Philadelphia – Montreal 3:1 (kon.) | Chicago – NY Rangers 2:3 (kon.) | Colorado – Ottawa 4:3 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 09.01.2014, 01:30 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal žije. Ve vlastním oslabení překonává Masona budoucí kapitán české reprezentace pro ZOH TOMÁŠ PLEKANEC, který proměnil přihrávku na mezikruží v pohotovou střelu do protipohybu brankáře Flyers k levé tyči. Český centr si tak připsal svou 14. branku v sezoně. Asistence: Brian Gionta.
     
    28:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je nepříjemné pro Montreal. Philadelphia ubránila už třetí oslabení a teď se prosazuje. Pohotovou bekhendovou dorážkou z předbrankového prostoru se střelou do pravého horního rohu branky prosazuje MICHAEL RAFFL, rakouský reprezentant pro ZOH v Soči. Asistence: Andrej Meszároš, Brayden Schenn.
     
    14:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí tým navyšuje vedení, Michel Therrien, trenér hostů, jen nevěřícně kroutí hlavou, co že se to stalo v obraně Habs. Po rychlé akci Flyers se díky povedené teči trefil mezi Budajovy betony ZAC RINALDO! Asistence: Luke Schenn, Andrej Meszároš.
     
    06:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jako první se radují Flyers. Střelu od modré Budaj jen vyrazil, o dorážku do odkryté branky se postaral pohotový SEAN COUTURIER! Asistence: Steve Downie, Andrej Meszároš.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 7. Couturier (Downie, Meszároš), 15. Rinaldo (Schenn L., Meszároš), 29. Raffl (Meszároš, Schenn B.) – 38. Plekanec (Gionta)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Coburn, Timonen, Grossman, Streit, Meszároš, Schenn – Voráček, Giroux (C), Raffl – Simmonds, Schenn B., Hartnell – Lecavalier, Couturier, Downie – Hall, VandeVelde, Rinaldo.
    Montreal Canadiens: Budaj (Price) – Subban, Gorges, Jemelin, Markov, Diaz, Murray – Gionta (C), Plekanec, Briere – Gallagher, Desharnais, Pacioretty – Bourque, Eller, Bournival – Parros, Moen, Bouillon.

    Rozhodčí: Lee, Leggo – Cormier, Driscoll

    Diváci: 19 519
    bahis siteleri