New Jersey – Ottawa 5:2 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
New Jersey Devils
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Ottawa Senators
Čtvrtek 19.12.2013, 01:40 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    A dokonce se vylučuje, domácí Janssen a hostující MacArthur dostávají osobní tresty a odchází do kabin.
     
    56:37
    A po střele MacArthura z pravé strany se blýskl skvělým zákrokem Brodeur.
     
    49:55
    Domácí si zahrají přesilovou hru, na trestnou lavici odchází za krošček Corvo.
     
    49:20
    Devils právě vstřelili branku!
    Blesková odpověď domácích, ERIC GELINAS se prosazuje, po přihrávce Brunnera zpoza branky hostů, z bezprostřední blízkosti a domácí opět vedou o tři góly. Asistence: Damien Brunner a Patrik Eliáš.
     
    48:35
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Parádní akce MILANA MICHÁLKA, který se prosmýkl mezi dvěma obránci Devils a byť mu pod nohy padl bránící Volčenkov, nerozhodilo ho to a přesně provedeným bekhnedem překonává Brodeura. Asistence: Patrick Wiercioch.
     
    47:29
    Bude se vylučovat, na trestnou lavici půjde Marek Židlický a hosté si zahrají přesilovou hru, to vše ale až po komerční přestávce.
     
    45:52
    Boucher se nyní prodral kolem levého mantinelu až před Lehnera, ale toho překonat nedokázal.
     
    40:05
    Tak dokonce přesilová hra pro Devils, rozhodčí potrestali napadení MacArthura po odpískání konce druhé dvacetiminutovky dokonce čtyrminutovým trestem!
     
    39:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Skvělá práce DAMIENA BRUNNERA, který vybojoval puk aktivním napadáním Cowena, který v souboji dokonce ztratil i hokejku a nakonec parádním blafákem překonává Brunner i Lehnera, to byl krásný gól. Asistence: Patrik Eliáš.
     
    28:56
    Zmýlená neplatí, domácí zase hráli v šesti hráči, takže vyloučení i na straně Devils a hraje se ve čtyřech na obou stranách...
     
    28:56
    Mezitím sudí signalizují vyloučení a je to na straně hostů, Karlsson dostává dvě minuty za hákování, přesilová hra Devils.
     
    25:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    COLIN GREENING vypálil z levé strany, z kruhu pro vhazování a puk se po odrazu od brankové konstrukce dostává za záda Brodeura a hosté využívají přesilovou hru. Asistence: Mika Zibanejad a Erik Karlsson.
     
    24:53
    Zajac fauluje Michálka ve středním pásmu a dostává dvě minuty, přesilová hra Senators.
     
    22:08
    Devils právě vstřelili branku!
    A tato formace si již dokáže vytvořit šance a hlavně je proměňovat, parádní kombinace na jejímž konci je pas Zajace na JAROMÍRA JÁGRA, který bleskovým a přesným bekhendem překonává Lehnera, využitá přesilová hra! Asistence: Travis Zajac a Andy Green.
     
    20:19
    Bobby Ryan až příliš těsně bránil Jaromíra Jágra a dostává za to dvě minuty, první přesilová hra Devils.
     
    14:49
    MacArthur trefuje z levé strany tyčku!
     
    12:08
    Devils právě vstřelili branku!
    Po chybě Corva ve třetině Devils přešli domácí do útoku, Gelinas vypálil od modré, vedle, ale puk se odrazil od mantinelu přímo na hůl REIDA BOUCHERA, který z pravé strany dává svůj první gól v kariéře v NHL! Asistence: Eric Gelinas a Michael Ryder.
     
    02:02
    Devils právě vstřelili branku!
    STEPHEN GIONTA dává gól v oslabení, přesně zakončené přečíslení dva na jednoho, kdy se prosazuje po přihrávce od Henriqueho. Asistence: Adam Henrique a Anton Volčenkov.
     
    01:08
    Židlický si počínal nedovoleně ve vlastní třetině a je prvním vyloučeným hráčem utkání, dvě minuty za hákování, přesilová hra pro Ottawu.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 3. Gionta (Henrique, Volčenkov), 13. Boucher (Gelinas, Ryder), 23. Jágr (Zajac, Green), 40. Brunner (Eliáš), 50. Gelinas (Brunner, Eliáš) – 26. Greening (Zibanejad, Karlsson), 49. M. Michálek (Wiercioch)


    New Jersey Devils: Brodeur (Schneider) – Greene, Fayne, Gelinas, Židlický, Volčenkov, Merrill – Zubrus, Zajac, Jágr – Henrique, Eliáš, Brunner – Boucher, Lokťjonov, Ryder – Bernier, Gionta, Janssen
    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Cowen, Karlsson, Wiercioch, Corvo, Phillips, Ceci – MacArthur, Spezza, M. Michálek – Zibanejad, Turris, Ryan – Greening, Z. Smith, Neil – Conacher, Kassian, Condra

    Rozhodčí: LaRue, Knorr – Cormier, Murphy

    Diváci: 14 032
    bahis siteleri