K. Vary – Letňany 6:0 (kon.) | Třinec – Olomouc 6:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
6:0 (1:0, 4:0,1:0)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 21.11.2013, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    MARTIN OSMÍK ještě přidává šestou branku! Asistence: Václav Krliš.
     
    38:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Varáci se znovu prosazují, jmenovitě je to VÁCLAV KRLIŠ, který zvyšuje skóre! Zpoza brány dostal přihrávku od Martina Osmíka a tvrdou ranou zápěstím z prostoru mezi kruhy nedal Dubskému sebemenší šanci! Asistence: Martin Osmík, Michael Čejka.
     
    31:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak, a je definitivně dokonáno! Od Rubeše přes Čejku se kotouč odrazil k ADAMU RULÍKOVI, který bekhedem doráží puk do klece a zvyšuje tak náskok svého týmu na 4:0! Kapitán mužstva branku prožívá velmi emotivně! Asistence: Michael Čejka, Tomáš Rubeš.
     
    29:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak, a Letňany jsou na kolenou ! Další branku přidává opět JIŘÍ JANATA, který si tak připisuje druhou branku v dnešním utkání! Trapl se pokoušel střílet, a kotouč se dostal až k autorovi, který bekhendovou kličkou dorazil puk do odkryté klece! Asistence: Martin Trapl.
     
    29:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary zvyšují svůj náskok na dva jedna! Rubeš prostrčil puk do pásma, a tam už se o něj postaral MARTIN TRAPL, jehož tvrdá střela skončila u tyče Dubského brány! Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    00:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A jejich aktivita je po právu odměněna! JIŘÍ JANATA měl možnost přihrát, místo toho však volil střelu a ta se mu povedla! Brankáře Dubského překonává střelou k tyči! Asistence: Bez asistence.

    Matouš Bečka

    Branky a nahrávky: 1. Janata, 29. Trapl (Rubeš), 30. Janata (Trapl), 32. Rulík (Čejka, Rubeš), 39. Krliš (Osmík, Čejka), 58. Osmík (Krliš)


    HC Energie Karlovy Vary: Frček (Harakal) – Vodička, Bahounek, Beer, Adam, Soudský, Rulík, Binias, Blaha – Osmík, Hauzr, Janata, Trapl, Svoboda, Čejka, Pfister, Rubeš, Krliš, Čupa
    HC Letci Letňany: Dubský (Špirek) -Hůla, Sekera, Starosta, Zeliska, Kučera, Chvála, Štosek, Honetschlager, Poljanyčka, Klečka, Šťastný, Kroh, Kulda, Tomek, Čapek, Smejkal, Hroboň, Polák

    Rozhodčí: Zubzanda – Gerát, Havelec
    bahis siteleri