Vladivostok – Petrohrad 5:4 (1:0 po s.n.) | Chabarovsk – Jaroslavl 2:1 (kon.) | Novokuzněck – Mytišči 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Lev 2:3 (0:1 po s.n.) | Magnitogorsk – HC Slovan 6:2 (kon.)
Ufa – Riga 4:3 (po pr.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Jekatěrinburg 4:3 (2:1 po s.n.)
Viťaz – Barys 1:2 (0:2 po s.n.) | Kazaň – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 6:4 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pátek 03.01.2014, 14:30 • TatNeft Arena, Kazaň (kapacita 8800 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:08
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí si berou zpátky své dvoubrankové vedení! Burmistrov nejdříve nabil na střelu do mezikruží Stapletonovi, střelu amerického útočníka Birjukov ještě dokázal vyrazit, na dorážku ALEXANDERA BURMISTROVA byl už ale krátký! Asistence: Tim Stapleton a Michajl Varnakov.
     
    49:49
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Jako bych to neříkal, hosté se opět vrací do hry! Velmi podobný gól jako před malou chvíli dal na druhé straně Svitov. NIKITA GUSEV zkusil štěstí střelou na přední tyč a Barulinovi puk proskotačil pod rukou až za brankovou čáru! Asistence: Alexej Kručinin.
     
    47:03
    Kazaň vstřelila branku!
    Ačkoliv Michajl Birjukov chytá dnešní utkání ve velkém stylu, tuto situaci si za rámeček rozhodně nedá. ALEXANDER SVITOV nabruslil s pukem do útočného pásma, z vrcholu levého kruhu napřáhl ke svižné střele a překvapil Birjukova na přední tyči! Asistence: Grigorij Panin a Dmitrij Obuchov.
     
    37:17
    Kazaň vstřelila branku!
    A nakonec je z toho branka! Lukojanov přenechal kotouč za brankou KIRILLU PETROVOVI, který se snažil najít svého spoluhráče před brankou, puk si ale za Birjukova záda srazil obránce Jugry Michajl Tjuljapkin! Asistence: Arťom Lukojanov.
     
    22:50
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Po velmi dlouhém oslabení hosté udeřili! Situaci 3 na 2 vyřešil Chlyncev přihrávkou pod sebe na sjíždějícího ARŤOMA BULJANSKÉHO, který tváří tvář Barulinovi uspěl svižnou střelou! Asistence: Ivan Chlyncev.
     
    20:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Pokračující početní výhoda už ale přeci jen přinesla domácím kýžený vedoucí gól! Po další ráně Nikulina od modré čáry se k dorážce dostal KIRILL PETROV, který zblízka pověsil kotouč přesně pod břevno! Asistence: Ilja Nikulin a Konstantin Kornějev.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 21. Petrov (Nikulin, Kornějev), 38. Petrov (Lukojanov), 48. Svitov (Panin, Obuchov), 52. Burmistrov (Stapleton, Varnakov) – 23. Buljanskij (Chlyncev), 50. Gusev (Kručinin)


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Heshka, Medvěděv, Zacharčuk, Panin – Lukojanov, Těreščenko, Petrov – Stapleton, Varnakov, Burmistrov – Svitov, Pesonen, Obuchov – Bodrov, Golubev, Tkačjov – Svečnikov, Fajzullin
    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Kuzněcov) – Melart, Starosta, Sokolov, Chvostov, Tjuljapkin, Djakov, Šefer, Šviděnko – Dixon, Smoleňák, Knjazev – Chlyncev, Buljanskij, Žukov – Jakubov, Kručinin, Gusev – Plotnikov, Sitnikov, Jacenko

    Rozhodčí: Naumov, Nalivajko – Goljak, Dědulja
    bahis siteleri