SP skokanů na lyžích - závod smíšených družstev Vítěz: Japonsko (kon.)
konec
SP ve skocích na lyžích - závod smíšených družstev

Vítěz: Japonsko

Pátek 06.12.2013, 15:00Skoky na lyžích
     
    V sobotu a v neděli jsou na programu individuální závody, u kterých se s vámi těším opět na počtenou. (17:08:12)
     
    Rakousko sice kralovalo po celé první kolo, jenže pak pokazila skok Seidfriedsbergerová a rázem se misky vah naklonily na stranu Japonska, které vítězí. Druhé končí Rakousko, třetí místo bere tým Norska.
     
    9-4
    Japonsko vyhrává! Taku Takeuči je dole. Stačilo mu zhruba 82,5 metrů, ale Takeuči dal dokonce 100,5 metru! S obrovským náskokem vítězí.
     
    9-4
    Taku Takeuči je opět odovolán z lavice, už je to opravdu hrůza, jak se protahuje tento závod.
     
    9-4
    Takeuči před svým skokem odvolán z nájezdové lavice.
     
    8-4
    Gregor Schlierenzauer sice pohlídal pro Rakousko druhé místo, to je ale také všechno. Dal 85 metrů a jeho tým je na prvním místě.
     
    7-4
    Peter Prevc nezvládl souboj o bronz. Dal totiž jen 88,5 metru a Slovinsko je až třetí. Prohrálo s Norskem i s Německem.
     
    6-4
    Anders Bardal zapichuje norskou vlajku prozatím na vrchol. Dal 97 metrů a Norsko vede před Německem.
     
    5-4
    Marinus Kraus řadí Německo na první místo za 95,5 metrů.
     
    3-4
    Vincent Descombes Sevoie teď právě prohrál Francii šesté místo. Dal jen 83 metrů a Galský kohou se sune za Squaddru Azzuru.
     
    4-4
    Davide Bresadola dal 96 metrů a možná ještě vyvine tlak na šestou Francii, za níž jde právě nyní do stopy Vincent Descombes Sevoie.
     
    2-4
    Kanada to má za sebou, Boyd-Clowes dal 90,5 metru. Osmé místo pro Javorové listy.
     
    Pořadí před posledním skokem závodu: 1. Japonsko, 2. Rakousko, 3. Slovinsko, 4. Norsko, 5. Německo, 6. Francie, 7. Itálie, 8. Kanada.
     
    8-3
    Carina Vogtová to německému týmu zazdila. V proměnlivých podmínkách předvedla pouze 85,5 metru a Německo kleslo až na páté místo. Navíc tam byl dopad na obě nohy.
     
    7-3
    Ema Klinecová ze Slovinska to zvládla obstojně. Dala přesně 93,5 metru, ale v horším stylu. Slovinsko je i díky ní třetí před Norskem.
     
    6-3
    Sara Takanašiová se oproti prvnímu kolu výrazně polepšila a Japonsko jde na výhru! V krásném stylu dala světová jednička rovnou stovku a je tu desetibodový náskok na Rakousko.
     
    5-3
    Daniela Iraschková si na svůj skok musela počkat a nakonec z toho vykouzlila jen 93 metrů. No, Takanašiová může vrátit Japonsku pozici na výsluní.
     
    4-3
    Anette Sagenová sice polepšila svůj výkon oproti prvnímu kolu, ale 89,5 metrů není nic moc. Norsko pochopitelně zatím vede, ale to rozhodně není útok na vedoucí Rakousko.
     
    3-3
    Evelyn Insamová ani tentokrát svůj stín nepřekročila. Dala jen 84,5 metru, Itálie se samozřejěm vrací za Francii. A skok před koncem bude sedmá.

    Radek Barkman

    bahis siteleri