Petrohrad – Jaroslavl 1:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 18.11.2013, 16:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Vhazuje se v útočném pásmu Petrohradu. Domácí to zkusí v šesti!
     
    56:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí nepříjemná rána v závěru zápasu. Vhazovalo se totiž v útočném pásmu Lokomotivu. Po vyhraném buly hostů se ke kotouči prodral SERGEJ PLOTNIKOV, jenž vyslal nádhernou ránu, která zamířila pod pravý horní roh domácí svatyně, kde vymetla veškeré pavučiny. Asistence: Daniil Apalkov.
     
    46:22
    Zotov hákoval a oslabí svůj tým na dvě minuty.
     
    35:22
    Roman Červenka míří podruhé v zápase na trestnou levici. Tentokrát za sekání.
     
    29:12
    Velká chyba obránce Jaroslavle mohla přinést gól v síti hostů. Domácí ale ani ve třech hráčích před Sanfordem nedokázali vymyslet žádnou kloudnou akci.
     
    18:21
    Galimov obdrží dvouminutový trest. SKA tak bude hrát přesilovou hru.
     
    17:04
    Hosté mohli dokonat obrat. Na levé straně zůstal zcela osamocený Pašinin. Ten se svou ranou ale váhal. Tváří v tvář Salákovi ale napálil kotouč pouze do jeho vyrážečky.
     
    13:57
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv svou přesilovou hru krátce na to využívá. Po rychlé kombinaci obdržel na levém kruhu přihrávku ILJA GOROCHOV, který na nic nečekal a svižnou střelou zavěsil pod pravou spojnici, čímž nedal Salákovi sebemenší šanci. Asistence: Alexej Vasiljev, Daniil Apalkov.
     
    13:31
    Po hře vysokou holí dostává menší trest Červenka (SKA).
     
    10:30
    Bude se poprvé vylučovat. Na trestnou míří Makarov, který po potyčce dostává osobní desetiminutový trest.
     
    06:10
    Sigarjov vstřelil branku, když se dostal k odraženému kotouči. Ten ale napálil do odkryté klece vysokou holí, a tak gól nebyl uznán.
     
    04:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    SKA jde po nenápadné akci do vedení. DMITRIJ KALININ získal puk za svatyni soupeře. Najel si k bližší tyči, kde se pokoušel zakončovat z bekhendové strany. Jeho rána byla sice sražena, puk ale poté nešťastně tečoval Sanford, který si kotouč srazil do vlastní sítě. Asistence: Viktor Tichonov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 4. Kalinin (Tichonov) – 14. Gorochov (Vasiljev, Apalkov), 57. Plotnikov (Apalkov)


    SKA Petrohrad: Salák – Rjasenskij, Alexandrov, Kalinin, Kutějkin, Semjonov, Čudinov, Judin – Kovalčuk, Tichonov, Červenka – Ponikarovskij, Kučerjavenko, Panarin – Šipačjov, Burdasov – Makarov, Sigarev, Skačkov.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford – Ljubiškin, Gorochov, Holos, Kronwall, Pašinin, Višněvskij, Vasiljev, Zotov – Plotnikov, Apalkov, Konkov – Musatov, Redlihs, Kapustin – Černikov, Petrov, Mochancev – Chlopotov, Galimov, Korenev.

    Rozhodčí: Bulanov, Zacharov – Balodis Nazarov
    bahis siteleri