Washington – St. Louis 4:1 (kon.) | NY Rangers – Los Angeles 0:1 (kon.) | Chicago – San Jose 5:1 (kon.)
Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 2:1 (kon.)
konec
Washington Capitals
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
St. Louis Blues
Pondělí 18.11.2013, 00:05 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    29:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Po rozestavení přesilovkového vzorce zůstal na vrcholu JOHN CARLSON, který dostal nabídku na střelu. Tu využil, puk letěl těsně nad ledem, Elliotovi se otřel o špičku betonu a zapadl do sítě. Asistence: Nicklas Bäckström, Marcus Johansson.
     
    25:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    hosté využívají vyloučení českého hráče Martina Erata. To symbolicky potrestal jiný hráč VLADIMÍR SOBOTKA, který si sjížděl od pravého hrazení ke střele, puk mu však utekl, ale pak se k němu odrazil zpět a hostující forvard pak prostřelil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Kevin Shattenkirk, Jay Bouwmeester
     
    15:41
    Washington právě vstřelil branku!
    Jason Chimera nahodil puk na Haláka, který jej vyrazil, ale jen před sebe. U kotouče byl první MICHAIL GRABOVSKIJ a ze vzduchu dává třetí branku. Asistence: Jason Chimera, Joel Ward.
     
    12:34
    Washington právě vstřelil branku!
    A domácí jdou do dvoubrankového vedení. ALEXANDR OVEČKIN zahlédl odražený puk před brankovištěm soupeře. Udeřil do něj bekhendem a trefil horní část branky, Halák nestačil ani zareagovat. Asistence: Karl Alzner, Nicklas Bäckström.
     
    07:17
    Washington právě vstřelil branku!
    To byla hokejová nádhera, Bluesmani dostali kotouč do středního pásma, kde jej Caps sebrali a rychle rozehráli. Puk putoval přes Bäckströma k ALEXANDRU OVEČKINOVI, který projel až k pravému kruhu, kde napřáhl a Halák loví poprvé ze své sítě. Asistence: Nicklas Bäckström, Steven Oleksy.

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 8. Ovečkin (Bäckström, Oleksy), 13. Ovečkin (Alzner, Bäckström), 16. Grabovskij (Chimera, Ward), 30. Carlson (Bäckström) – 26. Sobotka (Shattenkirk, Bouwmeester)


    Washington Capitals: Holtby (Neuvirth) – Strachan, Schmidt, Carlson, Alzner, Oleksy, Urbom – Ovečkin, Bäckström, Erat – Brouwer, Johansson, Laich – Ward, Grabovskij, Chimera – Wilson, Latta, Volpatti.
    St. Louis Blues: Halák (16. Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo, Shattenkirk, Jackman, Polák, Cole – Oshie, Backes, Steen – Stewart, Sobotka, Morrow – Tarasenko, Roy, Schwartz – Reaves, Lapierre, Pääjärvi.

    Rozhodčí: Kimmerly, Watson – Cormier, Sharrers

    Diváci: 18506
    bahis siteleri