Opava – Orlová 4:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Břeclav 3:2 (3:2 po s.n.)
Nový Jičín – Vsetín 6:4 (kon.) | Přerov – Technika Brno 2:3 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 4:2 (kon.)
Nymburk – Žďár n/S 4:5 (kon.) | Milevsko – Klášterec nO 1:3 (kon.) | Kolín – Mor. Budějovice 4:0 (kon.)
Bílina – Řisuty 2:3 (po pr.) | Klatovy – Tábor 3:5 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 1:3 (kon.)
Pelhřimov – Kobra 3:6 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 7:5 (kon.)
konec
HC Děčín
7:5 (3:1, 3:2, 1:2)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 09.11.2013, 18:002. liga skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:15
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ale nyní se už domácí prosazují. LUKÁŠ ZIKA se dostal díky Michalu Oliveriusovi do úniku a v blízkosti Příhody místo blafáku zvolil prudkou přímou střelu. A udělal dobře. Puk totiž skončil v síti hostí a Děčínští znovu vedou o dvě branky. Asistence: Michal Oliverius, Tomáš Faigl.
     
    46:35
    Vlci právě vstřelili branku!
    Chybu děčínské střídačky bleskově hosté trestají a přesilovou hru využívají. JAN ŠULC se dostal k puku a pohotovou střelou ho uklízí do domácí branky. Jablonečtí tak jsou opět a už potřetí v tomto utkání Medvědům na dostřel jediné branky. Asistence: Lukáš Tondr.
     
    41:31
    Vlci právě vstřelili branku!
    Teď už se ale hosté prosazují. KAMIL BŘÍŠKA se ocitl tváří v tvář Formánkovi a tentokrát na něho už vyzrál. Svou přízemní střelou rozvlnil počtvrté domácí branku a dává svému týmu naději v tomto utkání. Asistence: Jan Šulc.
     
    39:44
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ale nyní se už další branku přidat podařilo. DAVID MERTA se nejlépe dokázal zorientovat ve velké skrumáži před hostující brankou a svou tečí už posílá puk za záda bezmocného Jelínka. Asistence: Jan Molnár, Štěpán Kuchynka.
     
    35:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže hned po vhazování ve středovém kruhu se Děčínští dostali okamžitě do pásma hostí, kde se v blízkosti Jelínka dokázal v samostatné akci prosadit ŠTĚPÁN KUCHYNKA, jenž dává Medvědům na hokejky zpět dvoubrankové vedení. Bez asistence.
     
    34:42
    Vlci právě vstřelili branku!
    Přesilovku 5 na 4 ale hosté proměňují. Formánkovi po střele JANA PETRMICHLA proklouzal puk mezi jeho betony a skončil tak za jeho zády. Hosté jsou tak znovu Děčínu na dostřel jediné branky. Asistence: Kamil Bříška.
     
    31:11
    Děčín právě vstřelil branku!
    Buly vyhráli domácí a v pásmu hostí se udrželi. Poté se do šance dostal MARTIN HANZL, kterého ke skórování vyzval David Merta a prvně jmenovaný od pravého kruhu prudkou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: David Merta.
     
    21:04
    Vlci právě vstřelili branku!
    Přesilovku sice hrají domácí, ale branku střílí hosté. Ve vlastním oslabení ujel LUKÁŠ TONDR a své sólo dokázal přesně zakončit. Jeho tým tak prohrává už pouze o jednu branku. Asistence: Jan Bittner.
     
    18:26
    Vlci právě vstřelili branku!
    I hosté se ale dočkali branky. V závaru před Formánkem se nejlépe zorientoval JAN ŠULC, který tak využil ponechané výhody při signalizovaném vyloučení a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Lukáš Tondr.
     
    17:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se už ale třetí branky Medvědi dočkali. Opět u toho byla první lajna domácích. LUKÁŠ ZIKA zametl puk do hostující branky po tom, co mu šanci předložil jeho kolega z útoku Oliverius. Děčín se tak dostává do tříbrankového trháku. Asistence: Michal Oliverius, Ondřej Hříbal.
     
    15:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    A další velmi povedená akce končí druhou brankou Medvědů. Po dobré spolupráci Merty s MARTINEM HANZLEM se druhý jmenovaný nemýlil a od pravého kruhu nekompromisní ranou posílá puk za záda Jelínka, který s jeho dobře umístěnou střelou nemohl vůbec nic dělat. Asistence: David Merta.
     
    12:21
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní už se domácí střelecky prosazují. Po překrásné kombinaci první formace se k puku dostal MICHAL OLIVERIUS, který měl spoustu času před Jelínkem a skvělým obloučkem posílá puk za jeho záda. Asistence: Tomáš Faigl, Lukáš Zika.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Oliverius (Faigl, Zika), 16. Hanzl (Merta), 18. Zika (Oliverius, Hříbal), 32. Hanzl (Merta), 36. Kuchynka, 40. Merta (Molnár, Kuchynka), 55. Zika (Oliverius, Faigl) – 19. Šulc (Tondr), 22. Tondr (Bittner), 35. Petrmichl (Bříška), 42. Bříška (Šulc), 47. Šulc (Tondr)


    HC Děčín: Formánek (Šticha) – Procházka, Hříbal, Kaltenböck, Stezka, Saska, Molnár, Müller, Motejlek – Faigl, Oliverius, Zika – Šetka, Merta, Hanzl – Racek, Chládek, Kuchynka – Nikl, Vacek
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Příhoda) – Petrmichl, Pilař, Mrkvička, Čechura, Zeman, Abraham, Bittner – Šulc, Bříška, Tondr – Nevyhoštěný, Liška, Miškovský – Mulač, Brokeš, Frk – Peřina, Hloušek
    bahis siteleri