Omsk – Čeljabinsk 1:2 (0:1 po s.n.) | Barys – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Nižněkamsk 3:6 (kon.)
Jekatěrinburg – Ufa 7:4 (kon.) | Jaroslavl – Lev 0:2 (kon.) | Čerepovec – HC Slovan 2:0 (kon.)
Spartak Moskva – Vladivostok 1:3 (kon.) | Viťaz – Novokuzněck 1:0 (po pr.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 5:1 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Dynamo Moskva
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
Sobota 26.10.2013, 15:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:19
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Sopin našel přesnou přihrávkou volného MARKA KVAPILA, který se neukvapil a puk poslal ke vzdálenější tyčce hostující branky. Svým gólem vrátil Dinamu opět čtyřgólové vedení. Řekl bych, že o vítězi je nyní rozhodnuto.
    Asistence: Alexej Sopin a Dmitrij Pestunov.
     
    38:19
    Sibir právě vstřelil branku!
    ALEXANDER KUTUZOV se po nepříjemné ráně pukem vrátil zpátky na led a ihned vykřesal pro svůj tým naději. Hráč hostí střílel z levého kruhu pro vhazování a zamířil mezi betony brankáře Lazušina.
    Bez asistence.
     
    23:55
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš a tohle už zavání pomalu debaklem. ALEXEJ SOPIN z dobré střelecké pozice zamířil na branku, puk tečoval ještě jeden z obránců a Gajdučenko už nestačil na změnu reagovat.
    Asistence: Jury Babenko a Andrej Mironov.
     
    20:17
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byl fofr a parádní vstup do třetiny v podání hráčů Dinama. LEONID KOMAROV dostal přihrávku od Karsumse, na nic nečekal a propálil vše, co mu stálo v cestě.
    Asistence: Martins Karsums.
     
    12:40
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    To už nyní neplatí. Další velice krásná akce domácího mužstva, na jejím konci stál opět nehlídaný hráč, tentokrát MARTINS KARSUMS, kterému stačilo do přihrávky jen vložit hokejku a puk si cestu do odkryté branky už našel sám.
    Asistence: Denis Mosaljov a Konstantin Gorovikov.
     
    06:31
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    První formace domácího týmu udeřila. Sám u vzdálenější tyče se ocitl DENIS MOSALJOV a do odkryté části branky střílí první gól zápasu. Dinamo tak využívá přesilovou hru.
    Asistence: Konstantin Gorovikov a Leonid Komarov.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 7. Mosaljov (Gorovikov, Komarov), 13. Karsums (Mosaljov, Gorovikov), 21. Komarov (Karsums), 24. Sopin (Babenko, Mironov), 51. Kvapil (Sopin, Pestunov) – 39. Kutuzov


    Dynamo Moskva: Lazušin (Barzman) – Višněvskij, Korjagin, Solovjov, Mironov, Barancev, Derljuk, Budkin, Pestunov – Gorovikov, Mosaljov, Komarov – Cvetkov, Karsums, Karpov – Babenko, Glazačev, Sopin – Volkov, Kasyančuk, Kvapil.
    HC Sibir Novosibirsk: Gajdučenko (Pavlov) – Bělov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Ignatovič, Butuzov – Lehtera, Kugryšev, Enlund – Kopejkin, Lemťugov, Koskiranta – Monja, Sannikov, Ignatuškin – Šumakov, Karamnov, Romanov.

    Rozhodčí: Buturlin, Gašilov – Gardeners, Černyšev.

    Diváci: 6 379
    bahis siteleri