Argentina – Mexiko 0:3 (kon.) | Švédsko – Nigérie 0:3 (kon.)
konec
Argentina
0:3 (0:2)
Mexiko
Úterý 05.11.2013, 14:00Mistrovství světa U17
Předzápasové kurzy
     
    86
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    A je vymalováno, Mexičané míří do finále. MARCO GRANADOS si výborně zaběhl do uličky, Govea ho našel přesným pasem a střídající hráč poté snadno překonal brankáře Batallu.
     
    21
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    IVAN OCHOA střílí svůj druhý gól v zápase a znovu po sérii zajímavých událostí. Rozhodčí nejprve Mexičanům neuznali gól, o chvíli později už ale Ochoa regulérně v pádu z bezprostřední blízkosti překonává Batallu v argentinské brance.
     
    5
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné. Argentina neproměnila pokutový kop a následně se prosazují Mexičané. Po rohovém kopu se míč dostal na penaltu k Wbiasovi, který jej posunul na hranici malého vápna k IVANU OCHOAOVI a ten překonal bezmocného Batallu.

    FB

    Branky: 5. Ochoa, 21. Ochoa, 86. Granados

    Karty:   20. Compagnucci (ARG), 28. Leszczuk (ARG), 90+2. Ferreyra (ARG) – 18. Ochoa (MEX), 53. Rivas (MEX), 85. Teran (MEX), 90+2. Granados (MEX)   31. Ibáňez (ARG), 90+2. Batalla (ARG)

    Neproměněná penalta: 4. Driussi (ARG), brankář Gudiňo zneškodnil


    Argentina: Batalla (c) – Mammana, Tripichio, Vega, Ferreyra, Astina (59. Pinto), Compagnucci, Leszczuk (68. Pérez), Driussi, Suárez (46. Pavón), Ibáňez.
    Náhradníci: Werner, Benvenutti – Pinto, Caňete, Storm, Pavón, Morán, Pérez.

    Mexiko: Gudiňo – Rodríguez, Terán, Wbias, Aguirre, Govea, Hernández L. (53. Tovar), Rivas (59. Hernández E.), Díaz, Jaimes (63. Granados), Ochoa.
    Náhradníci: Torres, Reséndez – Calderón, Hernández E., Almanza, Granados, Robles, Tovar, González, Zuňiga.

    Rozhodčí: Rocchi – Di Liberatore, Cariolato (Itálie).
    bahis siteleri