Martin – Trenčín 1:3 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.)
Banská Bystrica – Žilina 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 03.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla poriadne zdramatizovanie zápasu, keď Popradčania najskôr v 44. minúte po góle Stalsa zvýšili na 3:0, no hneď v 44. minúte vsietil uvodný gól hostí Ľubor Zuzin, následne si na svoje konto pripísal kontaktný gól Peter Hraško, ktorý využil početnú výhodu o dvoch mužov. Záver tohto zápasu však oveľa lepšie zvládli práve domáci "kamzíci", ktorí nedali svojim súperom žiaden nárok.

    Popradčania si teda na svoje konto pripisujú jasné tri body, ktorými si upevnili svoju štvrtú priečku v tabuľke. Zvolenčania ostávajú po 35. kole bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:14:22)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Popradčania majú tento zápas už pevne vo svojich rukách. Zahrajú si aj presilovú hru, keď si na dve minúty za podrazenie odchádza sadnúť Štumpf.
     
    59:13
    Tentokrát sa cez stred chcel presadiť aktívny Štumpf, no narazil na pozorného Fabiana, ktorý ho od puku bez väčších problémov odstavil svojou hokejkou.
     
    58:43
    Popradskí "kamzíci" momentálne nedávajú svojim súperom takmer žiaden priestor na útočnú kombináciu. Cez stredné pásmo chcel prejsť Mančák, no pozorný Paukovček ho bez problémoc odstavil.
     
    58:01
    Oba tímy hrajú už v plnom počte. Momentálen sú pri puku Zvolenčania, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no nedarí sa im prejsť cez dobre bránené stredné pásmo.
     
    57:38
    Mlynarovič sa dostal do zakončenia v medzikruží, no jeho delovka napokon nedokázala prekvapiť dfoobre osadené betóny gólmana Šimka, ktoré zblokovali puk do bezpečia.
     
    56:55
    Popradskí hokejisti majú puk vo svojej moci pred vlastnou bránou, kde sa snažia získať cenné sekundy. Zvolenčania však intenzívne forčekujú a očividne chcú vyrovnať.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1748 divákov.
     
    56:08
    V hre štyroch na štyroch sa do skvelej gólovej šance na ľavej strane dostal Lapšanský, ktorý tvrdo vystrelil, no gólman Šimko jeho delovku zachytil reflexívne vo svojej lapačke!
     
    55:47
    Atmosféra pred zvolenskou bránou sa začína poriadne znervózňovať. Do menšej potýčky sa zapojili hráči Podkonický – Ťavoda a Belluš – Paukovček. Napokon vidíme vylúčenie dvoch z nich – Belluš a Ťavoda si odpykajú po dve minúty za hrubosť.
     
    55:17
    Hostia hrajú už v plnom počte a vo svojom oslabení sa teda dokázali bez problémov ubrániť. V tejto chvíli sa hostia previnili jasným zakázaným uvoľnením.
     
    54:58
    Zvolenský hráč Síkela nahadzoval puk z ľavej strany pred popradskú bránu, no gólman Sidor napokon zasahovať nemusel, keďže puk letel len mimo jeho brány.
     
    54:25
    Sýkora si tentokrát poriadne nerozumel s Kuralim a táto dvojica napokon vyslala Popradčanov späť k Sidorovej bráne. Zvolenčania medzitým striedajú.
     
    53:42
    Hosťujúci Pokovič sa dostal k puku po nepresnej prihrávke od Lapšanského a následne predviedol vyhodenie puku cez všetky čiary až za popradskú bránu.
     
    53:11
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť Podkonický, ktorý pri trestných laviciach nekompromisne zrámoval Jáchyma. Ten sa však po chvíli pozviechal.
     
    53:02
    Popradský brankár Sidor si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď dokázal delovku z pravej strany od Škvaridla zblokovať do bezpečia svojimi dobre osadenými betónmi!
     
    52:51
    Z ľavej strany dobre zakončoval aktívny Bortňák, no gólman Sidor bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal s prehľadom zachytiť vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    52:24
    Hosťujúc Mančák pretlačil puk pred popradskú bránu z pravého krídla, no následne narazil na pozorného Fabiana, ktorý ho od puku bez problémov odstavil svojim telom.
     
    51:44
    Takáč nekompromisne pálil z medzikružia, no gólmanovi Šimkovi puk len vypadol z jeho výstroje. Následne sa k dorážke dostal Paločko, no ten bol zblokovaný a jeho projektil skončil len tesne nad zvolenskou bránou.

    Branky a nahrávky: 19. Paločko (Kurali, Mlynarovič), 28. Lapšanský (Stals), 44. Stals (Sýkora) – 44. Ľ. Zuzin, 47. Hraško (Juraško, Brabenec)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Fabian ("C"), Kurali, Makovský, Gaborčík, Jáchym – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, M. Nagy – Drábek, Mlynarovič, Štrauch – Gápa, Paukovček, Belluš.
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Pokovič, Juraško ("C"), Hraško, Pichnarčík, Mucha, Ťavoda, Pospíšil, Štumpf – Podkonický, Brabenec ("A"), P. Zuzin – Škvaridlo, Jurík ("A"), Ľ. Zuzin – Síkela, Bortňák, Mančák – Čanky, Fekiač, Ďaloga

    Rozhodčí: Milan Novák – Rastislav Gajan, Lukáš Kacej

    Diváci: 1748
    bahis siteleri