Písek – Slavia Liberec 3:7 (kon.)
konec
FC TEX-COLOR Písek
3:7 (3:2)
Slavia TU Liberec
Sobota 07.12.2013, 20:002. Futsal liga západ
     
    35:58
    Slavia Liberec vstřelila branku!
    Domácím nezbývá než otevřít obranu, čehož nyní hosté dokonale využili. MAROŠ TUNÁK po přečíslení uklízel míč do prázdné brány – 3:7.
     
    32:04
    Slavia Liberec vstřelila branku!
    Hosté se dostali do přečíslení a po několika dorážkách nakonec PAVEL RENAY dopravil balón do domácí brány – 3:6.
     
    30:29
    Slavia Liberec vstřelila branku!
    Liberečtí předvedli pohlednou útočnou kombinaci. Renay křížnou střelou vybídnul ke skórování KARLA PRÁŠILA a ten nabídkou nepohrdnul. Nyní to budou mít domácí hodně těžké – 3:5.
     
    29:38
    Slavia Liberec vstřelila branku!
    Liberec se dostává do vedení. ZDENĚK SUCHOMEL z otočky zamířil přesně k pravé tyči. Domácí brankář na mířenou střelu nedosáhnul – 3:4.
     
    25:20
    Slavia Liberec vstřelila branku!
    Nyní už Liberečtí srovnávají stav. MILAN BLÁHA vystihnul rozehrávku domácích a chybu dokázal potrestat, když se jeho střela otřela o tyč. Balón se následně zatřepetal v síti – 3:3.
     
    19:42
    Slavia Liberec vstřelila branku!
    Liberečtí se prosazují těsně před první sirénou a už je to zase jen o jeden gól. PAVEL RENAY z desítky mířenou střelou pod břevno snížil na rozdíl jediné branky. Dnes jsou k vidění skutečně pěkné góly! 3:2.
     
    18:23
    Písek právě vstřelil branku!
    Vedení Písku je již dvoubrankové. Už to vypadalo, že kapitán JAN NOVÁČEK nedokáže zkrotit dlouhou přihrávku Reidingera, ale povedlo se a domácí hráč poté vypustil dokonalou střelu a balón zapadnul naprosto přesně pod horní tyč. Opravdu jeden z nejhezčích gólů, který jsem v tomto sportu viděl, paráda! 3:1.
     
    15:49
    Písek právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl napsat, že se domácí nemohou kombinačně vůbec prosadit přes výbornou obranou hostů a v tom Jihočeši skórovali. strnad přihrávkou uvolnil DAVIDA PŘIBYLA a ten přízemní střelou překonal libereckého brankáře – 2:1.
     
    4:19
    Slavia Liberec vstřelila branku!
    A je vyrovnáno a začínají se potvrzovat předzápasové prognózy o gólových hodech. Renay přihrál KARLU PRÁŠILOVI, který nekompromisní ranou doprostřed brány srovnal stav – 1:1.
     
    3:03
    Písek právě vstřelil branku!
    Písek se ujímá vedení trochu kuriózním způsobem. Gólman Vogt reagoval na střelu, která směřovala k pravé tyči, ale míč seodrazil od clonícího DAVIDA STRNADA, ten poté dorazil balón do odkryté klece. Hostující strážce svatyně se již nedokázal přemístit – 1:0.

    Tomáš Němec

    Branky: 3. Strnad, 15. Přibyl (Strnad), 18. Nováček – 4. Prášil, 19. Renay (Prášil), 25. Bláha, 29. Suchomel, 30. Prášil, 32. Renay, 35. Tunák

    Karty:   32. Nováček (PIS), 34. Přibyl (PIS)


    FC TEX-COLOR Písek: Mareš – Reidinger, Bubeník, Nováček, Přibyl, Strnad, Kubeš, Benkovský.
    Slavia TU Liberec: Vogt (Makovíny) – Kovařík, Prášil, Suchomel, Renay, Krejčík, Jägr, Tunák, Bláha.

    Rozhodčí: Stádník, Vaněk.
    bahis siteleri