Hr. Králové – Pardubice 0:3 (kon.) | Sparta – Kladno 3:4 (0:1 po s.n.) | Vítkovice – Olomouc 4:1 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 1:8 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 1:2 (kon.) | Poruba 2011 – Třinec 6:4 (kon.)
Havířov – Zlín 5:2 (kon.) | Písek – Slavia 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (kon.)
Letňany – HC Plzeň 1:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 30.11.2013, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    35:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Důležitým gólem odskakují Pardubice na rozdíl tří branek. Vojtěch Budík narýsoval krásnou přihrávku FILIPU HAVRDOVI, který se povedenou kličkou zbavil hradeckého obránce a pak ukázkově zavěsil k bližší tyčce – 0:3. Asistence: Vojtěch Budík.
     
    09:04
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ještě za námi není ani deset minut hry, a už je to v derby o dva góly! Když to hostům nešlo kombinačně, nahodil puk od modré čáry další z exhradeckých mladíků MATĚJ BAŽANT. Veselý měl zakrytý výhled a puk se zastavil až v jeho síti, hosté využívají přesilovku – 0:2. Asistence: Ondřej Panna.
     
    05:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jednoznačně aktivnější pardubický tým se z první šance zápasu dočkal prvního gólu! Musil přiťukl v přečíslení Velínskému, jehož střelu vytěsnil Veselý jen na hokejku MARTINA HLAVÁČKA. Ten okamžitě poslal puk do prázdné brány a hosté jdou do vedení – 0:1! Asistence: Radek Velínský, Michal Musil.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 6. Hlaváček (Velínský, Musil), 10. Bažant (Panna), 36. Havrda (Budík)


    Královští lvi Hradec Králové: F. Veselý (Petric) – Havránek, Čech, Faltýnek, Luštinec, E. Veselý – Exner, Šeda, Zahradník, Hofman, Malík, Hronek, Gančarčík "C", Chalupa, Voříšek, Malinský, Miškář, Drašnar. Trenér: Jiří Slabý.
    HC Dynamo Pardubice: Červený (Husár) – Rudy, Faltys, Horyna, Franc, Bažant, Budík – Krejčík, Panna "C", Hlaváček, Rohlík, Velínský, Musil, Havrda, Jajcay, Barkóci, Martinec. Trenér: Miroslav Vybíral.

    Rozhodčí: Vampola – Budínský, Novák.
    bahis siteleri