Jokers – Prešov 9:3 (kon.) | Slavia – Přerov 1:5 (kon.) | Sparta – Prešov 6:0 (kon.)
Slavia – Junosť Minsk 0:1 (kon.) | Jokers – Přerov 2:4 (kon.) | Sparta – Jokers 5:0 (kon.)
Junosť Minsk – Přerov 2:3 (kon.)
konec
Junosť Minsk
2:3 (1:3, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Pátek 27.12.2013, 17:45Memoriál Martina Friče (U14)
Partner:
     
    39:26
    Junosť právě vstřelila branku!
    Závěr může být ještě zajímavý. USEVALD BANNIKAU totiž obkroužil branku a zasunul puk za ležícího Adamka. Asistence: Alexej Maskaliou.
     
    17:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ani Šostak ale dlouho čisté konto neudržel, protože ho z bezprostřední blízkosti překonává JAN ŠAFRÁNEK. Asistence: Martin Lašák, Karel Plášek.
     
    15:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale mrzet to Přerov nemusí nebo krátce poté je tu vedoucí trefa českého týmu. DANIEL INDRÁK se protáhl až před Jarmaloviče a překonal ho. Asistence: Jan Barveníček.
     
    04:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští jsou v přesilovkách nevídaně silní. Další nabídnutou početní převahu využívají ve vstřelený a navíc důležitý gól. Střelcem KAREL PLÁŠEK. Asistence: Martin Lašák.
     
    00:20
    Junosť právě vstřelila branku!
    Tak to je úvod pro Bělorusy jako hrom. Po střele od modré čáry tečoval puk v letu mimo dosah Adamka MIKITA BARTKEVIČ. Asistence: Pavel Kliaščonak.

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 1. Bartkevič (Kliaščonak), 40. Bannikau (Maskaliou) – 5. Plášek (Lašák), 16. Indrák (Barveníček), 18. Šafránek (Lašák, Plášek)


    Junosť Minsk: Jarmalovič (16. Šostak) – Kabilecki, Vaznovič, Dživintsejčuk, Kliaščonak, Stankius, Kapytkou, Kukharau, Bialou, Maniuk, Maskaliou, Valčok, Zajtsau, Hryhorjeu, Slyš, Bannikau, Nikalajenia, Klemijato, Bartkevič, Kovel.
    HC ZUBR Přerov: Adamko (Koudela) – Kleiner, Mlčák, Kopeček, Viktorin, Plášek, Lašák, Kuba, Mrázek, Krzystek, Šímanský, Barveníček, Indrák, Šafránek, Mohapl.

    Rozhodčí: Beránek, Frodl
    bahis siteleri