Slovensko U15 – HUN U15 0:0 (kon.)
konec
Slovensko U15
0:0 (0:0)
Maďarsko U15
sk Úterý 05.11.2013, 15:00 • NTC Poprad • Přípravný zápas
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri prípravnom zápase slovenskej futbalovej reprezentácie do 15 rokov!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z vynoveného NTC Poprad, kde si proti sebe od 15:00 zahrajú reprezentačné výbery Slovenska a Maďarska v kategórii do 15 rokov.

    Tento prípravný zápas najmladšej slovenskej reprezentácie má prívlastok otvárací. V Poprade sa po niekoľkých mesiacoch dostavalo Národné tréningové centrum, ktoré si svoju zápasovú premiéru síce už odžilo (zápas Manchester United U17 vs. Sparta Praha U17 – 30. október 2013), no slávnostné otvorenie štadióna za účasti prezidenta SFZ a aj zástupcov UEFA je naplánované až na dnešok. Približne na 14:25 je naplánované slávnostní odhalenie inauguračnej tabule pred štadiónom.

    Slovenskí futbaloví reprezentanti vekovej kategórie do 15 rokov sa zápasovo naposledy predviedli 8. októbra, kde v Slovenskom Grobe po dobrých výkonoch vyhrali nad klubovým tímom FC Spartak Trnava "16" výsledkom 4:0 (3:0) a následne zdolali aj celok FC Nitra "16" tesne 2:1 (1:0).

    Tento zápas je pre našich reprezentantov súčasťou priateľského "dvojzápasu" proti maďarskej reprezentácii. Druhé stretnutie sa odohrá 7. novembra 2013 o 12:00 v maďarskej Lipóte.

    Podarí sa mladým slovenským reprezentantom ukázať svoje herné kvality na vynovenom trávniku pod Tatrami a uspieť tak v domácom zápase proti Maďarsku?
     
    Nominácia slovenskej reprezentácie na priateľský "dvojzápas" s Maďarskom:

    Brankári: Frederik Valach (FK Senica), Tomáš Rybár (ŠK Slovan Bratislava)

    Obrancovia:
    Vladimír Majdán (MŠK Žilina), Matej Dybala (MŠK Žilina), Dominik Špiriak (ŠK SFM Senec), Filip Vaško (MFK Košice), Denis Petro (Partizán Bardejov)

    Stredopoliari:
    Richard Beďatš (AS Trenčín), Ivan Špaček (AS Trenčín), Dávid Filinský (FK Senica), Martin Kovaľ (FK Senica), Jakub Kudlička (MFK Ružomberok), Simon Drobný (FC Spartak Trnava), Michal Kráľovič (1. FC Tatran Prešov)

    Útočníci: Dominik Viktory (AS Trenčín), Juraj Timko (1. FC Tatran Prešov), Róbert Boženík (MŠK Žilina), Michal Tomič (FK Senica)
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko U15: Valach – Petro, Špiriak, Vaško, Majdán – Timko, Beďatš ("C"), Filinský, Drobný – Boženík, Viktory

    Maďarsko U15: Varga – Virág, Z. Takács – Kiliti, M. Takács, Bolla – Puskás ("C"), Kun – Bévárdi, Szabó, E. Horváth

    Rozhodca: Ľuboš Kačenga – Radoslav Bobko, Peter Mihalík.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    Slovensko U15: Rybár – Tomič, Kovaľ, Kráľovič, Dybala, Guláš, Kudlička

    Maďarsko U15: Berla – M. Horváth, Bacsó, Szakály, Androsch, Orsós, Kugli
     
    Slávnostné otvorenie Národného tréningového centra v Poprade je už za nami. Vypočuli sme si príhovory majiteľa Aquacity Poprad – Jána Telenského, primátora mesta Poprad – Antona Danka, prezidenta Slovenského futbalového zväzu – Jána Kováčika a v neposlednom rade príhovor zástupcu UEFA.

    Slávnostne bola odhalená aj inauguračná tabuľa pred štadiónom a momentálne môžeme vidieť po obvode stredového kruhu približne 60 detí, ktoré symbolicky vypustia do vzduchu balóny s logom SFZ v modrých a bielaych farbách.
     
    Vypúšťanie balónov je naplánované až po odznení slovenskej národnej hymny, ktorá bude znieť tesne po odznení maďarskej národnej hymny.
    Hudobnú zložku hymien bude predvádzať hudba Mininisterstva vnútra Slovenskej republiky.
     
    Cez polčasovú prestávku uvidíme autogramiádu dvoch hráčov reprezentačnej "sedemnástky" – Tomáš Vestenický a Nikolas Špalek. Práve títo naši mladíci sa prednedávnom vrátili z MS U17 v Spojených Arabských Emirátoch, kde postúpili zo skupiny z tretej priečky, no následne podľahli Uruguaju výsledkom 2:4.
     
    Balóny boli vypustené, hymny oboch krajín dozneli, momentálne vidíme hráčov oboch tímov, ako sa rozmiestňujú na svoje herné pozície.

    Slovensko do toho!
     
    Maďarskí reprezentanti do 15 rokov si urobili tímovú fotografiu, po ktorej sa pomaly, ale isto schyľuje k začiatku zápasu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    V úvode prvého polčasu mali výkop k dispozícii futbalisti domáceho Slovenska. Naši reprezentanti sa nakrátko stiahli na svoju polovicu ihriska, odkiaľ sa snažia takticky zaútočiť.
     
    2
    Pri lopte sú momentálne aktívni maďarskí reprezentanti, ktorí sa snažia ofenzívne presadiť. Rýchly únik hosťujúceho Martina Takácsa však v centrálnej časti úspešne zachytil pozorný Petro, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    3
    Emil Horváth sa dostal k lopte napravej strane a následne chcel dobrým krátkym centrom nájsť Martina Takácsa, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Špiriak dobre zakročil a loptu odkopol do bezpečia.
     
    4
    Cez stred sa veľmi dobre presúval už spomínaný Emil Horváth, no po rýchlom úniku narazil na pozorného Filipa Vaška, ktorý upokojil tempo hry odkopom za postrannú čiaru.
     
    4
    Spoza hranice slovenského pokutového územia tvrdo pálil maďarský hráč Puskás, no jeho projektil napokon letel len do stredu slovenskej brány, kde sa svojim dobrým zákrokom blysol pozorný gólman Valach.
     
    5
    Slováci obdržali výhodu priameho kopu vo vzdialenosti približne 35 metrov na pravej strane. Po krátkom rozohraní od Majdána loptu odcentroval Petro. Jeho dobrý center letel k vzdialenejšej žrdi, kde hlavičkovo zakončoval Beďatš, no jeho jemný projektil gólman Varga videl dobre a loptu ukryl vo svojom náručí.
     
    6
    Hosťujúci Emil Horváth chcel zachytiť loptu na pravej strane, no proti pozornému Petrovi napokon neuspel. Petro loptu bez väčších problémov odkopol mimo hracej plochy.
     
    7
    Domáci Filinský chcel rýchlou prienikovou prihrávkou do behu nájsť v útoku Viktoryho, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný maďarský obranca Zsombor Takács bol v strehu a loptu dobrým sklzom zblokoval do bezpečia. Následne sa Slováci previnili zbytočným útočným faulom na gólmana Vargu.
     
    8
    Z veľkej vzdialenosti na ľavom krídle zakončoval hosťujúci Bévárdi, no jeho tvrdé zakončenie sa napokon usadilo presne v náruči gólmana Vargu, ktorý predvedie ďaleký odkop od svojej brány.
     
    9
    Beďatš sa s loptou dobre presúval cez stred, no následne bol tvrdo faulovaný hosťujúcim Martinom Takácsom. Slovenský tím má však k dispozícii výhodu.
     
    10
    Slováci sa dostali do skvelej gólovej šance, keď po strele od Filinského gólman Varga loptu len vyrazil pred seba. Následne sa do zakončenia dostal Dominik Viktory, ktorý loptu prepašoval cez maďarského gólmana, no z bránkovej čiary ju následne odkopol pozor Zsombor Takács.
     
    11
    Boženík sa s loptou dobre presúval cez stred, no napokon narazil na pozorného súpera s menom Kun, ktorý ho od lopty bez problémov odstavil. Hlavný rozhodca si však všimol faul a domáci majú teda priamy kop z veľkej vzdialenosti.
     
    12
    Dávid Filinský tvrdo pálil z pravej strany, no jeho projektil napokon jeden z maďarských obrancov dokázal zblokovať na rohový kop. Slováci si teda odkopnú prvú štandardku z rohu.
     
    13
    Po dobre zahranom rohovom kope od Timka sa k zakončeniu na pravej strane dostal Viktory, no jeho projektil napokon skončil len tesne mimo maďarskej svätyne. Gólman Varga teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    14
    Domáci kapitán Beďatš preveril maďarského gólmana tvrdou prízemnou strelou, no Varga si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď loptu bez problémov zachytil vo svojom náručí.
     
    15
    Bévárdi sa dostal do zakončenia na ľavej strane, no jeho strieľaný center napokon nášmu gólmanovi problém neurobil. Pozorný gólman Valach loptu zachytil a následne predvedie ďaleký odkop od svojej brány.
     
    16
    Viktory sa s loptou dobre presúval po pravom krídle, následne našiel na ľavej strane Boženíka, no jeho center z hranice maďarskej šestnástky bol zblokovaný len na rohový kop. Slováci majú teda k dispozícii ďalšiu štandardnú situáciu.
     
    17
    Rohový kop na pravej strane odišiel zahrávať Drobný, ktorý loptu veľmi dobre odcentroval do stredu maďarskej brány, no gólman Varga bol aj tentokrát v strehu a loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    18
    Slovenský gólman Frederik Valach si na svoje konto pripísal dva skvelé zákroky, keď najskôr zblokoval strelu z centrálnej časti od Kuna a následne dokázal na rohový kop vyraziť aj dorážku od aktívneho Bollu.
     
    19
    Po dobrom centri od Kuna z rohového kipu sa k hlavirkovému zakončeniu na ľavej strane dostal Bévárdi, no jeho projektil napokon smeroval len tesne vedľa slovenskej svätyne. Gólman Valach teda zasahovať nemusel.
     
    20
    Po peknej prienikovej prihrávke od Bollu z centrálnej časti sa k lopte v útoku dostal Szabó, no ten bol v jasnom ofsajde, ktorý pozornosti asistenta rozhodcu neušiel. Pri lopte je teda slovenský gólman Valach.
     
    21
    Juraj Timko veľmi sympaticky bojoval o loptu na ľavej strane, no jeho rovesníci z Maďarska boli napokon v prevahe a od lopty ho dokázali odstaviť. Následe sú pri lopte domáci Slováci, ktorí sa snažia niečo vymyslieť.
     
    22
    Viktory sa dostal k lopte na pravom krídle, následne ju poslal smerom dopredu, kde sa k nej chcel dostať Boženík, no ten bol na túto prihrávku prikrátky. Do útoku teda smerujú Maďari.
     
    23
    Emil Horváth sa s loptou dobre presúval po pravej strane, no napokon sa pri ňom pristavil pozorný Simon Drobný, ktorý prihrával na Vaška a ten loptu bez rpoblémov odkopol do bezpečia.
     
    24
    Z pravej strany tvrdo pálil Dominik Viktory, no jeho delovku z ťažkého uhla napokon gólman Varga videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojom náručí. Následne uvidíme odkop od slovenskej brány.
     
    25
    Hosťujúci Emil Horváth tvrdo pálil z hranice maďarského pokutového územia, no jeho projektil napokon pozorný gólman Valach videl a loptu úspešne zachytil vo svojom náručí. Do útoku teda smerujú aktívni Slováci.
     
    26
    Na ľavej strane sa k lopte dostal Juraj Timko, ktorý poslal pred maďarskú bránu veľmi dobrú prihrávku. Gólman Varga bol však aj tentokrát v strehu a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    27
    Dominik Viktory sa dostal k odkopnutiu priameho kopu tesne pred hranicou maďarského pokutového územia, no jeho nekompromisný center napokon smeroval len vysoko nad bránu našich južných susedov.
     
    28
    Po dobre zahranom rohovom kope z pravej strany od domáceho Timka sa k hlavičkovému zakončeniu dostal slovenský kapitán Beďatš, no jeho strelecký pokus napokon smeroval len tesne na maďarskú bránu.
     
    29
    Po pravom krídle sa dobre presúval hosťujúci Kun, no po krátkej chvíli sa pri ňom pristavil pozorný Špiriak, ktorý mu loptu spred nôh nekompromisne odkopol za postrannú čiaru.
     
    30
    Po dobrej prihrávke od Filinského sa k lopte v centrálnej časti dostal Boženík, no ten si loptu nakopol len príliš ďaleko od svojich nôh. Následne sa k lopte dostali len pozorní maďarskí obrancovia.
     
    31
    Slovenský útočník Dominik Viktory sa dostal do fantastickej gólovej šance, keď sa v centrálnej časti kľučkami zbavil dvoch maďarských obrancov, no jeho následné zakončenie smerovalo len tesne vedľa maďarskej svätyne. Gólman Varga si musel poriadne vydýchnuť.
     
    32
    Dominik Viktory mal k dispozícii priamy kop na ľavej strane, no svoj center napokon pretiahol až na opačnú stranu maďarského pokutového územia, kde jeho spoluhráči naskakovali na hlavičkové zakončenie len veľmi márne.
     
    33
    Bévárdi sa s loptou dobre presúval po ľavom krídle, následne však narazil na pozorného Špiriaka, ktorý ho od lopty úspešne odstavil. Maďari majú však k dispozícii rohový kop na ľavej strane.
     
    34
    Po dobrom odcentrovaní lopty od Bévárdiho z ľavej strany sa k lopte dostal domáci obranca Majdán, ktorý ju odkopol len veľmi neisto, no napokon sa mu podarilo oslobodiť Slovákov spod maďarského tlaku.
     
    35
    Hosťujúci Szabó obdržal loptu na pravej strane a následne tvrdo pálil, no jeho strela napokon skončila zblokovaná pozorným Špiriakom len na rohový kop. Rohový kop však hosťom veľmi nevyšiel.
     
    36
    Viktory sa dostal do ďalšej dobrej šance na pravej strane, no jeho strelecký pokus napokon skončil len tesne vedľa maďarskej brány. Následne však uvidíme rohový kop v znení Viktoryho na pravej strane.
     
    37
    Viktory odcentroval loptu veľmi dobre. Následne sa k odrazenej lopte dostal Juraj Timko, ktorý tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho delovka napokon skončila len vysoko nad maďarskou bránou.
     
    38
    K lopte na pravej strane sa tentokrát dostal aj hosťujúci Emil Horváth, no po jeho nedôraznom centri sa k lopte dostal len gólman Valach, ktorý si na svoje konto pripísal ďalší veľmi dobrý zákrok.
     
    39
    Bertalan Kun sa dostal k zakončeniu na hranici slovenského pokutového územia, no jeho strela pravou nohou napokon skončila len vysoko nad slovenskou bránou. Následne uvidíme odkop od slovenskej brány v znení gólmana Valacha.
     
    40
    Hosťujúci Szabó sa dostal k lopte na pravom krídle, následne ju odcentroval pred slovenskú bránu s úmyslom nájsť svojho spoluhráča Kuna, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný gólman Valach loptu dokázal vyboxovať do bezpečia.
     
    40+1
    Juraj Timko nekompromisne pálil z ľavej strany, no jeho strelecký pokus napokon skončil len tesne nad bránou gólmana Vargu, ktorý tentokrát zasahovať nemusel.
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas tohto zápasu síce góly nepriniesol, no všetci diváci sa mohli presvedčiť o tom, že herný prejav slovenských reprezentantov do 15 rokov je veľmi dobrý a slovenská reprezentácia má určite na čom stavať. Výrazne treba pochváliť gólmana Frederika Chovana, ktorý si na svoje konto pripísal niekoľko veľmi dobrých zákrokov, po ktorých výrazne podržal našich chlapcov nad vodou.

    Podarí sa domácim Slovákom v druhom polčase zabrať naplno a pripísať si tak na svoje konto cenné víťazstvo v priateľskom zápase?
    Druhý polčas začína približne o 15:51.
     
    41
    Maďarský tréner posiela v úvode druhého polčasu na trávnik prvé striedanie. Namiesto Emila Horvátha nastupuje do hry Ákos Kugli.
     
    41
    V úvode druhého polčasu poslal na trávnik prvé striedanie aj slovenský tréner. Namiesto Petra nastupuje do hry Kráľovič.
     
    41
    Začal sa druhý polčas.
     
    42
    V úvode druhého polčasu sú aktívnejší futbalisti domáceho Slovenska, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť. Maďari sa však veľmi dobre bránia.
     
    43
    Vystriedaný Kráľovič sa dostal do dobrej palebnej šance na pravej strane, no jeho krížny strelecký pokus napokon skončil len tesne vedľa maďarskej brány. Gólman Varga teda zasahovať nemusel.
     
    44
    Kiliti sa dostal do zakončenia v centrálnej časti, no gólman Valach si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď loptu aj tentokrát zachytil vo svojom náručí.
     
    45
    Z pravej strany tvrdo pálil hosťujúci Kugli, no jeho strela bola napokon len veľmi nedôrazná a pozorný gólman Valach loptu bez problémov zachytil. Následne uvidíme odkop od slovenskej brány.
     
    46
    Z hranice slovenského pokutového územia tvrdo pálil Martin Takács, no jeho delovka napokon letela do stredu slovenskej brány, odkiaľ ju pozorný gólman Valach dokázal vyboxovať do bezpečia.
     
    47
    Slovenský gólman Valach si na svoje konto pripísal ďalší fantastický zákrok! Po dobre zahranomrohovom kope od Kugliho sa k zakončeniu dostal Puskás, no slovenský gólman jeho strelu vyrazil. Následne dokázal pred bránkovou čiarou zastaviť aj Puskásovu dorážku!
     
    48
    Po skvelej prienikovej prihrávke od Puskása sa k lopte na ľavej strane dostal Kugli, no jeho strelecký pokus úspešne zblokoval pozorný Špiriak, ktorý loptu bez problémov zblokoval.
     
    49
    Slovenský tréner posiela na trávnik dvojité striedanie. Prvé z nich – namiesto Timka nastupuje na trávnik oddýchnutý Kovaľ.
     
    50
    Druhé striedanie Slovenska v rade – namiesto Róberta Boženíka prichádza na trávnik Michal Tomič.
     
    51
    Z hranice maďarského pokutového územia zakončoval domáci Viktory, no jeho strelecký pokus napokon gólman Varga videl dobre a loptu bez problémov zachytil vo svojom náručí.
     
    53
    Slovenskí reprezentanti sú momentálne pri lopte na súperovej polovic, kde sa snažia niečo vymyslieť, no proti ich súperom sa im zatiaľ veľmi nedarí.
     
    54
    Aj maďarský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Szabóa nastupuje na trávnik Szákaly.
     
    55
    Maďarský tréner posiela na trávnik aj ďalšie striedanie. Namiesto Puskása nastupuje do hry Orsós.
     
    56
    Domáci Kráľovič sa s loptou dobre presúval po pravom krídle a následne ju chcel odcentrovať pred maďarskú bránu, no pozorný obranca Zsombor Takács ju napokon odkopol do bezpečia.
     
    58
    Po peknej prihrávke z ľavej strany od Szákalyho sa lopta dostala na hranicu slovenskej šestnástky, kde ju Orsós prenechal na Kuna, no jeho delovku napokon gólman Valach vyrazil na rohový kop!
     
    59
    Po peknom centri z rohového kopu od Bollu sa k lopte dostal gólman Valach, ktorý ju zachytil vo svojom náručí. Následne uvidíme odkop od jeho brány.
     
    60
    Kun sa dobre presúval po pravom krídle, no napokon narazil na pozorného Špiriaka, ktorý ho od lopty bez problémov odstavil. Následne sa snažia zaútočiť Slováci.
     
    61
    Slovenský tréner Peter Štefaňák posiela na trávnik už štvrté slovenské striedanie. Namiesto Dominika Viktoryho nastupuje do hry Dominik Guláš.
     
    62
    Maďarskí reprezentanti pridávajú na ofenzívnej aktivite, no zatiaľ sa im nedarí nájsť ten správny recept na pozornú slovenskú defenzívu na čele s gólmanom Valachom.
     
    63
    Slovenský kapitán Beďatš bojoval o loptu v centrálnej časti a napokon tento súboj proti dvom Maďarom ustál. Zozadu mu prišiel na pomoc aktívny Vladimír Majdán, ktorý loptu prevzal.
     
    64
    Vladimír Majdán sa postavil k odkopnutiu priameho kopu asi tri metre za hranicou maďarského pokutového územia, mierne vľavo. Po jeho nie veľmi dôraznom projektile však gólman Varga loptu bez problémov zachytil.
     
    65
    Slovenskí obrancovia sú pri lopte na vlastnej polovici ihriska, odkiaľ sa snažia dostať do útoku, no maďarská defenzíva je v týchto chvíľach naozaj veľmi pozorná.
     
    66
    Kun sa s loptou dobre presúval cez stred, následne chcel na pravej strane nájsť Bévárdiho, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Špiriak odkopol loptu na rohový kop.
     
    67
    Maďari tentokrát rozohrali rohový kop z pravej strany nakrátko a následne sa k odcentrovaniu lopty dostal Martin Takács, no ten bol bol odstavený pozorným Majdánom, ktorý poslal loptu opäť na rohový kop.
     
    68
    Po dobrom centri z pravej strany od Martina Takácsa sa k zakončeniu dostal Kugli, no jeho nedôrazný projektil napokon skončil len v moci slovenských obrancov.
     
    69
    Domáci Michal Kráľovič ukázal svoj herný dôraz na pravej strane, keď osamotený bežal na gólmana Vargu, no napokon si loptu nakopol len príliš ďaleko a pozorný gólman Varga ho odstavil.
     
    70
    Po dobrom centri z rohového kopu od Beďatša sa k hlavičkovému zakončeniu dostal Kovaľ, no po jeho hlavičkovom zakončení sa k lopte dostali len maďarskí obrancovia.
     
    71
    Maďarský tréner posiela na trávnik ďalšie dva striedania. Prvé z nich – odišiel Bolla, prišiel Bacsó.
     
    71
    Druhé striedanie Maďarov – namiesto Martina Takácsa nastupuje do hry Adrosch.
     
    71
    Aj slovenský tréner posiela na trávnik striedanie. Namiesto Beďatša nastupuje do hry Kudlička.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1320 divákov.
     
    73
    Po dobrej prihrávke od Tomiča sa k zakončeniu dostal Filinský, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa maďarskej brány. Následne sa naši južní susedia snažia niečo vymyslieť.
     
    74
    Po skvelej prihrávke z pravej strany od Kráľoviča sa k zakončeniu dostal Michal Tomiš, no jeho delovka napokon trafila len bočnú sieť maďarskej brány!
     
    75
    Slovenský hráč Dominik Guláš sa dostal k zahrávaniu priameho kopu z pravej strany, no jeho strieľaný center napokon skončil len presne v náručí gólmana Vargu.
     
    76
    Pomaly, ale isto sa blížime k záveru tohto priateľského zápasu. Pri lopte sú v strede ihriska slovenskí futbalisti, ktorí sa snažia ešte niečo vymyslieť.
     
    78
    Maďarský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Kilitiho nastupuje na trávnik Marcell Horváth.
     
    79
    Domáci Guláš sa s loptou dobre presúval cez stred, následne si však nerozumel so svojim spoluhráčom Kráľovičom a domáci o loptu prišiel.
     
    80
    Gólman Frederik Valach si v záverečnej minúte tohto zápasu pripísal na svoje konto hneď dva skvelé zákroky, keď najskôr zneškodnil delovku od Kuna z ľavej strany a následne aj projektil od Orsósa vyrazil k postrannej čiare!
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    Druhý polčas tohto zápasu bol zo strany slovenskej reprezentácie o niečo menej dynamickejší, no práve Maďari dokázali pridať na ofenzívnej aktivite. Opäť treba výrazne pochváliť gólmana Frederika Valacha, ktoý výrazne podržal svoj tím nad vodou a zneškodnil gólové strely súperov najmä v závere zápasu!

    Odvetný zápas týchto dvoch tímov sa bude konať 7. novembra v maďarskej Lipóte.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo štadióna NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:38:52)

    Branky:


    Slovensko U15: Valach – Petro (41. Kráľovič), Špiriak, Vaško, Majdán – Timko (49. Kovaľ), Beďatš ("C") (71. Kudlička), Filinský, Drobný – Boženík (50. Tomič), Viktory (61. Guláš)
    Náhradníci: Rybár – Tomič, Kovaľ, Kráľovič, Dybala, Guláš, Kudlička

    Maďarsko U15: Varga – Virág, Z. Takács – Kiliti (78. Marcell Horváth), M. Takács (71. Androsch), Bolla (71. Bolla) – Puskás (55. Orsós), Kun – Bévárdi, Szabó (54. Szákaly), E. Horváth (41. Kugli)
    Náhradníci: Berla – M. Horváth, Bacsó, Szakály, Androsch, Orsós, Kugli

    Rozhodčí: Ľuboš Kačenga – Radoslav Bobko, Peter Mihalík

    Diváci: 1320
    bahis siteleri