Martin – Trenčín 1:3 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.)
Banská Bystrica – Žilina 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 03.01.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla poriadne zdramatizovanie zápasu, keď Popradčania najskôr v 44. minúte po góle Stalsa zvýšili na 3:0, no hneď v 44. minúte vsietil uvodný gól hostí Ľubor Zuzin, následne si na svoje konto pripísal kontaktný gól Peter Hraško, ktorý využil početnú výhodu o dvoch mužov. Záver tohto zápasu však oveľa lepšie zvládli práve domáci "kamzíci", ktorí nedali svojim súperom žiaden nárok.

    Popradčania si teda na svoje konto pripisujú jasné tri body, ktorými si upevnili svoju štvrtú priečku v tabuľke. Zvolenčania ostávajú po 35. kole bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:14:22)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Popradčania majú tento zápas už pevne vo svojich rukách. Zahrajú si aj presilovú hru, keď si na dve minúty za podrazenie odchádza sadnúť Štumpf.
     
    59:13
    Tentokrát sa cez stred chcel presadiť aktívny Štumpf, no narazil na pozorného Fabiana, ktorý ho od puku bez väčších problémov odstavil svojou hokejkou.
     
    58:43
    Popradskí "kamzíci" momentálne nedávajú svojim súperom takmer žiaden priestor na útočnú kombináciu. Cez stredné pásmo chcel prejsť Mančák, no pozorný Paukovček ho bez problémoc odstavil.
     
    58:01
    Oba tímy hrajú už v plnom počte. Momentálen sú pri puku Zvolenčania, ktorí sa snažia niečo zaujímavé vymyslieť, no nedarí sa im prejsť cez dobre bránené stredné pásmo.
     
    57:38
    Mlynarovič sa dostal do zakončenia v medzikruží, no jeho delovka napokon nedokázala prekvapiť dfoobre osadené betóny gólmana Šimka, ktoré zblokovali puk do bezpečia.
     
    56:55
    Popradskí hokejisti majú puk vo svojej moci pred vlastnou bránou, kde sa snažia získať cenné sekundy. Zvolenčania však intenzívne forčekujú a očividne chcú vyrovnať.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1748 divákov.
     
    56:08
    V hre štyroch na štyroch sa do skvelej gólovej šance na ľavej strane dostal Lapšanský, ktorý tvrdo vystrelil, no gólman Šimko jeho delovku zachytil reflexívne vo svojej lapačke!
     
    55:47
    Atmosféra pred zvolenskou bránou sa začína poriadne znervózňovať. Do menšej potýčky sa zapojili hráči Podkonický – Ťavoda a Belluš – Paukovček. Napokon vidíme vylúčenie dvoch z nich – Belluš a Ťavoda si odpykajú po dve minúty za hrubosť.
     
    55:17
    Hostia hrajú už v plnom počte a vo svojom oslabení sa teda dokázali bez problémov ubrániť. V tejto chvíli sa hostia previnili jasným zakázaným uvoľnením.
     
    54:58
    Zvolenský hráč Síkela nahadzoval puk z ľavej strany pred popradskú bránu, no gólman Sidor napokon zasahovať nemusel, keďže puk letel len mimo jeho brány.
     
    54:25
    Sýkora si tentokrát poriadne nerozumel s Kuralim a táto dvojica napokon vyslala Popradčanov späť k Sidorovej bráne. Zvolenčania medzitým striedajú.
     
    53:42
    Hosťujúci Pokovič sa dostal k puku po nepresnej prihrávke od Lapšanského a následne predviedol vyhodenie puku cez všetky čiary až za popradskú bránu.
     
    53:11
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť Podkonický, ktorý pri trestných laviciach nekompromisne zrámoval Jáchyma. Ten sa však po chvíli pozviechal.
     
    53:02
    Popradský brankár Sidor si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď dokázal delovku z pravej strany od Škvaridla zblokovať do bezpečia svojimi dobre osadenými betónmi!
     
    52:51
    Z ľavej strany dobre zakončoval aktívny Bortňák, no gólman Sidor bol aj tentokrát v strehu a puk dokázal s prehľadom zachytiť vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    52:24
    Hosťujúc Mančák pretlačil puk pred popradskú bránu z pravého krídla, no následne narazil na pozorného Fabiana, ktorý ho od puku bez problémov odstavil svojim telom.
     
    51:44
    Takáč nekompromisne pálil z medzikružia, no gólmanovi Šimkovi puk len vypadol z jeho výstroje. Následne sa k dorážke dostal Paločko, no ten bol zblokovaný a jeho projektil skončil len tesne nad zvolenskou bránou.
     
    51:21
    Sýkora potrápil zvolenskú defenzívu svojim rýchlym prienikom po ľavom krídle a následne tvrdo zakončoval, no gólman Šimko mal svoje betóny na mieste a puk zblokoval do bezpečia.
     
    50:45
    Popradčania si v týchto chvíľach opäť poriadne nerozumeli a previnili sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa vhadzovanie presúva pred gólmana Sidora.
     
    50:28
    Juraško sa dostal k puku za zvolenskou bránou, následne ho podržal na svojej hokejke a pomalými krokmi zakladá ďalší taktický útok Zvolenčanov.
     
    49:54
    Zvolenčania držia puk za popradskou bránou, kde sa však nevedia odpútať od popradských obrancov, ktorí v týchto chvíľach predvádzajú naozaj skvelý výkon.
     
    49:13
    Po peknej prihrávke od Belluša sa k puku pred zvolenskou bránou dostal Paukovček, no jeho projektil napokon skončil len na betónoch pozorného gólmana Šimka.
     
    48:40
    Z medzikružia tentorkát veľmi dobre pálil hosťujúci Štumpf, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa popradskej brány. Gólman Sidor teda zasahovať nemusel.
     
    47:55
    Popradčania hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda bez problémov ubrániť vo svojom oslabení o jedného muža. Zvolenčania však stále útočia a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť.
     
    47:24
    Na druhej strane si dobrý zákrok pripísal gólman Sidor, ktorý vo svojej lapačke zachytil puk po tvrdej strele z ľavej strany od Bortňáka. Následne sa bude vhadzovať po pravici popradského gólmana.
     
    46:58
    Popradčania sa v oslabení dostali do fantastickej gólovej šance, keď z pravej strany tvrdo pálil Takáč, následne sa do zakončenia z dorážky dostal Paločko, ktorého však na hranici faulu odstavil Bortňák.
     
    46:12
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sa v úvode presilovej hry o dvoch mužov dokázali dotiahnuť na rozdiel jedného gólu od svojich súperov. Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Juraška sa k puku na hranici pravého kruhu dostal PETER HRAŠKO, ktorý svojou delovkou pod hornú žŕdku popradskej brány prekvapil gólmana Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Michal Juraško a Kamil Brabenec.
     
    45:54
    Zvolenčania si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za nekompromisné vrazenie na Pokoviča odchádza sadnúť Radoslav Suchý.
     
    45:39
    Popradčania predviedli rýchly útok aj v oslabení, keď po pravom krídle zaviezol puk Adam Lapšanský. Jeho následná strela sa vška usadila len v moci pozorného gólmana Šimka.
     
    45:19
    Na rad prichádza presilová hra pre Zvolen. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Peter Gápa.
     
    44:46
    Z pravej strany tentokrát dobre pálil Štrauch, no jeho delovka napokon skončila len v moci gólmana Šimka, ktorý aj tentokrát veľmi dobre zakročil svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    44:00
    Zvolen dal gól!
    Popradčania po treťom vsietenom góle mierne poľavili vo svojej defenzívnej činnosti a inkasujú. ĽUBOR ZUZIN sa dostal k puku za ľavým kruhom, následne napriahol svoju hokejku smerom na gólmana Sidora, ktorý bol dobre clonený Štumpfom a napokon inkasoval. Bez asistencií.
     
    43:28
    Poprad dal gól!
    Popradský ofenzívny tlak vyústil do ďalšieho skvelého kombinačného gólu! Po parádnej prihrávke spoza zvolenskej brány od Sýkoru sa k puku pred gólmanom Šimkom dostal nebránený JURIS STALS, ktorý z prvej svojim prekným švihom rozvlnil sieť vo zvolenskej bráne. Asistenciu si pripisuje Tomáš Sýkora.
     
    42:42
    Brejčák nahodil puk na zadný mantinel zo stredného pásma, no násled eho nestihol dokorčuľovať. Zvolenčania po krátkej chvíli predviedli vyhodenie puku cez všetky čiary, no zakázané uvoľnenie sa pískať nebude.
     
    42:10
    Čanky preveril pozornosť popradského gólmana dobrou strelou z ľavej strany, no jeho projektil napokon Sidor videl veľmi dobre a svojou hruďou ho zblokoval do bezpečia.
     
    41:43
    Bortňák dobre zakončoval z ľavej strany, no jeho projektil napokon skončil zblokovaný pozorným gólmanom Sidorom len mimo jeho brány. Následne sa bude vhadzovať po pravici popradského brankára.
     
    41:19
    Ľubor Zuzin napriahol svoju hokejku na ľavom krídle, no jeho nahodenie puku napokon skončilo len v moci popradských obrancov, ktorí upokojujú tempo hry. Následne sa v medzistriedačkovom priestore ocitol na ľade Jurík, ktorý bude v poriadku.
     
    40:41
    Po peknej prihrávke z ľavej strany od Lapšanského sa k puku na pravom krídle mohol dostať Sýkora, no bol na túto prihrávku príliš pomalý. Následne sa Zvolenčania previnili zakázaným uvoľnením.
     
    40:10
    V úvode tretej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali popradskí hokejisti, ktorí sa snažili ihneď zaútočiť, no napokon sa im to nepodarilo, keďže Zvolenčania sa bránia naozaj príkladne.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola pomerne vyrovnaná, keď sa Zvolenčania dokázali ofenzívne prebudiť a predviedli niekoľko naozaj veľmi pekných ofenzívnych akcií. Napokon sa však nedokázali gólovo presadiť kvôli gólmanovin Sidorovi, ktorý im robil poriadne problémy svojimi fantastickými zákrokmi. V 28. minúte sa Popradčania v hre štyroch na štyroch dokázali gólovo presadiť a po úspešnej strele Lapšanského vedú už 2:0.

    Podarí sa Zvolenčanom v tretej tretine zdramatizovať priebeh tohto stretnutia alebo si Popradčania svoj náskok už ustrážia?
    Tretia tretina sa začína približne o 18:38.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:42
    Spoza kruhov veľmi dobre pálil Pokovič, pred gólmanom Sidorom stečoval puk ešte Brabenec, no jeho projektil napokon popradský brankár zblokoval do bezpečia svojimi betónmi.
     
    39:27
    Popradčania sa odpútali spod zvolenského tlaku, no tentokrát sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa vhadzovanie opäť presúva pred popradskú bránu.
     
    39:02
    Popradčania hrajú už v plnom počte, no zatiaľ sa musia stále brániť. Tentokrát sa po skvelej prihrávke spoza popradskej brány od Muchu dostal k zakončeniu Bortňák, no jeho projektil skončil len v Sidorovej lapačke, ktorá bola vytiahnutá v poslednej chvíli!
     
    38:49
    Napravo od popradskej brány ostal na ľade ležať popradský kapitán a obranca Štefan Fabian, ktorý má podľa všetkého problém s ľavou nohou. Po krátkej chvíli sa však za pomoci svojich spoluhráčov dostal na striedačku.
     
    38:21
    Bortňák sa snažil presadiť dobou strelou z ľavej strany, no jeho projektil napokon skončil len v moci gólmana Sidora, ktorý dokázal puk včas zblokovať do bezpečia.
     
    37:57
    Zvolenčanom sa v tejto presilovej hre naozaj veľmi nedarí. Popradskí obrancovia sú v strehu a bránia sa naozaj veľmi dobre. Puk tentokrát poslal do bezpečia pozorný Štefan Fabian.
     
    37:24
    Juraško dobre pálil z ľavej strany, no jeho projektil skončil len na ochrannej sieti. Následne sa vhadzovanie presúva do neutrálneho stredného pásma.
     
    36:56
    Presilová hra pre Zvolenčanov je tu. Peter Gápa – dve minúty za hákovanie.
     
    36:56
    Zvolenčania sa dostali do skvelej gólovej šance počas avízovaného vylúčenia! Po skvelej prihrávke z pravej strany od Brabenca nekompromisne pálil Podkonický, no jeho delovka napokon skončila len v moci skvele presunutého Sidora!
     
    36:43
    Aj Popradčania si na svoje konto pripísali ďalšiu nepresnosť, keď tentokrát poslali puk cez všetky čiary až na zakázané uvoľnenie. Následne sa bude vhadzovať pred gólmanom Sidorom.
     
    36:21
    Šimko predviedol ďalší skvelý zákrok, keď po tvrdej strele z pravej strany od Štraucha zachytil puk medzi svojimi dobre osadenými betónmi. Následne chcel dorážať ešte aktívny Mlynarovič, no už sa mu to nepodarilo.
     
    35:51
    Spoza ľavého kruhu nekompromisne pálil Bortňák, no jeho tvrdý projektil napokon minul priestor popradskej brány. Gólman Sidor teda tentokrát zasahovať nemusel.
     
    35:25
    Zvolenskí hokejisti majú puk vo svojej moci v strednom pásme, odkiaľ sa snažia ofenzívne presadiť. Popradská defenzíva je však momentálne naozaj veľmi pozorná a nenecháva nič na náhodu.
     
    34:44
    Šimko si opäť musel siahnuť na puk, keď po dobrej strele z pravej strany od Paločka zachytil puk vo svojej lapačke. Následne sa bude vhadzovať v kruhu po jeho ľavej ruke.
     
    34:22
    Zvolenský útočník Daniel Štumpf predviedol zaujímavú variáciu, keď po popradskom bodyčeku hodil hokejku o pleksisklo za popradskou bránou a tá sa mu následne odrazila do jeho rúk.
     
    33:50
    Brabenec sa snažil prejsť s pukom cez stred, no napokon narazil na pozorného Stalsa, ktorý ho od puku svojou hokejkou bez problémov odstavil. Následne sa snažia útočiť Popradčania.
     
    33:20
    Po vyhratom vhadzovaní na ľavom krídle v znení Belluša sa k zakončeniu za ľavým kruhom dostal Jáchym, no jeho delovku gólman Šimko zastavil svojimi betónmi a následne hru prerušil.
     
    32:58
    Zvolenský obranca Ján Mucha sa dostal do súboja s jedným z popradských útočníkov a napokon ostal ležať na ľade. Po krátkom pozviechaní sa v spolupráci svojich spoluhráčov odkorčuľoval na striedačku.
     
    32:53
    Zvolenskí "rytieri" a akuálni majstri Tipsport extraligy sú momentálne len veľmi neistí v rozohrávke. Tentokrát sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Šimkom.
     
    32:13
    Štrauch predviedol skvelý forčeking na ľavom krídle, ktorým získal puk na popradské hokejky. Následne prihrával na Drábeka, no jeho projektil z medzikružia gólman Šimko len s prehľadom zblokoval do bezpečia.
     
    31:50
    Zvolenčania si tentokrát mierne nerozumeli a previnili sa len postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    31:24
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde ho majú v moci hokejisti Zvolena. Tí sa snažia ofenzívne presadiť, no popradský forčeking im robí zjavné problémy.
     
    30:53
    Na druhej strane si skvelý zákrok pripísal aj gólman Sidor, ktorý po nekompromisnej delovke z pravej strany od Podkonického po peknej prihrávke od Štumpfa vytiahol skvelý lapačkový semafór!
     
    30:29
    Tomáš Sýkora predviedol svoje korčuliarske a palicové zručnosti na ľavom krídle, keď sa zbavil dvojice zvolenských obrancov a následne tvrdo zakončoval, no gólman Šimko bol v strehu a puk zblokoval svojou ľavou rukou mimo svojej brány.
     
    29:56
    Brejčák nahodil puk na zadný mantinel z pravej strany, následne sa však k nemu dostali len Zvolenčania, ktorí dlho neváhali a odchádzajú prestriedať hernú formáciu. Rovnako robia aj Popradčania.
     
    29:25
    Po skvelej prihrávke spoza popradskej brány od Bortňáka sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Mančák, no jeho delovka napokon skončila len v moci pozorného Sidora, ktorý zachytil puk medzi svojimi betónmi!
     
    28:56
    Do skvelej gólovej šance na ľavom krídle sa tentokrát dostal Marek Nagy, ktorý bol úplne nebránený, no gólman Šimko skvele vykorčuľoval a puk Nagyovi svojou hokejkou vypichol z hokejky!
     
    28:15
    Oba tímy hrajú už v plnom počte a tentokrát sa do skvelej gólovej šance dostal Takáč, ktorý tvrdo pálil z ľavej strany, následne sa k odrazenému puku mohol dostať Paločko, no puk mu len tesne minul jeho nastavenú čepeľ!
     
    27:31
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa v hre štyroch na štyroch dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelej prihrávke z pravej strany Stalsa sa k puku v medzikruží dostal ADAM LAPŠANSKÝ, ktorý sa zbavil zvolenského obrancu a svojou peknou delovkou umiestnil strelu popod Šimkov ľavý betón. Asistenciu si pripisuje Juris Stals.
     
    27:17
    Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Suchého sa k puku na pravom kruhu dostal Lapšanský, no napokon nepálil z prvej, keďže puk mu preskočil hokejku.
     
    26:44
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil Pichnarčík, no jeho delovku gólman Sidor videl veľmi dobre a puk svojimi betónmi bez problémov zblokoval do bezpečia. Zvolenčania sú však stále v útočnom pásme.
     
    26:29
    Z hranice ľavého kruhu dobre zakončoval Mucha, no jeho projektil napokon letel len za popradskú bránu. Gólman Sidor bol však v strehu a odrazený puk zachytil pod svojou lapačkou.
     
    26:07
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Mlynarovič predviedol pred zvolenskou bránou zbytočné nedovolené bránenie, po ktorom sa bude vhadzovať pred Sidorovou bránou.
     
    25:56
    Sýkora to na Šimka skúšal aj tentokrát, keď dobre vystrelil, no trafil len zadný mantinel za zvolenskou bránou. Gólman Šimko bol v šak v strehu a odrazený puk zachytil pod svojou lapačkou.
     
    25:26
    Z pravej strany tentokrát dobre pálil Brejčák, no aj jeho strelu gólman Šimko videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej výstroji. Vhadzovanie sa presúva do kruhu naľavo od zvolenskej brány.
     
    25:22
    Sýkora veľmi dobre pálil z ľavej strany, no ani tentokrát sa gólman Šimko nenechal z jeho hokejky prekonať a puk zachytil vo svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravej ruke.
     
    24:48
    Popradčania hrajú už v plnom počte a začína ich ďalšia dlhá presilová hra. Momentálne majú puk na svojich hokejkách a snažia sa rýchlo zaútočiť, no Zvolenčanom sa darí úspešne brániť.
     
    24:13
    Zvolenčania hrajú už vo štvorici a momentálne dokázali aj zaútočiť. Po dobrej strele z ľavej strany od Bortňáka však gólman Sidor puk skvele zachytil a následne ho stihol aj bez problémov rozohrať.
     
    23:49
    Sýkora tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa zvolenskej brány a gólman Šimko teda v tejto chvíli zasahovať nemusel.
     
    23:33
    Na popradskom ľade opäť vidíme technických pracovníkov, ktorí majú prácu za bránou gólmana Sidora, kde opäť musia z ľadu čistiť krvavé stopy.
     
    23:33
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve plus dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou na Kuraliho odchádza sadnúť Ľubor Zuzin.
     
    22:56
    Lapšanský sa dostal k puku na pravej strane po dobrej prihrávke od Stalsa, následne chcel prihrávať na Sýkoru, no to sa mu už nepodarilo. Poprad prestriedal hernú štvoricu.
     
    22:18
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Daniel Brejčák, ktorý v obrannom pásme tvrdo fauloval Juríka.
     
    21:52
    Hostia veľmi dobre forčekujú aj vo štvorici a nedávajú svojim súperom veľa priestoru na útočnú kombináciu. Momentálne sú pri puku Popradčania, no len vo vlastnej obrannej tretine.
     
    21:21
    Zvolenčania sa počas svojho oslabenia zatiaľ veľmi dobre bránia. Tentokrát sa k puku v strednom pásme dostal Škvaridlo, ktorý ho vyhodil až k bráne gólmana Sidora.
     
    20:52
    Sýkora sa dostal k puku na pravom krídle, následne dobrou prihrávkou hľadal Lapšanského, no ten bol na tento puk len prikrátky a napokon nedokázal zakončovať.
     
    20:06
    V úvode druhej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní v strednom pásme dostali hokejisti Zvolena, ktorí hrajú v oslabení a po krátkej chvíli puk bez problémov vyhodili do bezpečia cez všetky čiary.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá dvadsaťminútovka tohto zápasu priniesla veľmi zaujímavý priebeh hry na oboch stranách, v ktorom sa však vyznamenali najmä popradské útoky a gólman Marek Šimko, ktorý dokázal zlikvidovať niekoľko naozaj skvelých šancí na strane domáceho Popradu. Veľký zlom v prvej tretine prišiel počas 19. minúty, keď po nekompromisnom napadnutí na Mareka Nagya odišiel do šatní Zvolenčan Peter Zuzin. Hneď o 11 sekúnd po tomto vylúčení dokázal skórovať Matúš Paločko, ktorý stečoval Kuraliho strelu priam ideálne.

    Podarí sa hokejistom hosťujúceho Zvolena zabrať naplno a pripísať si tak na svoje konto aspoň vyrovnanie?
    Druhá tretina začína približne o 17:47 presilovou hrou Popradu v trvaní ešte 3 minúty a 44 sekúnd.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:55
    Domáci majú puk vo svojej moci pred zvolenskou bránou, no vyzerá to tak, že v prvej tretine sa už nič vážne nestane. Popradčania už len takticky vyčkávajú.
     
    19:12
    Popradskí hokejisti sú opäť usadení v útočnom pásme, kde si puk veľmi dobre prihrávajú. Po dobrej strele od Lapšanského z pravej strany však puk skončil len na zadnom mantineli.
     
    18:55
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa v úvode päťminútovej presilovej hry po vylúčení Petra Zuzina dostávajú do vedenia už po 11 sekundách! Po vyhratom vhadzovaní od Mlynaroviča sa k puku na ľavom krídle dostal Kurali, ktorý tvrdo pálil a pred gólmanom Šimkom puk ešte nechytateľne stečoval MATÚŠ PALOČKO! Asistencie si pripisujú hráči Mário Kurali a Samuel Mlynarovič.
     
    18:44
    Na ľade vidíme technických pracovníkov, ktorí dávajú z ľadu preč krvavé stopy po ostrom náraze na Mareka Nagya. Následne sa bude vhadzovať napravo od zvolenskej brány.
     
    18:44
    Po ostrej konfrontácii hlavného rozhodcu Milana Nováka so zvolenským trénerom Júliusom Šuplerom sa bude vylučovať! Zvolenský útočník Peter Zuzin obdržal trest päť minút plus do konca zápasu za napadnutie!
     
    18:44
    Popradský útočník Marek Nagy ostal ležať na ľade napravo od zvolenskej brány po nekompromisnom zložení k ľadu v znení hosťujúceho Petra Zuzina, ktorý ho pravdepodobne trafil lakťom do hlavy. Napokon sa však spomínaný popradský útočník pozviechal.
     
    18:16
    Popradčania sú pri puku a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí. Puk má na svojej hokejke len pozorný Kurali, ktorý sa snaží útočiť.
     
    17:51
    Daniel Brejčák predviedol skvelú defenzívnu činnosť za popradskou bránou, keď sa rýchlo dokázal zbaviť dvoch forčekujúcich Zvolenčanov a následne rozohral puk na svojich útočníkov.
     
    17:27
    Stals si nakorčuľoval z pravej strany do medzikružia, následne dobre zakončoval, no tesne minul zvolenskú bránu. Následne sa spoza nej snažil zakončovať Sýkora, no zvolenský brankár zachytil puk vo svojej lapačke.
     
    16:49
    Z hranice pravého kruhu nekompromisne zakončoval Škvaridlo, no jeho tvrdá strela bola napokon hokejkou jedného z popradských hráčov zblokovaná mimo popradskej brány. Sidor teda zasahovať nemusel.
     
    16:28
    Pokovič potiahol puk do stredného pásma a následne ho nahodil na zadný mantinel, no previnil sa len zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať naľavo od brány gólmana Šimka.
     
    15:59
    Peter Zuzin potiahol puk po ľavom krídle do útočného pásma, kde ho však azstavil pozorný Gaborčík. Následne sú domáci hokejisti pri puku a snažia sa rýchlo zaútočiť.
     
    15:25
    Popradčania majú puk na svojich hokejkách vo vlastnej obrannej tretine. V týchto chvíľach si ho veľmi dobre prihrávajú a snažia sa prejsť cez Zvolenčanmi dobre bránené stredné pásmo.
     
    14:48
    Lapšanský sa snažil potiahnuť puk po ľavom krídle do útočného pásma, no pozorný Čanky ho síce na hranici faulu, ale napokon bez problémov odstavil. Zvolenčania sa teda opäť snažia útočiť.
     
    14:10
    K puku sa na útočnej modrej čiare dostal Bortňák, ktorý tvrdo zakončoval, no gólman Sidor bol v strehu a puk zachytil vo svojej lapačke. Následne ho stihol aj rýchlo rozohrať.
     
    13:33
    Sýkora potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, následne dobrou prihrávkou našiel Paukovčeka, no ten z ľavej strany svojou strelou nedokázal nájsť recept na pozorného gólmana Šimka, ktorý sa stihol presunúť aj tentokrát.
     
    12:52
    Drábek nahodil puk na zadný mantinel z pravej strany, následne však už nedokázal dokorčuľovať puk. Po chvíli sa ho zmocnili Zvolenčania, ktorí sa snažia takticky zaútočiť.
     
    12:18
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde ho majú v moci hráči domáceho Popradu. Tí sa snažia rýchlo zaútočiť, no zvolenský forčeking je jasne proti, teda aspoň zatiaľ.
     
    11:50
    Po fantasticky načasovanej prihrávke z ľavej strany od Paločka sa k puku na pravom krídle dostal Nagy, ktorý nekompromisne pálil, no len veľmi tesne minul priestor zvolenskej brány.
     
    11:24
    Po peknej prihrávke spoza zvolenskej brány sa k zakončeniu pred gólmanom Šimkom dostal Takáč, no jeho projektil napokon neprešiel cez dobre osadené betóny gólmana Šimka.
     
    10:59
    Lapšanský hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany svojho spoluhráča Sýkoru, no túto akciu im prekazil Pokovič, ktorý puk zachytil a následne ho vyslal do neutrálneho stredného pásma.
     
    10:22
    Bortňák preveril gólmana Sidora dobrou strelou z hranice ľavého kruhu, no jeho projektil napokon skončil len na betónoch popradského gólmana. Následne sa snažia zaútočiť domáci Popradčania.
     
    09:49
    Belluš nahadzoval puk na zadný mantinel od modrej čiary, tam sa k nemu dostal aktívny Gápa, no napokon narazil na Hraška, ktorý ho od puku svojim telom s prehľadom odstavil.
     
    09:22
    Kurali napriahol svoju hokejku ešte v strednom pásme, no jeho ďaleký projektil napokon skončil len na ochrannej sieti. Vhadzovanie puku sa teda opäť presúva do stredného pásma.
     
    08:33
    Z pravej strany tentokrát sympaticky zakončoval Štrauch, no jeho projektil skončil len medzi betónmi gólmana Šimka. Následne z rýchleho zvolenského útoku pálil na ľavom krídle Brabenec, no len mimo popradskej brány.
     
    08:10
    Zvolenský brankár Šimko aj tentokrát potvrdil, že je vo skvelej gólmanskej forme. Najskôr si poradil so strelou od Paločka z pravej strany, následne zneškodnil Gaborčíkovu strelu z ľavého krídla a Takáčovi už do tretice nedovolil dorážať.
     
    07:36
    Po vyhratom buly v útočnom pásme v znení Paločka sa k zakončeniu za pravým kruhom dostal Fabian, no jeho delovku gólman Šimko zhliadol veľmi dobre a puk svojimi betónmi zblokoval do bezpečia.
     
    07:13
    Po ďalšej parádnej prihrávke z pravej strany od Sýkoru sa do peknej gólovej šance dostal Stals, no ani ten si nedokázal poradiť s gólmanom Šimkom, ktorý tentokrát vytiahol puk svojim ľavým betónom z bránkovej čiary!
     
    06:44
    Gólman Šimko si na svoje konto pripísal ďalší fantastický zákrok, keď po parádnej prihrávke z ľavej strany od Stalsa z centrálnej časti zakončoval Lapšanský, ktorý svojim krásnym švihom napokon nedokázal prekonať Šimkove betóny.
     
    05:53
    Zvolenčania pridávajú na ofenzívnej aktivite a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedaré. Tentokrát Peter Zuzin puk len takticky nahodil na zadný mantinel.
     
    05:25
    Na druhej strane si dobrý zákrok pripísal gólman Sidor, ktorý zachytil puk po dobrej strele z ľavej strany od Ľubora Zuzina. Následne sa bude vhadzovať v kruhu po jeho pravej ruke.
     
    04:45
    Popradčania sa dostali do ďalšej fantastickej gólovej šance, keď po dobrej prihrávke z pravej strany od Mlynaroviča z ľavého krídla nebezpečne pálil Štrauch, no jeho projektil trafil len Šimkove dobre osadené betóny!
     
    03:59
    Po skvelej prihrávke od Paločka z pravej strany sa k puku v medzikruží dostal Kurali, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovku napokon gólman Šimko videl veľmi dobre a puk svojou výstrojou zblokoval do bezpečia.
     
    03:15
    Adam Lapšanský sa mohol dostať do skvelej gólovej šance, keď naňho pretlačil puk Sýkora, no spomínaný popradský útočník sa napokon nedokázal pretlačiť s pukom cez Pichnarčíkovu hokejku.
     
    02:56
    Z hranice ľavého kruhu tentokrát napriahol svoju hokejku Kamil Brabenec, no jeho tvrdá strela bola jedným z popradských obrancov zblokovaná len na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude pred gólmanom Sidorom.
     
    02:21
    Paukovček nahodil puk na zadný mantinel, no tam ho dokorčuľoval len pozorný Pokovič, ktorý upokojuje tempo hry držaním puku za zvolenskou bránou. Uvidíme, čo sa mu tentokrát podarí vymyslieť.
     
    01:55
    Mlynarovič potiahol puk po pravom krídle do útočného pásma, no následne narazil na pozorného Fekiača, ktorý ho od puku odstavil. Po krátkej chvíli sa opäť snažia útočiť pozorní Zvolenčania.
     
    01:14
    Hraško sa dostal k puku v strednom pásme, následne chcel dopredu vysunúť Juríka, no nepodarilo sa mu to. Jurík stečoval puk, no tento jemný projektil gólman Sidor videl dobre a puk zachytil pod svojou lapačkou.
     
    00:37
    Po peknej prienikovej prihrávke od Suchého sa k puku na pravom krídle dostal Sýkora, ktorý sa snažil prihrávať pred zvolenskú bránu na sTalsa, no tam jeho projektil zblokoval pozorný Peter Hraško, ktorý zakladá ďalší zvolenský útok.
     
    00:08
    V úvode prvej tretiny sa na vhadzovanie v strednom pásme proti sebe postavila dvojica Stals – Brabenec. Z týchto dvoch korčuliarov bol úspešnejší ten popradský, ktorý puk po chvíli zaviezol do útočného pásma.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Popradskí "kamzíci" budú v dnešnom zápase hrať v klasických modrých dresoch pod taktovkou trénera Milana Jančušku.

    Hokejisti Zvolena budú hrať v dresoch bielych a koučovať ich bude dobre známy tréner Július Šupler.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Fabian ("C"), Kurali, Makovský, Gaborčík, Jáchym – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, M. Nagy – Drábek, Mlynarovič, Štrauch – Gápa, Paukovček, Belluš.

    HKm Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Pokovič, Juraško ("C"), Hraško, Pichnarčík, Mucha, Ťavoda, Pospíšil, Štumpf – Podkonický, Brabenec ("A"), P. Zuzin – Škvaridlo, Jurík ("A"), Ľ. Zuzin – Síkela, Bortňák, Mančák – Čanky, Fekiač, Ďaloga

    Rozhodca: Milan Novák – Rastislav Gajan, Lukáš Kacej.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už 35. kole najvyššej hokejovej súťaže na Slovensku – Tipsport extraliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z popradského zimného štadióna, kde proti sebe od 17:00 nastúpia hráči domáceho HK Poprad a hosťujúceho tímu HKm Zvolen.

    Popradskí "kamzíci" sa po 36 odohraných zápasoch nachádzajú na priebežnej štvrtej priečke so ziskom 56 bodov a gólovým skóre 112:105 za 19 výhier a 17 prehier. Pred Popradom momentálne na tretej priečke sídli Banská Bystrica s náskokom piatich bodov a za Popradom na piatej priečke sídli Zvolen s jednobodovou stratou.
    Aktuálna zápasová bilancia popradských hokejistov, výhra (2:1 po samostatných nájazdoch vonku proti Martinu) – výhra (6:5 po predĺžení doma proti Banskej Bystrici) – prehra (4:7 vonku proti Dukle Trenčín) – prehra (3:5 doma proti piešťanským "havranom") – výhra (4:2 vonku proti tímu HK 36 Skalica), jasne hovorí o tom, že hokejistom spod Tatier sa v poslednej dobe darí veľmi dobre, no ich herným výkonom chýba štipka stability.

    Zvolenskí "rytieri" sa po 36 odohraných zápasoch nachádzajú na piatej priečke so ziskom 55 bodov a gólovým skóre 99:90. Pred Zvolenom práve na švrtej priečke sídli dnes už spomínaný Poprad s jednobodovým náskokom a za Zvolenom na šiestej priečke Piešťany s rovnakým počtom bodov, no o niečo horším gólovým skóre.
    Aktuálna zápasová bilancia zvolenských hokejistov, výhra (5:1 vonku proti tímu HK Orange SR 20) – prehra (2:3 po samostatných nájazdoch doma proti Dukle Trenčín) – výhra (2:1 po predĺžení vonku proti piešťanským "havranom") – výhra (5:4 doma proti tímu HK 36 Skalica) – výhra (4:3 po predĺžení vonku proti žilinským "vlkom"), jasne hovorí o tom, že Zvolenčania predvádzajú v poslednej dobe veľmi dobré výkony a šplhajú sa v tabuľke vyššie a vyššie.

    Popradčania a Zvolenčania si v tejto sezóne zmerali sily už trikrát. Každý z týchto zápasov bol viac než vyrovnaný, keď najskôr Zvolenčania vyhrali na domácom ľade tesne 3:2, následne si však Popradčania so svojimi súpermi na domácom ľade poradili výsledkom 4:3 po samostatných nájazdoch. Do tretice vyhrali Zvolenčania, ktorí v domácom prostredí uhrali výsledok 3:2 po samostatných nájazdoch.

    V tomto zápase sú mierne favorizovaní domáci popradskí hokejisti, ktorí majú lepšie tabuľkové postavenie a k ich dobru prispieva aj domáce prostredie. Bookmakeri stávkových kancelárií sú rovnakého názoru, keďže na výhru domáceho Popradu vypísali kurz 2,15, zatiaľ čo výhra Zvolenčanov je ohodnotená kurzom o niečo vyšším - 2,50. Na nerozhodnú remízu je vypísaný kurz 4,10.

    Podarí sa popradským hokejistom v súboji o štvrtú priečku v tabuľke zabrať naplno a svoje postavenie si udržať alebo práve Zvolenčania predbehnú svojich súperov a usadia sa na štvrtom mieste?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Branky a nahrávky: 19. Paločko (Kurali, Mlynarovič), 28. Lapšanský (Stals), 44. Stals (Sýkora) – 44. Ľ. Zuzin, 47. Hraško (Juraško, Brabenec)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – D. Brejčák, Suchý ("A"), Fabian ("C"), Kurali, Makovský, Gaborčík, Jáchym – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, M. Nagy – Drábek, Mlynarovič, Štrauch – Gápa, Paukovček, Belluš.
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Pokovič, Juraško ("C"), Hraško, Pichnarčík, Mucha, Ťavoda, Pospíšil, Štumpf – Podkonický, Brabenec ("A"), P. Zuzin – Škvaridlo, Jurík ("A"), Ľ. Zuzin – Síkela, Bortňák, Mančák – Čanky, Fekiač, Ďaloga

    Rozhodčí: Milan Novák – Rastislav Gajan, Lukáš Kacej

    Diváci: 1748
    bahis siteleri