bahis siteleri