Třinec – Kladno 2:3 (kon.) | Zlín – Sparta 4:5 (0:1 po s.n.) | Vsetín – Slavia 5:4 (kon.)
Vítkovice – HC Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:4 (2:1, 2:1, 1:2)
HC Slavia Praha
Pátek 15.11.2013, 16:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    46:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Oddechový čas Vsetínu prospěl! Zpoza branky teď směřoval kotouč Zvonek, Pokorný v předbrankovém prostoru ještě vylepšil pozici ROBERTU NEUWIRTHOVI a ten jej procedil do branky. Asistence: Dominik Pokorný, Dalimil Zvonek.
     
    45:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Tomek zavezl kotouč do útočného pásma a zpoza branky jej nasměroval na hůl FILIPA HLINKY a ten zamířil přesně mezi nohy Bačy. Asistence: Václav Tomek.
     
    42:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se natlačili do útočného pásma Vsetína, nejprve branku obkroužil Růžička, nabídl kotouč MARTINU PATZELTOVI, ten nadvakrát překonal vsetínského brankáře a střílí kontaktní branku Pražanů. Asistence: Antonín Růžička, Luboš Brzák.
     
    38:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak Vsetínští se přeci jen prosazují v přesilové hře. Unavené obránce Slávie dokázali zelenožlutí ještě dlouho motat a od modré čáry vypálil Hruška a jeho projektil dokázal do branky usměrnit ROBERT NEUWIRTH. Asistence: Jakub Hruška.
     
    24:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši nalezli bleskurychlou odpověď, o pořádného závaru před Novákovou brankou využil MIROSLAV JIRUŠEK a vrací zelenožlutým vedení. Asistence: Dominik Tobola, Lukáš Stodůlka.
     
    24:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je znovu srovnáno! Růžička nyní vyslal do protiútoku TOMÁŠE TÖROKA, ten se uvolnil po levém křídle a střelou k tyči nedal Bačovi šanci. Asistence: Antonín Růžička.
     
    10:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se vymanili z mírného tlaku sešívaných, Neuwirth zatáhl kotouč do útočného pásma, ten se přes Pokorného dostal na hůl DALIMILA ZVONKA a ten svou druhou trefou v utkání vrací Vsetín do vedení. Asistence: Dominik Pokorný, Petr Neuwirth.
     
    07:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané srovnávají, hned první vážnější příležitost sešívaných končí v síti. Do přečíslení dva na jednoho ujeli Patzelt s Jedličkou, prvně jmenovaný nejprve na Baču nevyzrál, ale z následné dorážky už JAKUB JEDLIČKA uspěl. Asistence: Martin Patzelt.
     
    05:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se prosazují po vyhraném bully, to obstaral Pokorný a skvělou přihrávkou uvolnil DALIMILA ZVONKA, pro nějž nebyl problém uklidit kotouč do branky. Asistence: Dominik Pokorný.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 6. Zvonek (Pokorný), 11. Zvonek (Pokorný, Neuwirth), 25. Jirušek (Tobola, Stodůlka), 39. Hruška, 47. Neuwirth (Pokorný, Zvonek) – 8. Jedlička (Patzelt), 25. Török (Růžička), 43. Patzelt (Růžička, Brzák), 46. Hlinka (Tomek)


    VHK ROBE Vsetín: Bača (Vlach) – Žabčík, Hryciow, Hruška, Červínek, Báchor, Vašíček, Hajda – Pokorný, Klečka, Kuchařík, Forch, Pancza, Surý, Klíma, Jirušek, Stodůlka, Neuwirth, Zvonek, Tobola
    HC Slavia Praha: Novák (Eder) – Novák, Mašín, Saňa, Hochel, Růžička, Drahorád, Leština, Bureš – Červený, Kellerstein, Török, Tejral, Patzelt, Ječný, Brzák, Hlinka, Jedlička, Tomek, Andres, Navrátil

    Rozhodčí: Jeřábek – Hanzlík, Štěpán
    bahis siteleri