Mladá Boleslav – Třinec 5:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Jihlava – Vsetín 5:2 (kon.)
Č. Budějovice – Zlín 5:2 (kon.) | Kladno – Chomutov 2:3 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 5:4 (2:1 po s.n.)
Liberec – Vítkovice 1:2 (0:1 po s.n.) | Slavia – Pardubice 1:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 30.11.2013, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    A i tentokrát se domácí trefují. Přes celé kluziště vystřelil FILIP DUNDÁČEK a dokázal trefit prázdnou branku. Bez asistence.
     
    58:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dává gól do odkryté klece a výrazně se přibližuje k vítězství. Čermák vybojoval kotouč a poslal do do jízdy MARKU NĚMCOVI, který si už věděl rady a trefil opuštěnou klec. Asistence: Roman Čermák.
     
    51:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se dostává poprvé v utkání do vedení. Na modré čáře napřáhl ke střele FILIP DUNDÁČEK, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Roman Čermák, Tomáš Střecha.
     
    34:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava ve hře čtyři na čtyři vyrovnává. Jícha našel v přečíslení dva na jednoho přesně DAVIDA BŘEZINU a ten střelou z první uklidil kotouč do branky. Asistence: Lukáš Jícha, Václav Půža.
     
    25:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Opravdu krásné branka v podání Jihlavy. LUKÁŠ JÍCHA dostal kotouč do jízdy a poté z levého kruhu vymetl protější roh Bačovy branky. Asistence: Jiří Severa, Václav Půža.
     
    23:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín potvrzuje svůj dobrý vstup do druhé třetiny navýšením svého vedení. Úspěšným střelcem je DOMINIK POKORNÝ, který překonal Fučíka střelou přes obránce. Asistence: Michal Hryciow.
     
    8:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se dostává v přesilové hře do vedení. Z pravé strany se dostal ke střele ZBYNĚK ŽABČÍK a jeho střela propadla za Fučíka, který měl zakrytý výhled a nedokázal včas zasáhnout. Asistence: Lukáš Stodůlka.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 26. Jícha (Severa, Půža), 35. Březina (Jícha, Půža), 52. Dundáček (Čermák, Střecha), 59. Němec (Čermák), 60. Dundáček – 9. Žabčík (Stodůlka), 24. Pokorný (Hryciow)


    HC Dukla Jihlava: Fučík (Svoboda) – Čermák, Dundáček, Toboly H., Půža, Polívka, Vala – Severa, Jícha, Březina – Střecha, Mahút, Molnár – Lupač, Beran, Němec – Sladký, Vantuch, Juráň – Vykouk
    VHK ROBE Vsetín: Bača (Vlach) – Hruška, Hryciow, Zuzaník, Hajda, Žabčík, Vašíček, Ščotka, Červínek – Zvonek, Pokorný, Neuwirth – Abdul, Tobola D., Jirušek – Surý, Daněk, Forch – Klečka, Stodůlka, Kuchařík

    Rozhodčí: Mertl – Kreuzer, Polonyi
    bahis siteleri