Kometa Brno – Zlín 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Berani Zlín
Sobota 30.11.2013, 15:00Zápasy mládeže
Partner:
     
    44:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se vrací do vedení zásluhou povedeného brejku. Do samostatného úniku se dostal ASAM GAJARSKÝ, jenž krásnou kličkou do forhendu doslova vykoupal brankáře Kořénka. Asistence: Libor Zábranský.
     
    42:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic přichází zlínské vyrovnání. MAREK NESRSTA vyjel od pravého mantinelu blíže k bráně a z vrcholu pravého kruhu se trefuje výstavní ranou švihem do pravé šibenice. Dostál byl krátký. Asistence: Daniel Kowalczyk.
     
    36:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ KRISTEK využívá přesilovou hru. Nahodil puk z pravé strany a Dostál si puk trošku nešťastně srazil mezi betony do brány. Hosté jsou tedy znova na dostřel, což se jejich fan klubu hodně líbí. Asistence: Jan Jaroněk.
     
    34:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    MATĚJ SVOBODA byl v pravý čas na správném místě. Kunc z těsné blízkosti vypálil a Kořénkovi puk opět vypadl za sebe. Neměl už ale tolik štěstí, protože na brankovišti číhal právě Svoboda, který puk pohodlně uklidil do brány. Asistence: Michal Kunc, Adam Gajarský.
     
    04:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno jde v utkání skutečně do vedení. Obránce LIBOR ZÁBRANSKÝ se vydal až za bránu Zlína, objel ji a švihem zamířil kolem pravé tyče a ruky gólmana do sítě. Asistence: Michal Kunc.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 5. Zábranský L. (Kunc), 35. Svoboda M. (Kunc, Gajarský), 45. Gajarský (Zábranský L.) – 37. Kristek (Jaroněk), 43. Nesrsta (Kowalczyk)


    HC Kometa Brno: Dostál (Pleticha) – Svoboda M., Kunc (C), Buchal, Zábranský, Gajarský, Gloz, Teplý, Vašíček P., Pogatschnig, Novák, Hubáček O., Holemý, Vězník, Lapeš, Vávra, Masár, Kavický, Sedláček T.
    Berani Zlín: Kořének (Horák) – Hamrlík, Babulík, Tkadlec, Pospíšil, Jaroněk, Prchal, Sebera, Fajkus, Suhrada (C), Mynář, Kristek, Kowalczyk, Mlýnková, Medřický, Bubík, Nesrsta, Sedlák.

    Rozhodčí: Kohoutek – Mikoviny, Procházka.

    Diváci: 1919
    bahis siteleri