Washington – Carolina 3:4 (po pr.) | Boston – Nashville 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.)
Ottawa – Winnipeg 4:3 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 5:0 (kon.) | Minnesota – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – Montreal 4:6 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:1 (kon.) | Arizona – Columbus 0:2 (kon.)
San Jose – Edmonton 5:1 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:3 (2:1, 0:1, 2:1)
Winnipeg Jets
Pátek 03.01.2014, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Sotva se Conacher a Trouba vrátili na led z trestné lavice, tak se podařilo hostům snížit. Byfuglien zavezl kotouč do pásma podél pravého mantinelu a poté adresoval přesnou přihrávku na vzdálenější tyč najíždějícímu OLLIMU JOKINENOVI, který si věděl rady a překonal přesouvajícího se Andersona. Asistence: Dustin Byfuglien a Tobias Enström.
     
    51:29
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Obrovskou chybu udělal obránce hostí Ellerby, který se před vlastní brankou nechal obrat o kotouč Turrisem. Ten následně nahrál CLARKOVI MACARTHUROVI, jenž si přehodil puk na forhend a zvedl ho mimo dosah gólmana Winnipegu – 4:2. Asistence: Kyle Turris.
     
    46:42
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens jdou do vedení 3:2! Po vyhraném buly se opřel do puku Marc Methot, jeho bombu ještě tečoval ZACH SMITH a Montoya neměl šanci reagovat. Asistence: Marc Methot.
     
    21:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Smolnou chvíli si teď vybral domácí gólman Anderson! Až před brankoviště se s pukem natlačil Trouba, ovšem jeho nájezdu Anderson ještě odolal. Odražený kotouč však z nulového úhlu napálil směrem na branku EVANDER KANE a klečící domácí gólman si ho sám srazil za brankovou čáru! Asistence: Jacob Trouba a Michael Frolík.
     
    19:13
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí střílí gól do šatny a opět vedou! Zibanejadovu střelu z pravé strany Montoya vykopl jen k MILANU MICHÁLKOVI, který se zblízka nemýlil. Asistence: Mika Zibanejad a Cory Conacher.
     
    15:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Od modré čáry nahazoval DUSTIN BYFUGLIEN. Před Andersonem stál Tangradi, kterého se snažil odtlačit Corvo a právě od této dvojice se puk odrazil za záda domácího gólmana. Gól je zatím připsán Byfuglienovi, takže kotouč zřejmě tečoval jen Corvo. Asistence: Anthony Peluso a James Wright.
     
    13:34
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Corvo dostal z modré čáry puk před branku, kde ho Conacher posunul na MIKU ZIBANEJADA a ten dorážel do odkryté klece. Asistence: Cory Conacher a Joe Corvo.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. Zibanejad (Conacher, Corvo), 20. Michálek (Zibanejad, Conacher), 47. Smith (Methot), 52. MacArthur (Turris) – 16. Byfuglien (Peluso, Wright), 22. Kane (Trouba, Frolík), 55. Jokinen (Byfuglien, Enström)


    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Karlsson, Cowen, Methot, Ceci, Corvo, Phillips – Ryan, Turris, MacArthur – Michálek, Zibanejad, Conacher – Condra, Smith, Greening – Stone, Pageau, Kassian. Trenér: Paul MacLean
    Winnipeg Jets: Montoya (Pavelec) – Ellerby, Byfuglien, Enström, Trouba, Bogosian, Stuart – Wheeler, Little, Ladd – Frolík, Scheifele, Kane – Setoguchi, Jokinen, Thorburn – Peluso, Wright, Tangradi. Trenér: Claude Noel

    Rozhodčí: Joannette, McCauley – Barton, Pancich

    Diváci: 18691
    bahis siteleri