Val. Meziříčí – Přerov 6:5 (2:0 po s.n.) | Frýdek-M. – SHK Hodonín 2:6 (kon.) | Opava – Poruba 2011 0:5 (kon.)
Prostějov – Technika Brno 4:3 (1:0 po s.n.) | Břeclav – Vsetín 1:2 (kon.) | Klášterec nO – Řisuty 3:2 (kon.)
Sokolov – Mor. Budějovice 2:1 (kon.) | Klatovy – Milevsko 7:3 (kon.) | Jablonec n/N – Bílina 1:0 (kon.)
Nový Jičín – Orlová 2:0 (kon.) | Děčín – Kolín 1:5 (kon.) | Tábor – Pelhřimov 5:2 (kon.)
Kobra – Žďár n/S 5:4 (po pr.) | Jindř. Hradec – Nymburk 1:2 (po s.n.)
konec
HC Děčín
1:5 (1:1, 0:2, 0:2)
SC Marimex Kolín
Sobota 19.10.2013, 18:002. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Kolínští Kozlové si z ledu Děčína odvážejí všechny tři body, Děčín naopak odešel s prázdnou. To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek večera a u dalších online přenosů se těším na shledanou. (20:42:13)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Utkání se už jenom dohrává a hraje se převážně ve středu hřiště.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:35
    Domácí brankář Lavinger obdržel desetiminutový osobní trest.
     
    57:35
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Jenže teď už se popáté Kolínští prosazují. Po rozebrání děčínské obrany se před Lavingera dostal po přihrávce svého spoluhráče VÁCLAV JANKOVSKÝ, jenž neměl problém doklepnout puk za záda domácího brankáře. Asistence: David Šafránek, Pavel Šifta.
     
    56:34
    Navíc se do samostatného úniku dostal Valášek, ale své sólo v další branku přetavit nedokázal. Lavinger si popojel z branky a snížil tak Valáškovi střelecký úhel. To však určitě hosty mrzet nemusí.
     
    55:49
    Troufám si napsat, že o utkání je rozhodnuto. Čtyři minuty před koncem třetího dějství to na drama nevypadá, navíc hosté si své tříbrankové vedení už v pohodě hlídají.
     
    55:33
    Hosté v plném počtu.
     
    54:27
    Medvědi jsou v přesilovkovém rozestavení, ale zatím se jim nedaří dostat se do ideální střelecké pozice. Následně se Kozlové znovu osvobozují.
     
    53:56
    Kozlové se osvobozují.
     
    53:33
    Za hákování si jde na dvě minuty odpočinout hostující Skokan.
     
    52:16
    Na druhé straně se ale proháčkoval domácí Hanzl až před Sejpala, svou střelou ho ale nechal vyniknout. Hostující brankář vytasil efektní semafor a sklidil po zásluze ovace hrstky kolínských fanoušků.
     
    51:55
    Hosté jsou opět uhnízděni v pásmu Medvědů a před Lavingerem opět zatápějí.
     
    50:44
    Oliverius pálil z úhlu a jeho střela se otřela jen o vyrážečku Sejpala. Hosté si své tříbrankové vedení hlídají a na žádné drama to zatím rozhodně nevypadá.
     
    49:29
    Děčínští se ještě snaží vsítit kontaktní branku, ale Kozlové hrají v obraně opravdu výborně a kazí Medvědům rozehrávku už ve středním pásmu.
     
    48:17
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Na další střelu už byl ale Lavinger krátký. MARTIN MEJZR se dostal do blízkosti děčínského ochránce svatyně a tváří v tvář mu přízemní střelou nedal vůbec žádnou šanci. Asistence: Martin Ježek.
     
    47:38
    Dva na jednoho mířili hosté do pásma Děčína. Šafránek ale místo přihrávky na rozjetého Jankovského volil střelu, se kterou si ale děčínský brankář poradil.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Faigl (Zika, Oliverius) – 8. Jankovský (Šafránek, Šifta), 32. Šafránek, 32. Morkes, 49. Mejzr (Ježek), 58. Jankovský (Šafránek, Šifta)


    HC Děčín: Lavinger (Formánek) – Hříbal, Procházka, Kaltenböck, Motejlek, Saska, Molnár – Faigl, Oliverius, Zika – Müller, Hanzl, Kuchynka – Drnec, Chládek, Vacek, Šetka
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Moravec) – Barták, Pácal, Pýcha, Skokan, Chaloupka, Hanzl – Čtvrtečka, Morkes, Kadlec – Ježek, Malý, Mejzr – Valášek, Šifta, Šafránek – Jankovský, Semirád, Zumr, Kubát

    Rozhodčí: M.Orlický – R.Hynčica, M.Kilian

    Diváci: 376
    bahis siteleri