Chrudim – Helas Brno 3:1 (kon.) | Tango Brno – Hradec Králové 10:3 (kon.) | Vysoké Mýto – Sparta 7:6 (kon.)
Benago Praha – Interobal Plzeň 11:1 (kon.) | Balticflora Teplice – Slavia 6:1 (kon.)
konec
FC Tango Brno
10:3 (5:2)
MADOS MT Hradec Králové
Pátek 15.11.2013, 20:001. Futsal liga
     
    40
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec to ale přeci jen vyšlo! Tango dává desátou branku, když Kovács z rohu poslal míč přesně na nohu MICHALU SEIDLEROVI, který z voleje trefuje přesně. Asistence: Michal Kovács.
     
    38
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Po této střele se k míči dostal JAVI, který si proběhl přes celé hřiště, vykoupal i hostujícího brankáře a míč poslal do prázdné branky. Krásná individuální akce tohoto borce. Bez asistence.
     
    33
    Salamandr právě vstřelil branku!
    A hosté snižují. Hradec trestá brněnskou pohodu. Jelínek uvolnil svého spoluhráče ADAMA CHROMKA, který se dokázal prosadit, byť byl tísněn. Asistence: Roman Jelínek.
     
    31
    Domácí Javi je potrestán za špatné střídání žlutou kartou.
     
    29
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Hostující rozehrávku výtečně vystihl RADIM ZÁRUBA, který udělal dva rychlé kroky a střelou po zemi překvapil brankáře Hradce. Bez asistence.
     
    27
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už se to však povedlo. Kovács si udělal ze zadních pozic výlet až před bránu, kde si ještě obešel protihráče, aby pak našel nohu MARTINA BRŮNY, který jen umístil míč mezi tři tyče. Pěkná akce domácích. Asistence: Michal Kovács.
     
    26
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Nedáš-dostaneš! Tohle pravidlo se opět potvrzuje. Ihned z protiútoku našel Seidler MICHALA BELEJE, který střelou z vápna nedal Menšlovi nejmenší šanci. Asistence: Michal Seidler.
     
    20
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Jen šestnáct vteřin nato je tu další branka. Hradeckým se nepovedl útok, míče se zmocnil Belej, se kterým se dopředu vydal MICHAL SEIDLER, který od něj dostal luxusní nabídku, kterou nepohrdl. Brno tak dává Hradci dva góly do šatny. Asistence: Michal Belej.
     
    20
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tango trestá neprosazení hostů. Dnes výborně hrající Belej našel před bránou MARTINA BRŮNU, který procedil míč přes Menšla. Asistence: Michal Belej.
     
    20
    Fidra dostal žlutou kartu za faul na středu hřišti. Hosté si připisují pátý akumul. faul.
     
    16
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    A to se nakonec opravdu podařilo. Z protiútoku, ke kterému zavelel Belej, se nakonec prosadil nejproduktivnější střelec celé ligy MICHAL SEIDLER. Brno si tak velice rychle bere vedení nazpět. Asistence: Michal Belej.
     
    15
    A pro domácí mohlo být ještě hůř! Hostující Fidra napálil z bezprostřední vzdálenost Kubíčkovy brány tyč!
     
    14
    Salamandr právě vstřelil branku!
    A je to tady, je vyrovnáno! Kdo by to byl ještě před pár minutami čekal. Hosté rozehrávali rohový kop, po kterém se míč dostal k Vydarenému, který našel úplně volného DAVIDA HOLCE, jenž měl dostatek času na umístění střely do volného místa. Asistence: Jiří Vydarený.
     
    12
    Salamandr právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tady snížení. Seidler se po rohu přemístil s míčem z jedné strany na druhou, ale svou střelu poslal pouze do prvního hráče – ROMANA JELÍNKA. Ten na nic nečekal a zasprintoval s míčem na druhou stranu, kde si položil Kubíčka a technicky poslal míč k levé tyči. Hosté tak asi z druhé strany dávají první branku. Bez asistence.
     
    10
    Kovács se zjevil úplně sám před Menšlem, ale svůj lob poslal až na bránu!
     
    4
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    A teď už tu je druhá branka domácích. Po prvním kontaktu s balonem hostí se míče zmocnil Seidler, který spolu s TOMÁŠEM BURŠÍKEM hosty přečíslil a druhý jmenovaný, po pěkné přihrávce od Seidlera, nedal Menšlovi šanci. Asistence: Michal Seidler.
     
    2
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    A z úvodního tlaku nakonec domácí skórují. Po několika neuvěřitelných šancích se podařilo Belejovi najít úplně volného ROGERINHA, který míč poslal do zcela odkryté brány. Asistence: Michal Belej.

    Adam Havel

    Branky: 2. Rogerinho (Belej), 4. Buršík (Seidler), 16. Seidler (Belej), 20. Brůna (Belej), 20. Seidler (Belej), 26. Seidler (Belej), 27. Brůna (Kovács), 29. Záruba, 38. Javi, 40. Seidler (Kovács) – 12. Jelínek, 14. Holec (Vydarený), 33. Chromek (Jelínek)

    Karty:   31. Javi (TAN) – 20. Fidra (SLM)


    FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) – Chadzidis, Berky, Brůna, Buršík, Kovács, Belej (C), Záruba, Jovi, Seidler, Rogerinho, Svoboda.
    Trenér: Marian Berky

    MADOS MT Hradec Králové: Menšl (Bartek) – Hrůša, Šmíd (C), Holec, Chromek, Jelínek, Fidra, Stejskal, Vydarený.
    Trenér: Miloš Němeček

    Rozhodčí: Tomáš Markovský, Jiří Honěk, D: Miroslav Pivovarčík
    bahis siteleri