Litvínov – Florbal Ústí 6:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Česká Lípa 8:4 (kon.) | FBC Start98 – Pelhřimov 4:2 (kon.)
Hattrick Brno – Paskov 9:0 (kon.)
konec
FBŠ Hummel Hattrick Brno
9:0 (3:0, 4:0, 2:0)
Paskov Saurians
Neděle 05.01.2014, 18:00 • Tatran Bohunice - nová hala • 1. liga mužů
     
    59:16
    Macálka nebyl daleko od vstřelení branky, jeho střela ale jde těsně vedle!
     
    56:02
    Kotula předvedl další dva výborné zákroky proti paskovským Saurians. Dvě stoprocentní gólovky ale končí právě na maskovaném muži Hattricku.
     
    54:26
    Před brankou Hattricku bylo rušno! Kotula skvěle vyrazil střelu Paskova a o míček před brankou stále byl velký zájem. Jeden hráč Hattricku a Paskova se snažili vydolovat míček z chumlu, nakonec to vyřešil Kotula, který vyhodil míček ze své poloviny.
     
    53:30
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Pohledná brněnská akce a je to 9:0 pro domácí. Útok Hattrick postupoval na branku, u míčku byl Lukáš Macálka a ten poslal přesnou křižnou přihrávku na FILIPA HRABALA, který se trefil do protipohybu gólmana. Asistence: Lukáš Macálka.
     
    51:15
    Kotula vytáhl skvělý zákrok proti unikajícímu útočníkovi hostů.
     
    49:57
    Miroslav Klega (Paskov) je vyloučen na 2 minuty za bránění ve hře. Povede se domácím zužitkovat přesilovku?
     
    47:56
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Hráč Hattricku uzavírá hattrick. Brněnský průnik byl úspěšný. David Hauser našel úplně volného MATRINA HOUŠTĚ, který překonává hostujícího brankáře dnes již potřetí. Asistence: David Hauser.
     
    39:43
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a v brance Paskova se opět objevil míček. Lukáš Macálka přihrál ZDĚNKU HABROVI, který dalekonosnou ránou poslal Hattrick již do vedení o sedm branek. Asistence: Lukáš Macálka.
     
    38:45
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Volný úder Brna byl dobře vymyšlen a míček dnes končí jíž pošesté v síti Paskova. Petr Ondráček místo střely z volného úderu nahrál JAKUBU MARKOVI, který vyslal na Mikesku střelu. Paskovský brankář střelu ideálně nepokryl a míček se octl v brance. Asistence: Petr Ondráček.
     
    33:01
    Hráč Hattricku ve velké šanci, když postupoval sám na Mikesku, trefuje jen boční síťku.
     
    30:13
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Brno využilo zaváhání hostů. Mikeska sice chytil brněnskou střelu, ale špatně vyhodil a míček vybojoval Jan Kolajta, ten míček hodil JANU HLAVÁČKOVI a ten dopravil míček za záda brankáře. Asistence: Jan Kolajta.
     
    26:23
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Hráči Hattricku přidávají další branku. Filip Hrabal vybojoval na útočné polovině míček. Při zmatcích v obraně Paskova zkusil Hrabal nahrát míček k RADKU FELKLOVI, byl to správný krok, díky kterému Brno vede 4:0. Asistence: Filip Hrabal.
     
    14:50
    Radek Felkl (Hattrick) je vyloučen na 2 minuty za bránění ve hře.
     
    09:01
    Další šance Hattricku! Hráč vypálil na Mikesku a míček mu propadl, naštěstí pro hosty se ale odkutálel vedle branky.
     
    08:22
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují již na tříbrankový náskok. Na začátku všeho byla bezchybná rozehrávka zpoza Kotulovy branky. Hráči se rychle přesunuli dopředu a k míčku se dostal ZDENĚK HABR, ten nedal gólmanovi žádnou šanci. Asistence: Lukáš Macálka.
     
    06:57
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Brňané navyšují své vedení. Šlo o téměř identickou situaci jak při prvním gólu. David Hauser pronikl do prostoru před brankou, nalákal brankáře k sobě a bleskově nahrál na MARTINA HOUŠTĚ, který přidal svůj dnešní druhý gól. Asistence: David Hauser.
     
    01:55
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Domácí hráči otevírají gólový účet zápasu. Filip Hrabal podél mantinelu pronikl až na polovinu hostů a nahrál před branku na volného MARTINA HOUŠTĚ, který trefuje odkrytou klec. Asistence: Filip Hrabal.

    Tadeáš Mima


    Pro tým Paskov Saurians hledáme komentátora s vlastním počítačem. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 2. Houšť (Hrabal), 7. Houšť (Hauser), 9. Habr (Macálka), 27. Felkl (Hrabal), 31. Hlaváček (Kolajta), 39. Marek (Ondráček), 40. Habr (Macálka), 48. Houšť (Hauser), 54. Hrabal (Macálka)


    FBŠ Hummel Hattrick Brno: Kotula (Chrást) – Vojtíšek, Marek – Hauser, Houšť, Flek, Macálka, Hlaváček, Ondráček, Felkl, Veselý, Habr, Eichner, Kubala, Hrabal, Kolajta
    Paskov Saurians: Mikeska – Klega, Bonczek, Růžička, Chalupa, Kurečka, Kalous, Böhm, Louda, Parma, Šrámek, Kozlík

    Rozhodčí: Kamil Sojka a Tomáš Sojka

    Diváci: 54
    bahis siteleri