Olomouc – Vsetín 11:2 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 4:1 (kon.) | K. Vary – Sparta 1:3 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 4:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:3 (2:0, 2:1, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Pondělí 18.11.2013, 18:00 • Kajot Arena • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:53
    Pala ujel z pravého křídla, ale Slavíček jej v obrovské šanci, kdy Ocelář mířil pod jeho rameno, vychytal.
     
    59:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se v šestici hráčů na ledě přeci jen prosadili. Po sérii několika rychlých střel za sebou se prosadil JAN ZAHRADNÍČEK. Asistence: Ladislav Walaski.
     
    54:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    I Třinec dnes proměňuje přesilovou hru. JAN TRČKA se nachomýtl u odraženého puku v prostoru mezikruží a přes skrumáž hráčů se střelou z otočky prosadil. Asistence: Eryk Sztwiertnia.
     
    53:20
    Garčic (KOM) – 2 minuty za faul kolenem.
     
    52:24
    Motloch z pravého hrazení nastřelil břevno.
     
    50:34
    Garčic přihrál při šanci dva na jednoho Zohornovi, který neproměnil jasnou tutovku! Fendrich kotouč vykopl levým betonem.
     
    42:34
    Denk (KOM) – 2 minuty za podražení.
     
    41:02
    Motloch (TRI) – 2 minuty za hrubost.
     
    39:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa Třinec nenechala moc dlouho radovat a opět zvyšuje. RADIM ZOHORNA se v prostoru mezikruží dostal do situace jeden na jednoho. Třineckého hráče se zbavil prostrčením puku mezi nohama a obkroužením hokejky kolem těla Oceláře. Následně zavěsil do brány hostů. Asistence: Rostislav Šnajnar, Jan Švejda.
     
    37:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ve druhé třetině snižují na 3:1. Nejdříve se ke střele dostal Murín, jehož ránu Slavíček vyrazil přímo na levou stranu na volného ROBINA ŠVAŇU. Ten kotouč zametl rovnou mezi tři tyče. Asistence: Robin Murín, Kamil Sikora.
     
    34:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno zvyšuje již na třígólový náskok. LUBOŠ HORKÝ se po přijatém přesně mířeném Denkově pasu se v prostoru mezikruží dostal do parádní pozice. Stačil se otočit a švihem vystřelit. Nakonec z toho byl krásný gól, jímž vymetl pravý roh Fendrichovy klece. Asistence: Lukáš Denk.
     
    32:50
    Šnajnar zpoza brány přihrával na Dvořáka, jemuž by stačilo jen málo, aby se trefil do sítě k pravé tyči.
     
    30:13
    Šváňa se dostal na pár kroků před klec domácích a při střele z první upadl. I tak to byla tvrdá střela, jež Slavíček musel likvidovat pohotovým zákrokem lapačkou.
     
    26:48
    Walaski střílel od modré, ovšem Slavíček měl s touto ránou veliké potíže. Nejdříve se touš otřel o jeho rameno a posléze poskakoval v lapačce. Nakonec skončil pod brněnským gólmanem, který jej zalehl na brankové čáře.
     
    24:14
    Pala přihrál Christovovi, jenž se ocitl sám před Slavíčkem. Střelu mezi nohy ale brněnský brankář včas vystihl a betony sklapl k sobě.
     
    20:08
    Garčic je, zdá se, při chuti i po přestávce! Okamžitě se vrhl do útoku, kde si sjel před Fendricha a snažil se o střelu z bekhendu.
     
    17:27
    Christov uháněl na nechráněného Slavíčka, ale po jeho boku se objevil Šnajnar, jenž třineckého útočníka dokázal obrat o puk a zamezit případnému ohrožení brněnské klece.
     
    16:20
    Kovařčík (TRI) – 2 minuty za podražení.
     
    14:08
    Pala měl kvůli sekání k dispozici trestné střílení. Po několikerém zamíchání se v bezprostřední blízkosti chtěl zakončit k bližší tyči, ale nastřelil jen Slavíčkovy betony.
     
    14:08
    Bylo nařízeno trestné střílení.
     
    13:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    RICHARD GARČIC opět vystihl třineckou rozehrávku a sám si sjel před Fendricha. Dnes již dvougólový střelec mířil ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
     
    06:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá svoji první přesilovou hru zápasu. RICHARD GARČIC po Biolkově přihrávce využil špatné rozehrávky třineckých hráčů a prosadil se z pravého křídla, odkud vymetl Fendrichovu bránu. Asistence: Martin Biolek.
     
    06:07
    Walaski (TRI) – 2 minuty za hákování.
     
    03:44
    Dymáček (KOM) – 2 minuty za podražení.
     
    03:03
    Poruba nahodil na bránu, kde s ním brněnští měli veliké problémy! Nejdříve nevěděli kde je puk, ovšem posléze se zorientovali.

    Simona Fischmeisterová

    Branky a nahrávky: 7. Garčic (Biolek), 14. Garčic, 35. Horký (Denk), 40. Zohorna (Šnajnar, Švejda) – 38. Švaňa (Murín, Sikora), 55. Trčka (Sztwiertnia), 60. Zahradníček (Walaski)


    HC Kometa Brno: Slavíček – Hájek, Sedláček, Marcello, Švejda, Kratochvíl, Šnajnar, Kubeš – Nohel, Zohorna, Dvořák, Denk, Biolek, Horký, Dymáček, Garčic, Dufek, Hroudný, Havlát, Šindelka. Trenér: Jan Konečný.
    HC Oceláři Třinec: Hlaváč, od 40. Fendrich – Roman, Bartko, Zahradníček, Bartoň, Adámek, Walaski, Stránský, Cienciala – Kovarčík, Christov, Švaňa, Sikora, Škorpík, Murín, Trčka, Motloch, Poruba, Sztwiertnia, Lorek, Pala. Trenér: René Mucha.

    Rozhodčí: Honza – Polák, Rampír.
    bahis siteleri