Washington – Carolina 3:4 (po pr.) | Boston – Nashville 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.)
Ottawa – Winnipeg 4:3 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 5:0 (kon.) | Minnesota – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – Montreal 4:6 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:1 (kon.) | Arizona – Columbus 0:2 (kon.)
San Jose – Edmonton 5:1 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
3:4 (0:1, 3:2, 0:0 - 0:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 03.01.2014, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté rozhodují v prodloužení a vyhrávají zápas. Washington nevyužil dobrou útočnou akci, z ní pak plynulo přečíslení Caroliny tří proti dvěma. Poslední vracející se obránce Caps Green nedokázal zabránit přihrávce na volného JEFFA SKINNERA před branku. Útočník hostů trefuje z první za přesouvajícího se Grubauera a kompletuje tak hat-trick. Výborný počin v dnešním zápase pro mladého forvarda Hurricanes. Asistence: Ryan Murphy, Manny Malhotra.
     
    24:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je tedy přestřelka. Murphyho tvrdou ránu příklepem dokázal Grubauer vyrazit jen před sebe. Na mezikruží si puk ale dojel JEFF SKINNER a nechytatelnou ranou tahem trefuje levý horní roh domácí branky. Útočník Hurricanes se dnes trefuje podruhé. Asistence: Ryan Murphy, Eric Staal.
     
    23:54
    Washington právě vstřelil branku!
    Kanonáda Capitals nebere konce! Smolně neproměněné trestné střílení Ovečkinem domácímu týmu nyní vynahrazuje štěstí STEVENA OLEKSYHO při šťastném nastřelení puku z levé strany. Chudobin nedokázal na relativně snadný kotouč včas zareagovat a po nepřesném zásahu lapačkou končí puk v brance. Asistence: Jay Beagle.
     
    23:02
    Washington právě vstřelil branku!
    A je opět srovnáno! Úvodní minuty druhé třetiny nabízí gólové hody. Johansson našel zpoza branky Bäckströma, který vystřelil z mezikruží. Chudobin puk vyrazil, k puku se ale dostal připravený TROY BROUWER, který trefil odkrytou branku! Asistence: Nicklas Bäckström, Marcus Johansson.
     
    21:44
    Carolina právě vstřelila branku!
    Že by přestřelka? Hurricanes odpovídají na brzký gól Washingtonu nejlepším možným způsobem. MANNY MALHOTRA ujel po pravém křídle a nechytatelnou ranou tahem trefil levý horní roh branky. Pro útočníka hostů je to 111. branka v NHL. Asistence: Drayson Bowman, Tuomo Ruutu.
     
    20:49
    Washington právě vstřelil branku!
    Protrhl! Kapitán Washingtonu prolomil své trápení a po čtyřech zápasech si připisuje kanadský bod. ALEXANDER OVEČKIN vystřelil tahem přes obránce a trefil přesně k tyči, Chudobin na puk nedosáhl. Asistence: Karl Alzner, Marcus Johansson.
     
    14:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina využívá dvojnásobnou přesilovou hru a jde do vedení. JEFF SKINNER využil toho, že hrál Bäckström bez hole, a střelou z pravého kruhu trefil pod břevno. Přesouvající se Grubauer měl jen malou šanci. Asistence: Alexander Sjomin, Eric Staal.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 21. Ovečkin (Alzner, Johansson), 24. Brouwer (Bäckström, Johansson), 24. Oleksy (Beagle) – 15. Skinner (Sjomin, Staal E.), 22. Malhotra (Bowman, Ruutu), 25. Skinner (Murphy, Staal E.), 62. Skinner (Murphy, Malhotra)


    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) Carlson, Alzner, Green, Orlov, Oleksy, Erskine – Brouwer, Bäckström, Johansson – Ovečkin (C), Grabovskij, Fehr – Ward, Erat, Chimera – Wilson, Beagle, Laich.
    Carolina Hurricanes: Chudobin (Peters) – Sekera, Faulk, Bellemore, Hainsey, Murphy, Liles – Sjomin, Staal E. (C), Skinner – Dwyer, Staal J., Gerbe – Ruutu, Boychuk, Bowman – Dvořák, Sutter, Malhotra.

    Rozhodčí: Skillitier, Meier – Murphy, Sericolo

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri