Kazaň – Lok. Moskva 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – FK Krasnodar 5:1 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:1 (4:0)
FK Krasnodar
Neděle 27.10.2013, 13:00Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    67
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A z té se Moskvané popáté v dnešním klání prosazují. K míči se postavil Honda. Ten odcentroval do středu šestnáctky. Filcov chtěl výběhem jeho centr zlikvidovat. Balón ale netrefil, a tak měl následně SERGEJ IGNAŠEVIČ lehkou práci a kulatý nesmysl poslal hlavou do prázdné branky.
     
    49
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Hosté na začátku druhého poločasu snižují a nutno dodat, že po krásné brance. PAVEL MAMAJEV si naběhl k hranici velkého vápna, kde si přehodil míč na levačkou. Následnou střelou poslal balón pod levý horní růžek domácí branky. Akinfejev byl proti této ráně naprosto bezmocný.
     
    39
    CSKA právě vstřelilo branku!
    To už zavání debaklem. Další zářez do sítě hostů přidal po krásné kolmici Doumbii ZORAN TOŠIČ, který ypálil z pravé strany vápna dělovkou a rozvlnil síť Krasnodaru již potřetí a připisuje si tak hattrick.
     
    27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Opět velmi jednoduchá a poměrně přímočará akce končí gólem. Další povedený centr Ignaševiče našel nabíhajícího ZORANA TOŠIČE, jenž zůstal trestuhodně osamocený v pokutovém území. Na nic nečekal a tváří v tvář propálil marně vybíhajícího Filcova.
     
    18
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A je to již o dva góly. Po závaru před vápnem Krasnoradu se k míči dostal SEYDOU DOMBIA, jenž se prosadil následnou přízemní střelou z prostoru šestnáctky k bližší tyči.
     
    15
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí celek jde do vedení. Ignaševič poslal krásnou přihrávku za obranu. Na tu si naběhl ZORAN TOŠIČ. Ten byl sice konfrontován vracejícím se Tubičem, ale i přes to dokázal z úhlu vypálit. Gólmana hostů zesměšnil, když mu nasadil "jesle".

    Martin Doležal

    Branky: 15. Tošič, 18. Dombia, 27. Tošič, 39. Tošič, 67. Ignaševič – 49. Mamajev

    Karty:   37. Berezuckij (CSK) – 57. Joãozinho (KRS), 66. Gazinskij (KRS), 90+2. Isael (KRS)


    CSKA Moskva: Akinfejev – Šennikov, Berezutckij, Ignaševič, Nabachin – Honda, Milonov – Vitinho, Tošič, Musa – Doumbia.
    Náhradníci: Bazeljuk, Gonzales,Karavajev, Rahimic, Vasin, Zuber

    FK Krasnodar: Filcov – Jedrzejczyk, Markov, Tubič, Andelkovič – Gazniskij – Ari, Pereyra, Mamajev, Joãozinho – Wanderson.
    Náhradníci: Abreu, Bolov, Gohou, Isael, Laborde, Lanin, Načusev
    bahis siteleri