Chabarovsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Vladivostok – Atlant 2:3 (kon.) | Novokuzněck – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Novosibirsk – Petrohrad 4:0 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 2:5 (kon.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 3:1 (kon.)
Ufa – HC Slovan 4:2 (kon.) | Nižněkamsk – Lev 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Barys 7:2 (kon.)
Viťaz – Jekatěrinburg 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Chanty-Mansijsk 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Amur Chabarovsk
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 09.01.2014, 09:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hostům se povedlo vybojovat puk ve středním pásmu a zpoza útočné modré čáry jej do opuštěné domácí klece poslal ANATOLIJ NIKONCEV! Asistence: Petr Čáslava.
     
    41:09
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A domácí velkou šanci v podobě dvojnásobné početní výhody využívají, DMITRIJ BYKOV dostal pas na modrou a střelou bez přípravy propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Andrej Stěpanov.
     
    27:46
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe teď udeřili hosté, neboť do této chvíle se pouze bránili. ANATOLIJ NIKONCEV se protáhl po levé straně až před domácí branku, a ač byl tísněn obráncem, dokázal propálit Murygina! Asistence: Nikolaj Stasenko, Vadim Berdnikov.
     
    10:22
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí několikrát málem přišli o kotouč při založení útoku, napotřetí už hostům napadání vyšlo, když Nikoncev zachytil pas domácích ve středním pásmu, rychle předal na VADIMA BERDNIKOVA, jenž si to hnal středem k domácí brance a bez problémů propálil Murygina! Asistence: Anatolij Nikoncev.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 42. Bykov (Stěpanov) – 11. Berdnikov (Nikoncev), 28. Nikoncev (Stasenko, Berdnikov), 60. Nikoncev (Čáslava)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Jarvinen) – Loginov A., Bykov, Sedunov, Loginov V., Ježov, Bilalov, Těslenko, Těrjajev – Tarasov, Šiškanov, Stěpanov – Korotkov, Lugin, Juňkov – Krikunov, Fisenko, Klimčuk – Smurov, Abramov, Kopijenko.
    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Kasutin) – Laakso, Andersen, Popov, Kiselevič, Čáslava, Kalašnikov, Stasenko – Bušujev, Videll, Žerděv – Berdnikov, Kazakovcev, Nikoncev – Zemčenko, Kovyršin, Dědunov – Kupcov, Vicharev, Černov – Gogolev.

    Rozhodčí: Bulanov, Ravodin – Lazarev, Čubykin

    Diváci: 6.920
    bahis siteleri